icon

Kaya Artemis - Cyprus

nelasvk
25. mar 2018

Pekný večer. Boli ste v tomto hoteli na Cypre? Ako to je vo vilkach a ako v hlavnej budove?su ďaleko od ho budovy a aký je rozdiel v zariadeniach? Ako teplo tam je posledný júnový týždeň

Strana
z4
oliva001
2. sep 2018

@borka2580 ahoj, plánujeme stráviť dovolenku na Cypre (teda rozhodujeme sa medzi severným Cyprom a Rodosom) chcela by som vedieť, či to nie je riskantne, cestovať do krajiny, ktorá nie je v únii s 8 mesačným dieťaťom. Myslím hlavne na lekársku starostlivosť, v prípade potreby. Tiež má zaujíma hygiena v hotely a či dovolenkári nemávali žalúdočné a črevné problémy (podobne ako v Turecku a Egypte) a ako je to s teroristami. Predsa len je to arabská krajina. Je tam lepšie počasie ako na Rodose - druha polovica septembra, aké stále mám v podvedomí strach tam ísť s dcérkou

oliva001
2. sep 2018

@oliva001 *v hoteli oprava 🙈

luliu
2. sep 2018

@oliva001 neporovnavala by som Egypt s Tureckom a Cyprom. Turecko a Cyprus je top na dovolenky s detmi, boli sme x krat a nikdy sme nemali žiadne črevné problémy. Ak si vyberiete kvalitný hotel tak nie je problém s ničím, ani s hygienou, ani so stravou. A co sa týka teroristov, dnes je situácia taká, že človek nie je v úplnom bezpečí nikde, hocikde sa môže niečo stat

maminecka2
2. sep 2018

@oliva001 Ahoj, boli sme aj Rodose a tento rok aj na Cypre. Moj osobny nazor- s tak malinkym radsej niekam kde je blizsie nemocnica. Turci maju nemocnice spickove, ciste, to bez debaty, ale z Kaye je najblizsia nemocnica 30 min. autom, co je podla mna dost...
Boli sme teraz v Kayi a vsetky deti mali urcite zdravotne tazkosti- vracanie (nic vazne, len jedno rano), nasledne vysoke horucky. Ale zasa aby som bola objektivna- muz im objednaval "drinky" s ladom..., klima sla celu noc, inak by sme nevydrzali- ale vy uz by ste nemali tak horuco.
Inak v hoteli je neustale pritomna lekarka, nastastie nebolo treba, ale ked uz dvojrocna mala skoro 40 st. nebolo mi vsetko jedno. A maju tam aj svoju sanitku keby nieco.
A hygiena, cistota, starostlivost uplne rovnaka ako v Grecku, Turci sa ozaj snazia. To taky Egypt alebo Tunis, tam uz by som mala vyhrady.
Na Rodose deti tazkosti nemali, ale moze to byt nahoda a hlavne tym ze sme teraz neboli az tak opatrni.

oliva001
3. sep 2018

@maminecka2
@luliu ďakujem Vám.

brestikova
3. sep 2018

@moniq izbu treba riesit na mieste na recepcii..ak je volne oni nemaju problem menit izbu..aj kamarat si menil..my sme mali manzelsku a jedno pevne lozko a pristelku ale matrac super novy pred nsmi otvaral plnohodnotna postel.my sme boli ubytovsny myslim C sektor..hned sme vysli von k bazenom..taky stred vsade blizko.

Strana
z4