Kde nájsť dobrú a lacnú dovolenku pri mori?
Existuje taka?kde konkretne?max do 2000€ za tyzden,4 osoby ,2 dospele,jedna 15r a jedno dieta 3r
@bludna no neviem, skor tie co sa do toho nevieme zmestit sme tu boli otitulovane ako panicky s rozmaznanymi deckami, ktore si dovolenku neuziju 😃
Je zaujimave, ze kazdy aj ten isty text vnimame odlisne 😅 (to myslim teraz v dobrom, ze je to velmi zvlastne, ze ako to ludsky mozog preklada)
@lonely66 adoru som veru pozerala. Dakujem. Ulozim si a popozeram to podrobne 😊
@lonely66 po anglicky pár viet,nic ine, dokonca v mnohych tobia aj Cesi....tal.agentura je v zozname it agentur ako naše ck, žiadne podvody,ak ta ma niekto podviest,tak sa ti to stane ci so šlo. Ck ci hocikde... naše ck si od tal. berú tie apartmany,akurát potom si navysia cenu..
Kľudne autorke niektoré overené odporucim
Skús pozrieť tunisko
@ktobytobolpovedal Ale ved to je v poriadku, ze sa do toho neviete zmestit. Ja sa tiez niekedy neviem. Ale co to pomoze autorke, ked jej to napisem? Asi nic, vsakze.
@bludna pytala sa, ci sa to da. Napisala som, ze sa to za mna neda… ci som nemohla? Nikde som nikoho neurazila, ani ja ani nikto kto napisal, ze sa to neda. Ale my sme skoncili ako panicky s romaznanymi deckami, ktore nemaju zazitky 🤷♀️
Ok, nechame to tak. Mna sa to nedotklo. Iba ma to zaskocilo, ze aj pri tomto dokazu zeny jedna druhu urazit…
Známa bola Egyote september muž, dieťa skoro dospelé a ona 1500e ja som bola v lete 2dospwly 2 deti 12 a 8r a 3500e
dovolenka v kempe, neviem či ešte je nejaká cestovka na SK čo by to ponúkala ale české ck ponúkaju, možno aj to by bola cesta, v mobilhome
Necitam 6 stran, takze sa asi budem opakovat, ale letenky priamo od leteckej spol, ubytko booking/airbnb apod a strava nieco (ranajky, cestoviny) v ubytku a inak restauracie a vyjde vam to cca tolko. My sme boli takto uz viackrat a nestalo to viac, a to sme si vyberali naj hodnotene restauracie. Poznamka - ani jeden z nas nepije, cize bez alkoholu.
Treba počkať na nejakú last minute mimo prázdnin(jún alebo september). My sme tak boli viackrát, posledný krát cez Kartago-Turecko, 5* all inclusive, paradna dovolenka za cca 600€ pre jedného aj s poistením, pôvodná cena okolo 1000€
Skús pozrieť hotel primasol el mehdi mahdia Tunis bolo tam nádherne. Týždeň nás vyšiel na dospelú osobu zo všetkým v sezóne cez leto 650€. Pred 2 rokmi. Ešte skús pozrieť Bluharsko tam sme boli bez stravy nám sa páčilo aj tam. Cyprus s cestovkou je dráhy 6 tisíc za týždeň. (4 dospelý) Chorvátsko by som vôbec neriešila ak nechceš varit a ísť all inclusive tak môžes si dovoliť iné destinácie. Turecko mňa osobne vôbec neoslovilo.
Taliansko Max spokojnosť
Ak chceš ísť teraz do toho Egypta, kontaktuj CK eti. Majú najlepšie ceny. My ideme (dúfam ze ideme 😃) 1 decembra do Egypta. 2 dospeli, dieťa 3 roky, dieťa 1 rok. Hotel xanadu makadi bay. Celkova cena 1771 eur.
@sasa1310 Prosím ťa, a ako začínal každý z nás bez cestovky?A to sme začínali, keď internet bol v plienkach. Dnes nájdeš na nete všetko, doslova všetko. Videa z daného ubytovania od priamo hostí, detto spojenia verejnej dopravy, diskusie, skupiny o danej destinácií. Cestovný ruch neskutočne pokročil a snáď nie je lokalita, kde by neboli zvyknutí na turistov.
Ja chápem, že niekomu lepšie vyhovuje CK i keď tam dovolenku neskutočne preplatí. Ale skutočne nie je potrebné sa báť, ked človek ide na dovolenku do bežnej destinácie.
Autorka kedy chcete ísť? Za mňa sa to dá úplne s prehľadom. V októbri sú letenky do Hurghady za 120€ na osobu momentálne, 5* hotel s AI zoženiem tak za 1000€ pre vás, napr tento. Plus parkovanie na letisku, víza, taxi na hotel, ešte vám trochu zostane ako vreckové na nejaký ten výlet.
https://www.trivago.se/en-US/oar/resort-serenit...
Ak to chceš na letné prázdniny tak to bude ťažšie ale aj to sa dá. Kľudne mi pošli správu a ja ti niečo pomôžem nájsť.
@tiezjedna ako možno, keď niekto býva 10 kilometrov od pláže a stravuje sa rožkami. Ale normálne ubytovanie a strava aj keby len vlastná z potravín tam vyjde dosť podobne ako nejaký priemerný all inclusive v hurghade. Ešte Albánsko vychádza lacno, vraj je to tam nádherné a cenovo veľmi dostupné. Ja to zvažujem tento rok, lebo tiež sa mi nechce dávať štyritisíc za dovolenku.

Vlani sme okrem iného boli v Slovinsku, v Koperi. Hotel s aquaparkom pri pláži s polpenziou nás vyšiel tuším 1000€ 2 dospelí + dospelá dcéra a 3 ročný syn na 4 noci. Ako žiaden luxus, ale fajn. Hotel aquapark žusterna .