Kde parkovať vo Viedni blízko centra?
ahojte 🙂 tie čo chodite do Viedne do centra...mate nejake overene parkovisko a vedeli by ste mi povedať aj adresu kde zaručene blizko centra urcite zaparkujem ?? ideme 1.krát a nechcem straviť pol dna s hladaním parkovania 🙂 ak mate nejaku adresku ktorú si dám do navigacie a dovedie ma na parking budem rada 🙂 Ďakujem🙂
@jennni, cez deň 12 euro, 17 na 24 hodín. Dostanete sa v pohode a žiadnu nálepku (okrem dialnicnej) nepotrebujete. Jediný pozor si dajte na adresu, táto garaz NIE JE ta pred radnicou ale v ulickach za parlamentom. Od radnice kusok, v pešej vzdialenosti, ale ta priamo pred radnicou je taka dobre vyznačená a lákavá.... A draha, hodina stoji 5 euro, nedajte sa zviesť.
@vroni
@jennni
Ahojte dievčatá neviete mi prosím poradiť s parkovaním vo Viedni prosiiiim
Idem sama s dcérou na plavecke preteky teraz piatok sem : Stadthallenbad Wien
Hütteldorfer Strasse 2
1150 Vienna
A uz mam brucha bolenie... potrebujem byt na bazéne cca 6.45 ... a do cca 15.00
Ideálne niekde blízko bazéna na pešo. A zaparkovať aj keď na celý deň. .
Ďakujem krásne za každú radu
@sonula44, nie, normálne vojdes autom do garáže, zoberieš si lístok (inak ta to nepusti dnu) a keď pôjdeš naspäť, strcis ho do pokladne a zaplatíš. Dennú cenu ráta automaticky, keď stojíte viac než sedem hodín. Hlavne lístok nenechávaj v aute, niektoré garáže sa aj cez deň zamykajú, v tom prípade funguje lístok ako kľúč. Neviem, aky si typ šoféra, ja sa v garáži vždy stratím a táto je dosť velka, zapamätaj si, kde stojíš 😉
Nechce sa mi citat všetky príspevky tak neviem či ti už baby spomenuli garáž na Karlsplatz. To máš úplne v centre s odtiaľ je všetko blízko. Historická Viedeň aj nakúpené možnosti. Hodina tam je 2,5€ a s ich kartou dokonca menej.
@vroni nooooo dnes sa nám dariloooo🥰🥰🥰
Vo všetkom... rano úplne pohodicka .. ďakujem si poklad garáž bola úplne TOP !!!!!! Aj keď 21eur
Ale neni nad pohodlie a bez stresu ....
Dcéra odplavala 3 disciplíny, dala 2 krásne osobné rekordy a 2 strieborné medaile ...🥳
A ďalšia Topka bola ze z garáže sme odchádzali 15.00 ... a 17.15 sme boli doma v NR 😛😋😛
Momentálne som už na ceste do DK .....
Ďakujem ti krásne.
@jennni, zadarmo zabudni. V nedeľu sa za statie vonku neplatí, ale prejazdis asi 30 l benzínu než to jedno voľné miesto nájdeš. Za radnicou je garáž za 8 euro na deň. Musíš to dať do navigácie, inak ta to potiahne ku garáži pred radnicou a tá stojí veľa. Potom phladam aj adresu, teraz padám...
@vroni ano sobotu aj nedeľu sa neplatí. Problém je však nájsť miesto a človek si musí dať pozor aby nezaparkoval na mieste pre rezidentov, lebo pokuta istá .
@gabrielkaa, ja viem, ja som zdejsi 🤣🤣🤣 A ulíc, kde sa platí aj v sobotu stále pribúda.
@vroni @gabrielkaa my by sme išli aj do tej garáže.. ale všade sama obchádzka.. policajti, neviete či sa deje? Nevieme, ako sa tam dostať. 😭
Škoda, že som to skôr necitala....a ty skôr nepisala by som ti moje miesto prenechala 😃 som šla o 15 z prace. A áno, aj ja som si vsimla veľa policajtov, ale žiadne protest ani zhromazdenia ani nič ine . Neviem co bolo
my sme boli tento tyzden, parkli sme v Park and Ride Erdberg, 1030 Wien, Franzosengraben 2. Vytahom sa dostanes hned na zastavku metra, na Stefansplatz to bolo tusim len 5 zastavok, parkovali sme za 4,30 dokopy od cca 10tej rana do 7ej vecer....
@vroni fakt? Aj soboty ? Som nevedela, som bola v tom, že víkendy free. V akých bz. To platí?
@gabrielkaa, áno, veľká časť prvého, myslím, že skoro celý a potom niektoré ulice v 2., 10. a 15 (teda o ktorých viem). Dokonca 15. má výnimku a v okolí Stadthalle sa platí aj v nedeľu. Krúžia tam policajti vtedy ako supy.

Ahojte, chceli by sme ísť na klzisko pri Rathaus. Vedeli by ste nám poradiť ktoré parkovisko? Ak som to pozerala dobre, tak cena MHD je 3e, takže ak by sme boli 5 a išli z nejakého vzdialeného parkoviska, dali by sme na MHD tam a spať 30eur plus parkovny dom. Takže ak by bolo nejaké parkovne za 35eur na deň, oplatilo by sa nám aj to. Chceme ísť v piatok poobede. Prosím pekne, vedeli by ste nám poradiť? Neboli sme vo Viedni pár rokov.