icon

Kapverdy - Sal alebo Boa Vista? Je to destinacia vhodná pre deti?

tatiana1980
14. júl 2018

Ahojte prosim vas bol niekto na Kapverdoch? Odporucateto pre 10 a 6 rocne dieta? Co je lepsie Sal alebo Boa Vista?

Strana
z3
nelita02
21. feb 2023

A prosim vas, mali ste nejake zaludocne tazkosti? Zo stravy, vody?

cicka33
21. feb 2023

@nelita02 vody piť iba balené, žalúdočné problémy treba si dávať pozor najmä na to v akej vode je umývane ovocie, ale v hoteloch by to malo byt ok. O malárii som tam nepocula a komárov sme nemali čo si pamatam-to suvisi aj s tým, ze je to tam púšte. Skor treba dávať pozor na šváby, najmä ak by ste boli ubytovaní niekde v chatkách.

ruzoveokuliare
21. feb 2023

@nelita02 ahoj, pred niekoľkými rokmi sme boli na ostrove Sal. Let z ba na ostrov Sal nám trval 7 hodín, naspäť 7,5 (bola cca polhodina medzipristátie na Boa Viste).
Repelent sme my nepotrebovali, neviem, či som mala vôbec 1 štípanec za 8 dní. Švába (1) som videla len na záhrade vonku, ale takého obrovského, nie takého, ako ich poznám zo Slovenska.
Čo sa jedla/nápojov týka, mala som mierne tráviace ťažkosti, ale preto, že raz som si dala ich drinky s ľadom (dovtedy bez problémov). Našťastie potom to bolo lepšie, ale treba tam naozaj veľa vody (balenej) piť, aj v noci, keď som sa zobudila, som sa poriadne napila a bolo to ok.

Strana
z3