Kapverdy verzus Malorka na rodinnú dovolenku
Čo by ste brali by... Kapverdy 8 dní alebo Malorka 11 dní, cena rovnaká , termín začiatkom júla...ideme s deťmi 12 a 15, ako sa rozhodnúť? Ktorá je krajšia?
pre mňa Malorka jednoznačne a nie kvôli viac dňom
@alenka58 je krajšia? A more je teplé tam už začiatkom júla?
Kapverdy sú za mňa nádherné (ostrov Sal), veľmi veľmi zaujímavé. Jediné negatívum je studená voda, predsa je to oceán… Takže ak vám nevadí studená voda, určite Kapverdy. Ak máte radi teplé more, tak Malorka. Aj tá je veľmi pekná.
Malorka je nadherna. Doporucujem. A ako bonus - je to na viac dni ☺️ Kapverdy som nebola ale ked som pozerala obrazky tak je to viac menej len pust. Moc ma to nezaujalo.
Malorka je nadherna. Doporucujem. A ako bonus - je to na viac dni ☺️ Kapverdy som nebola ale ked som pozerala obrazky tak je to viac menej len pust. Moc ma to nezaujalo.
@jazula
@anonym_7a1aad a je už na Malorka začiatkom júla teplé more??
Kapverdy sú za mňa nádherné (ostrov Sal), veľmi veľmi zaujímavé. Jediné negatívum je studená voda, predsa je to oceán… Takže ak vám nevadí studená voda, určite Kapverdy. Ak máte radi teplé more, tak Malorka. Aj tá je veľmi pekná.
@jazula my sme boli na Kapverdoch (Sal) síce v septembri, ale voda bola teplá
more na Mallorce je teple uz zaciatkom juna,
ale ja by som tieto dve krajiny vobec neporovnavala,
vsetci co boli na Kapverdach jednoznacne povedali, ze to sa neda ani s jednou europskou destinaciou porovnat.
kamoska tento rok bola, ale v lete by tam urcite nesla povedala. je tam naozaj teplo, rataj s tym ze vacsina hotelov je postavena "v pusti", t.j. okolo nich nie je co vidiet, len pust a kamene. Boli v hoteli pre dospelych a maximalne si to pochvalovali. Boli na dvoch vyletoch - jeden si zaplatili na trojkolkach v pusti a druhy po vlastnej osi.....
na mallorce som bola x razy, v lete rataj slusnu plnku
more na Mallorce je teple uz zaciatkom juna,
ale ja by som tieto dve krajiny vobec neporovnavala,
vsetci co boli na Kapverdach jednoznacne povedali, ze to sa neda ani s jednou europskou destinaciou porovnat.
kamoska tento rok bola, ale v lete by tam urcite nesla povedala. je tam naozaj teplo, rataj s tym ze vacsina hotelov je postavena "v pusti", t.j. okolo nich nie je co vidiet, len pust a kamene. Boli v hoteli pre dospelych a maximalne si to pochvalovali. Boli na dvoch vyletoch - jeden si zaplatili na trojkolkach v pusti a druhy po vlastnej osi.....
na mallorce som bola x razy, v lete rataj slusnu plnku
@lucik194 takže veľa ľudí na Malorke ? A oplatí si radšej prenajať auto? A čo mi poradiš pozrieť sa ? Všade sa platí vstupné? Takže môžem porovnať Kapverdy s Omanom? Tam sme už boli
.
neviem ci mozes porovnat kapverdy a Oman, ale napis tento dotaz do skupiny "cestujeme k moru", ale musis sa prihlasit, nie anonym
vsade v spanielsku je v lete plnka, nie len na mallorce
@anonym_autor Mallorca je klasika dovolenka, EÚ, môžeš si požičať auto, pobehať po ostrove, prezrieť pamiatky.
Kapverdy obmedzené možnosti výletov, ale nádherné prostredie, exotika, niekomu nevyhovuje správanie domácich, ak nie sú zvyknutí na inú mentalitu.

pre mňa Malorka jednoznačne a nie kvôli viac dňom