icon

Kde nájsť krásne pláže za rozumnú cenu?

derdia
17. mar 2025

Ahojte prosim chcem si objednať letenky a následne úbytko.
Prosim poradte krasne plaze. Kde je čisto a lacno😁vdaka.

Strana
z2
mk1111111111
Autor odpoveď zmazal
cukroska
17. mar 2025

@derdia Grécko.,Bulharsko .Nikdy nás nevyšlo draho a su3aj nádherné pláže v Grécku a teplé more.

vikusjk
18. mar 2025

Mallorca, my sme boli v maji na tyzden 1300 vseho vsudy, aj so stravou tam. Ale more nebolo uplne na kupanie, skor pre otuzilcov, my sme sa len namacali tak po kolena. Isla by som v septembri, kedy uz nie su ceny najvyssie kvoli sezone a more prehriate po lete

vikusjk
18. mar 2025

@vikusjk pardon, opravujem sa, 5 dni to bolo iba, nie tyzden

kiwi3
18. mar 2025

urcite Grecko. ja som teda bola prekvapena aj plazami pri Atenach, cize sme to mali spojene aj s kulturou.
Bulharsko urcite nie, ved to nie je technicky ani more... a krasnymi plazami sa to fakt neda nazvat

sense
18. mar 2025

Sardínia ale teda záleží čo znamená pre teba lacno

christie11
19. mar 2025

@derdia letenky som pozerala priebezne cez ryanair.sli sme s jednym kufrom,inak zakladne letenky. Ak mas blizsie vieden,odtial su letenky lacnejsie. Ubytovanie sme mali vo villa vania pri plazi gardenos. Nadherne plaze,bezne sme mali 300 metrov na plazi pre seba-v juni. Je to mala dedinka,par restauracii a jedny potraviny. Majitel bol ale uzasny,zobral nas na nakup do velkeho centra,daval domacu zeleninu a olej. Vie skvele po anglicky. Vybavil nam aj lacnejsi transfer z letiska. Na okoli boli aj ine pekne ubytovania. Na 3 dni sme mali pozicane auto-cenu sme zjednali priamo v potravinach,kde aj prenajimali auta. Takze sme preskumali aj ostrov. Mne chybala vecerna promenada,ale ta plaz a ten pokoj nam to uplne vynahradili. Dookola su vsade zelene kopce. Netreba zabudnut na poistenie. Na ostrove je aj lekar,ktory ma cesku manzelku. Ked bola dcera chora,prisiel rovno k nam na apartman a vsetko slo cez poistenie,neplatili sme nic.

Strana
z2