Kde nájsť letenku po rezervácii cez Kiwi.com?
Ahojte. Nájdem niekoho co si kupoval letenky cez kiwi.com od Ryanair? Chcela by som sa opýtať na to potvrdenie. Keď ma prehodilo na stránku, odklikla som okienko a potvrdila. V aplikácii mi ukazuje už ako zabookovany let, možno hlúpa otázka ale kde nájdem letenku? Ja som letela len raz, a aj tak mi letenky objednal a poslal na email brat. V aplikácii ukazuje len cislo letu, čas a miesto. Ďakujem
Letenky budeš mat v appke keď urobíš Check-in. Pri Ryanair je otvorený najskôr 24 hodín pred odletom.
@hellionka áno chcek-in tam píše v utorok presne 24h pred odletom. Ok. Toho som sa zľakla že tam nevidím Tie letenky, a že som to potvrdenie nespravila dobre. Objednávala som to kamarátovi, on nie je nejak technicky zdatný, chcek-in si chce spraviť na letisku. Čiže tým pádom nemusí čakať na letenku? Či je lepšie keď si to spraví v appke? Ja s ním už deň pred odletom nebudem, on vlastne letí za nami.
no keď to spraví na letisku bude ho to stať nejakých 60€. Čiže lepšie si to spraviť v appke deň pred odletom veľmi jednoducho a zadarmo
Nabudúce kupuj priamo u prepravcu Ryanair a nie cez sprostredkovateľa ušetríš si niektoré komplikácie.
Letenku treba kupovať priamo u leteckej spoločnosti. Aký význam malo, kúpiť ju cez sprostredkovateľa?
Check in na letisku ho bude stáť viac než bežná letenka s nizkonakladovkou, ako píšu vyššie 60 eur.
@abbey1
@maranco cez sprostredkovacie spoločnosti kupujem letenky najčastejšie a to z toho dôvodu, že sú lacnejšie. Neplatí že na stránkach leteckých spoločností sú najvýhodnejšie, čiže význam to má veľký. A komplikácie s tým niesu žiadne. Spoločnosti ako Kiwi, My Trip a podobne sú skoro bezproblémové, čo sa týka nízkonákladových letov.
@hellionka aha ok. Tak mu to musím ukázať kde to spraví.
@maranco prepáč ale ja som sa pýtala či som to správne potvrdila, nie kde mam kupovať letenku. A ten rozdiel v cene je absolútne nepodstatný.
@abbey1 lebo je mi to jedno že stala o 10€ menej cez Ryanair. Ja nelietam, letenka stala 30€. Nebavme sa prosím o cenách lebo nie sú absolútne podstatne. O tom že chceck-in sa na letisku platí som nevedela. Poviem mu nech si ho spraví online.
Check-in letenky kúpenej cez Kiwi môže byť komplikovanejší, ako keď si robíš na letenke kúpenej priamo u prepravcu.
Niektoré letecké spoločnosti, ako je napríklad Ryanair, neumožňujú online odbavenie alebo prihlásenie sa do rezervácie. Je to preto, že spoločnosť vyžaduje viac údajov na online odbavenie a my na rezerváciu používame agentúrne účty alebo virtuálne kontaktné údaje.
https://www.kiwi.com/sk/help/search/article/319/
https://www.kiwi.com/sk/help/search/article/300/
@hellionka veď daj príklad/obrázok na konkrétny let kedy je Kiwi lacnejšie ako u Ryanair
lebo čo tu boli komentáre ľudí tak ak mali aj sprvu nižšiu cenu, dodatočne sa im ozvali že treba doplatiť lebo sa cena letenky zvýšila
@maranco … letenky kupujem pravidelne, takze vychádzam zo svojich skúsenosti. Ak to tak potrebuješ nech sa páči … prvé, čo som klikla let BUD-ABU letecká spoločnosti je až na 5 mieste čo sa ceny týka a čo sa recenzií týka tiež. Alebo teraz bude problem WiZ? alebo 2€? …. Ako píšem nech si každý kupuje letenky kde chce, ale nezavadzajte tu ľudí že na stránkach leteckých spoločnosti je to najlepšie a najlacnejšie a že negatíva sa inde iba nabaľujú a takéto nepravdy. Je to to isté ako keď si nejdes kúpiť Lindt čokoládu do podnikovej predajne, lebo v Kauflande je na čokolády akcia. Bude stať v Kauflande proste menej a je to tá istá čokoláda 🙂
@hellionka Tak si zaklope, že ty si problém nemala. Iní ľudia mali a prečo to riskovať, ked nemusím.
Tá foto, ktorú si sem dala, dokazuje veľké nič, keďže veľmi často po rozkliknutí sú ceny úplne iné.
My sme upozornili na možné riziká. Tak sa mierni s tým zavádzaním. A áno, ušetriť 2 eura a pridať si komplikácie, to sa už len oplatí.
@abbey1 a Ty si mala problem a tie komplikácie … Lebo podľa tých recenzií malo viac ľudí problem s leteckou spoločnosťou ako so sprostredkovateľom 🙂 A nie, nieje to o 2€, môže to byt kľudne na 3 letenkách aj 30. A po vete že po “rozkliknuti” sú ževraj ceny úplne iné už chápem, že nemáš šajnu ako funguje kúpa leteniek ani cez leteckú spoločnosť ani cez sprostredkovateľa …
@hellionka ďakujem ❤️
@gabriela2952 ďakujem ❤️

Kedy máš let ? Ja som letela dávno, tiež sme kupovali letenky cez kiwi, ale mne sa ti zdá, že letenky boli dostupné tesne pred odletom 1-2 dní