icon

Kapverdy Riu Funana

8. aug 2025

Ahojte boli ste niekto?

kiki68
8. aug 2025

@anonym_autor ja 2x a super, velmi sa nam pacilo.

kiki68
8. aug 2025

Naposledy sme v tom hoteli boli v Roku 2018, to bolo po rekonstrukcii izieb. Bola som tam aj v 2010 ked sa hotel iba otvaral v podstate.

hermionecka
8. aug 2025

Ahoj, bola som v Riu Karamboa na Boa a super... Riu sieť má všeobecne dobré ohlasy a služby
Funana je na Sale myslím, ak by ste chceli tipy na výlet kľudne napíšte som tam pomerne často 🙂)

adikad
1. jan 2026
@hermionecka

Ahoj, bola som v Riu Karamboa na Boa a super... Riu sieť má všeobecne dobré ohlasy a služby
Funana je na Sale myslím, ak by ste chceli tipy na výlet kľudne napíšte som tam pomerne často 🙂)

@hermionecka ahoj, pokukujem po kapverdach, konkretne tento hotel, viem ze je novy, ale chcela by som vediet aka je dostupnost do mesta.
Royal Horizon Ponta Sino - SAL
je to 1,5km od Santa Maria
Este by som chcela vedit, ze v tej casti ako to vyzera v oceane, ci je na dne len piesok, alebo nejake kamene.
dakujem za odpoved

hermionecka
19. jan 2026
@adikad

@hermionecka ahoj, pokukujem po kapverdach, konkretne tento hotel, viem ze je novy, ale chcela by som vediet aka je dostupnost do mesta.
Royal Horizon Ponta Sino - SAL
je to 1,5km od Santa Maria
Este by som chcela vedit, ze v tej casti ako to vyzera v oceane, ci je na dne len piesok, alebo nejake kamene.
dakujem za odpoved

@adikad nevšimla som si odpoveď pardon... kapverdy majú najkrajší ocean, nikde v okolí hotelov som v piesku nevidela kamene, vždy len krásne čisté podlažie. Problém však často je že tam zvykne fúkať a často sú obrovské vlny a červená vlajka a vlny majú teda silu 🙂