icon

Kde nájsť pokojné miesto v Chorvátsku na dovolenku?

tina_tar
8. júl 2025

Ahojte, viete poradiť nejaké miesto v Chorvátsku kde nieje totálny natresk? Po ostatné roky sme preferovali skôr iné destinácie a tak s Chorvátskom nemáme veľmi skúsenosti, okrem jednej z detstva 🙈 ale teraz sme na tom s časom dosť biedne, tak zvažujeme že by sme skočili aspoň na pár dní do Chorvátska, no popravde si veľmi neviem predstaviť ten typický plážový nátresk. Boli by ste ochotné podeliť sa o tipy na nejaké oblasti ktoré niesu preľudnené, resp čím menej ľudí tým lepšie? 😀 Kľudne aj s tipom na konkrétny apartmán. Vopred ďakujem! 😊

stormie
8. júl 2025

Vlasici - mala dedinka a top plaz pre deti, dali sme to dva roky po sebe

vanilkovazmrzka
8. júl 2025

Nejaky mensi ostrov

martinmmartin
9. júl 2025

Hocikde na severe , pozdlz hranice s madarskom alebo smerom k stbskunaprikla - nadherna priroda a turistu tam nestretnes

martyzpp
9. júl 2025

@tina_tar my sme teraz v Lopare a mam pocit, ze je tu prazdno. Cakala som vacsi natresk ale uplne v pohode. Plaze pieskove, idealne pre male deti (neviem ci vam treba).

anonym_eaa36f
10. júl 2025

Definuj prosím totálny natresk? Aký počet ľudí na m3?
Teraz sme sa vrátili z Omišu, na pláži nás boli asi4-3 rodiny ,vlani to bolo podobné(Omiš,Duče) a nemám dojem, že by niekde kde sme boli za posledné roky by bol ,,natresk,,. Mám dosť nachodené a uprednostňujeme menšie dediny pred velkomestami. Priamo v meste na pláži ich bolo viac ale nie až tak. Na miestach kam chodia výletne lode tak nárazovo na hodinku dve možno viac ale zas nie som tá čo si ráno ľahne na lehátko a nič iné nerobí, uprednostňujem apartmány v blízkosti pláže