Kaya Artemis - Cyprus
Pekný večer. Boli ste v tomto hoteli na Cypre? Ako to je vo vilkach a ako v hlavnej budove?su ďaleko od ho budovy a aký je rozdiel v zariadeniach? Ako teplo tam je posledný júnový týždeň
Ďakujem krásne, my ideme priamo do Larnaky a potom na severnú časť. Takže to možno bude o náhode a o šťastí.
@muckovakata boli sme min rok a cestou tam sme stáli na hranici asi 5 min a cestou späť vôbec.
Ahojte baby. Ak by ste mali nejaké konkrétne otázky, moja sestra robí na Cypre delegatku, konkrétne aj v tomto hoteli. Tak K máte čokoľvek - ozvite sa 🙂
@muckovakata ahoj, my sme práve na Cypre, na ceste sem sme stáli asi 15 minút na hraniciach, dnes odchádzame, tak uvidím ako dlho to bude trvať, ale delegátka vravela, že v minulosti sa cakavalo dlhšie, plus závisí na koho narazis na hraniciach
@borka2580 Ahoj, my ideme v auguste do Kaya cez Satur. Nevies ake su tam tie spominane nakupne moznosti? Kde to je a ako sa tam dostat? Moj muz uz roky spomina ako sme v Turecku nakupovali ale bolo nam povedane ze tu nic nie je. A formicky, plavacie kolesa atd. sa tam daju kupit? A lekaren tam je? Ci radsej brat vsetko z domu? Este ma zaujima ci su tam komare a ci treba repelenty. Na veceru treba dlhe nohavice, slusnejsie saty apod.?
A este- napoje pit radsej bez ladu, vodu len balenu- ako sa odporuca v Egypte?
Dakujem velmi pekne.
Baby, ak niekto menil v Kaya vilku za izbu v hoteli- da sa to? Je to lepsie? Davali ste nejake "vsimne"? Kolko? A kolko presne trvala cesta busom z Larnaky? Ideme s malymi detmi tak vsetko riesim. Dakujem.
@maminecka2 ahoj. Celu správu preposlat segre. Odpoved čakaj v súkromnej správe, Ok? 🙂
@borka2580 OK, dakujem pekne.
@muckovakata Tak toto zaujima teda aj mna.
V cestovke mi vehementne tvrdila ze niiiieeee, max. 5 minut. Preto sme si vybrali tuto destinaciu. Letime v noci, ak tam budeme s malickymi detmi saskovat 2 hodiny tak jej to pojdem otrieskat o hlavu a urobim jej riadnu "reklamu"... 😈. Ved toto musia v cestovke (zabehnutej, dlhorocnej) vediet!
A to nehovorim ako ma dnes este nasr....
@borka2580 Mohla by si sa prosim este sestry opytat ci mi musi cestovka napisat pisomne ze mi zvysuje cenu dovolenky o palivovy priplatok? Lebo ziadala som si vycislenie sumy ktoru treba doplatit za dovolenku (kedze mi to nesedelo podla zmluvy) a baba mi len tak napisala ze zvysuju o 25€ na osobu. Na nete sme nasli ze to musia poslat pisomne, muz to ani zaplatit nechce.
A to nehovorim ze nam zle vypocitali dni poistky (kedze cestujeme naspat v noci), a este sa vyhovara ze neboli odletove casy, ale boli. Joj, taka som nasr-dena 😤. Dakujem.
@muckovakata dobrý vecer ako sa jej tam paci?? My ideme 11.7. Co sa týka ubytovania vedela by mi odporučiť časť v ktorej (izby) je dobre sa ubytovať tak aby to bol taký zlatý stred ked chcete ísť sa najesť .. k bazénom a podobne .. dakujem krasne Marcela
@muckovakata koľko ste išli prosim z Larnaky na hotel ? Dakujem
@muckovakata
@maminecka2 vcera sme sa vratili, na ceste spat sme cakali na hraniciach 15 minut na tureckej strane a 15 minut na gréckej, na ceste spat kontroluju dva krat, na ceste tam len raz, moja skusenost je, ze to bola absolutna pohoda, pre mna urcite lepsie ako ist cez Turecko, to odmietam, ale verim, ze je to individualne, urcite zalezi na ludoch, ktorych vychytas na hraniciach
@sight Dakujem, verim ze to bude aj u nas takto kratko. Aj prilet aj odlet mame v noci tak ozaj dufam ze si nebudu chciet nechat pokazit dojem z ich krajiny a moznost ze sa turisti vratia 🙂
Dievčatá, to ste ma celkom potešili. Takže dúfam, že keď budem pripravená (jedlo do autobusu pre malého), stane sa opak. Viem, že toto je téma kaya, len som proste hľadala témy kde mi budu vedieť poradiť s hranicami. Tiež som chcela priamy let. Bez toho čakania by bol transfer 90 min. My ideme v auguste. Podľa kamarátky je v Limaku úplne super pre rodiny s deťmi. Ubytovaný sú v strednej časti. Najprv sa jej to zdalo veľké. Potom už v pohode. Nákupné možnosti tam nie su. Ale kvôli tomu tam nejdeme. S krpcom neprichádza do úvahy. A OC vo famagusta sú naozaj biedne. Potom sú tam také "choré" obchodíky. Ale ze Limak úplne super. Hlavne pre deti.
Baby, a treba v Kay-i topanky do vody? Dik.
@maminecka2 Netreba😉
@gubka71 Ani pre dvojrocne nozicky?
@maminecka2 ..nie netreba..naša malá mala akurát 2 roky, syn 6..a obaja behali od ležadla k moru, hore dolu...zvažovala som hlavnú budovu, som rada, že sme tam nešli..bola krásna ale vilku sme dostali blízko mora, reštavrácii..keby sme boli v hl.budove, všetko by bolo pre nás zbytočne daleko...tým, že nám malá poobede spávala, vedeli sme sa rýchlo dostať na izbu,a naše deti tobogány a bazeny nepotrebovali, boli radšej v mori.. Problém s kartami sme nemali, len prvý večer..strčili sme ju do obalu k mobilu, tak sa zablokovala..na recepcii hned odblokovali...Strava super, aj moje deti , ktoré si vymýšlaju si stále niečo na jedlo našli..Za nás spokojnosť, deti sa stále pýtaju, kedy tam zas pojdeme..🙂
@gubka71 Dakujem pekne 🙂. A spominane komare? Pouzivali ste repelenty?
@maminecka2 nezažili sme tam komáre, žiadne repelenty
@maminecka2 nemali sme komáre...
Baby v Limaku je uzasne,sme nadmieru spokojni, je tu aj Adriana Polakova tak si kuknite archív Teleráne. Síce sme si menili izbu , mali sme otočenú na take “pole” , veľmi nechcel ale ja som sa nedala ;) takze budete max spokojne

@nelasvk takéto mólo je v Limaku