icon

Kaya Artemis - Cyprus

nelasvk
25. mar 2018

Pekný večer. Boli ste v tomto hoteli na Cypre? Ako to je vo vilkach a ako v hlavnej budove?su ďaleko od ho budovy a aký je rozdiel v zariadeniach? Ako teplo tam je posledný júnový týždeň

nelasvk
autor
7. júl 2018

@lubiky práveže vôbec nie je plnka čo sa aj divíme , cesta z letiska 1,5 hodiny , v pohode

lubiky
Autor odpoveď zmazal
lubiky
Autor odpoveď zmazal
luliu
8. júl 2018

@lubiky žiadne adaptéry

nelasvk
autor
8. júl 2018

@lubiky treba adaptéry, ale sú k dispozícii, alebo len ceruzku vopchas do hornej dierky ;)

brestikova
8. júl 2018

@nelasvk prosim ta my ideme v stredu vies mi poradiť s tými izbami ? Tiež by som nerada pozerala na pole😉 aký tip izby mate?

nelasvk
autor
9. júl 2018

@brestikova my mame 2+1 izbu,mne sa zdá že tieto sú tu všetky rovnaké, len tie suity sú trosku iné , komu ako dávajú, ak sa ti nebude páčiť musíš byt proste neodbytna, mne pripadajú taký lenivsi, usmieva sa síce pekne ale nejak sa mu nechce

nelasvk
autor
9. júl 2018

@nelasvk na prízemí sú izby naj, z terasky si prejdu hneď k bazénom a nemusía dole po schodoch alebo výťahom , ale neboj, určite budeš spokojná ;) a deti sa majú na čo tešiť

brestikova
9. júl 2018

@nelasvk dakujem za info 🙂

nelasvk
autor
11. júl 2018

@brestikova no ako? Spokojnosť s izbou?

lubiky
Autor odpoveď zmazal
nelasvk
autor
12. júl 2018

@lubiky super

brestikova
12. júl 2018

@nelasvk zdravím uz i my sme tu 🙂a taktiež na prízemí mame izbu v G a vy?

nelasvk
autor
12. júl 2018

@brestikova my sme “D” , a na hranici bolo Okej však?tak užívajte ;) my v nedeľu domov

brestikova
13. júl 2018

@nelasvk ano cca 15minut, vsetko ok. Dakujeme i vy si uzite este. 🙂

lubiky
Autor odpoveď zmazal
nelasvk
autor
14. júl 2018

Inak sa to tu už riadne zahustilo, nehovoriac ako sa tu poniektorí správajú hlavne pri večeri, obehovacky strkacky atd,
Včera na mna jedna pani pri plazí že to sú jej lahatka, že ona si tu pred obedom nechala uteráky , lenže jej plážový servis uteráky vzal a že ako sa to potom riesi, tak jej vravím nech si tu vycapi menovku a si predstavte že normálne čakala kedy odídeme z lehátok
Na začiatku to tu bolo perfektne,ale teraz som fakt znechutená arogantnostou a správaním niektorých Slovákov

lubiky
Autor odpoveď zmazal
olik2009
14. júl 2018

@nelasvk kde ste v Limaku?

nelasvk
autor
14. júl 2018

@olik2009 áno Limak

muckovakata
14. júl 2018

@nelasvk jeee, my ideme v auguste. Takže sa mam obávať, že bude malo lehátok? Volala som s jednou pani zo saturu, už tam bola a spomínala mi plážový servis, že rušia uteráky pokiaľ tam nik nie je. Ináč klobúk dole, že si jej to uvoľnila, ja by som vypenila a určite by som svoj zadok nezdvihla. Neviem, kto je horší na dovolenke, či rusi, Nemci, Angličania alebo tupý slovak. Možno je to o tom, že sa hambime za krajanov.
😤😤😤

nelasvk
autor
14. júl 2018

@muckovakata lehatko sa da najst, keď nie hneď v prvom rade tak v ostatných , toho by som sa nebála ;) sú tu poniektorí ktorí si myslia že keď zaplatili za dovolenku tak sú proste králi , videla som ako si jeden pán zavolal na čašníka slovom “hej” a keď mu priniesol čo chcel tak si neráčil ani zdvihnúť hlavu a poďakovať, mne je občas aj ľúto tých čašníkov, fakt sú všade aj na plazi nosia ľuďom čo chcú .moj manžel sa dnes spýtal čašníčky že ako sa má a ona ostala normálne v šoku, ja viem je to dovolenka, ale sme aj ľudia , je tu fajn, ale už sa aj teším domov ;) tak Vám prajem v auguste aby ste si to užili poriadne

muckovakata
14. júl 2018

@nelasvk tak si to kraaaasne užívajte. Kašlite na ostatných 🏊🤞

maminecka2
7. aug 2018

Ahojte baby. Naozaj musim mat pas platny 6 mesiacov po navrate z Cypru? Ja som mala odkialsi ze 150 dni a spokojna ako mi to este super vychadza (este som to hned kontrolovala a prepocitavala...). A dnes cestovka poslala info ze 6 mesiacov po navrate 😤. Chyba mi tam par dni. Takze si "zarobim" 100€ a zajtra stravim den s tromi deckami na pasovom 😑. Idem to rozdychat, ach.

maminecka2
7. aug 2018

Este som len chcela dodat ze Turecko ma 5 mesiacov po navrate. Nechapem.

brestikova
7. aug 2018

@maminecka2 no radšej by som si dala urobiť nový nespoliehala by som sa ze chyba len pár dni . Ked to tak majú dane , tak bohužiaľ treba si dať nato pozor. Hádam este stíhate urobiť nový. Peknú dovolenku

maminecka2
7. aug 2018

@brestikova Dakujem. Ano, stiham este ten expresny do dvoch dni. Skusim este mozno zavolat na ministerstvo zahr. veci, lebo tie info su celkovo akesi cudne- ze "pri lete do Larnaky staci obciansky, ale vzhladom k nevysporiadanemu postaveniu Severneho cypru odporucaju pas"...
Uz som to aspon rozdychala a hovorim si ze zistit to takto o tyzden tak si to ozaj hodim 😱.

moniq
1. sep 2018

@brestikova ahoj. My pôjdeme v sept. do vedlajšieho hotela Limak. Mohla by si mi napísať kam sa dá na nákupy?- ako ďaleko je mesto, dá sa požičať auto?....ďakujem moc

brestikova
2. sep 2018

@moniq Ahoj 🙂Limak bol super . Na nákupy chodia do Famagusty alebo sa da i na tu Grécku časť ísť..ale nečakaj od toho vela neni tam toľko obchodov a nákupných možnosti ako napr Turecko,Tunis,Egypt.. aj cenovo oveľa vyššie ceny pýtajú . Treba skúšať zjednať .Par obchodíkov je i tam na hotely . Myslim ze aj auta požičiavajú .uzite si dovolenku 🏖🌞more slniečko ked by ta este nieco zaujimalo tak sa kludne spýtaj .😘🙂Marcela

moniq
2. sep 2018

@brestikova jéj ďakujem 🙂 prosím Ťa a nevieš či je možné dostať tú zlatú izbu ( manžel by ju veľmi chcel )? vy ste mali akú-spoko?