Kde nájsť osamelý domček pri pláži v Chorvátsku?
Viete mi poradiť miesto kde je nejaký domček osamote s krásnou plážou? Hocikde v Chorvátsku, kľudne aj ostrov? Vďaka
Ak staci stan,tak toto ma super recenzie
https://castawayhvar.com/
Normalne najdes na booking, alebo Airbnb, avsak urcite nie na toto leto. Lokalita napr ostrov Mljet na plazi Saplunara.
Normalne najdes na booking, alebo Airbnb, avsak urcite nie na toto leto. Lokalita napr ostrov Mljet na plazi Saplunara.
veľa ponúkajú aj takéto niečo, že dom je oplotený celý a ťahá až k moru, je to ako keby súkromná pláž z domu, teraz si na rýchlo neviem spomenúť ako sa volá.
@hopatko môžem sa opýtať, prečo určite nie na toto leto? ako to myslíš?
veľa ponúkajú aj takéto niečo, že dom je oplotený celý a ťahá až k moru, je to ako keby súkromná pláž z domu, teraz si na rýchlo neviem spomenúť ako sa volá.
@hopatko môžem sa opýtať, prečo určite nie na toto leto? ako to myslíš?
@elenka.k pretoze je takmer vsetko vybookovane. Nehrozi sukromna plaz v Chorvatsku, ich zakon to nepovoluje.
Mne sa páčilo na ostrove Murter.......ale par rokov dozadu
Skúsil by som hľadať v chorvatsku
Na ostrove Murter cez booking, je tam aj robinson domček Kuća Paradise nad Mali Doci zátokou (na plážach narazíš na ľudí). Nemám ale s ním vlastnú skúsenosť. Na ostrov sa ide cez most. Oproti Murteru je domček na ostrove napr. Zminjak, kde sa dá dostať iba loďkou.
Google: Robinzonada Chorvátsko

Web robinzonada.cz si neskúšala kukat? My sme boli viackrat na tých robinzonadach, ale veruže nejaké pekné plaže nikdy tam neboli. Chodili sme na iné, ktoré sme si na Google našli.. autom..ďalej od domčeka. Všetko ale kameniste.