Kde sa dá kúpať na Balatone?
A je tam voda prijemna na kupanie?
Dakujem
@katica06 a je voda vhodna pre zamrznutu matku?😆
Toto je veľmi subjektívne.... Veď ja ani netuším kedy a kam sa chystáte. Mám vyskúšaných viac ako desať pláží v mes júl,aug.sept. V absolútnych horúčavách môže byť aj 30st. Pre zamrznuté matky by som odporúčala Hévíz mestečko do10km od Balatonu(Keszthely)
@katica06 v lete by sme chceli
Ok ale to cca 235 km dĺžka pobrežia, teplejšiu vodu nájdete na južnej strane a v záluvoch, je tam plytká voda skôr sa zohreje.
Ok ale to cca 235 km dĺžka pobrežia, teplejšiu vodu nájdete na južnej strane a v záluvoch, je tam plytká voda skôr sa zohreje.
@katica06 vies mi pls napisat nazov? Diky🥰
Toto je veľmi subjektívne.... Veď ja ani netuším kedy a kam sa chystáte. Mám vyskúšaných viac ako desať pláží v mes júl,aug.sept. V absolútnych horúčavách môže byť aj 30st. Pre zamrznuté matky by som odporúčala Hévíz mestečko do10km od Balatonu(Keszthely)
@katica06 toto?
Od Siofoku až po Balatonlelle je teplá voda
v lete je podla mna vsade tepla voda, my ked sme chodili tak na prelome maj jun... potom je to pre mna zaburina :D My k okoliu siofoku nechodievame, prave preto, ze je tam kopa ludi. Kde chodime = tihany, balatonfured.
Ale popravde, najdeme ubytko a kupat as ideme kde chceme, ci autom, bicyklom, hocijak...
Ak si nepotrpíte na nočnom živote, tak Siófoku by som sa vyhla, ale vyber si niečo z južnej strany podľa to čo preferujete dedinku či mestečko. Kľudne Zamárdi, Földvár, Lelle, Szemes, alebo aj Füred. Moja srdcovka je Keszthely a Hévíz
Ak si nepotrpíte na nočnom živote, tak Siófoku by som sa vyhla, ale vyber si niečo z južnej strany podľa to čo preferujete dedinku či mestečko. Kľudne Zamárdi, Földvár, Lelle, Szemes, alebo aj Füred. Moja srdcovka je Keszthely a Hévíz
@cafelatte
@simca06022011
@katica06 zienky, dakujem Vam🌸
My chodíme na Balatonfured. Super. Neďaleko je Tihany
Keď sú viac dni horúčavy všade bude príjemná voda.
My sme boli viackrát, no minulý rok v auguste bola naozaj že tepla voda aj 27-28 C mohla mať. Pred tým ale viac dni boli veľké horúčavy.
Si pamätám ako dieťa v tábore tam 2 dni boli burky a voda bola ľadová 😅
Takže je to individuálne, je to jazero… nevieš vyrátať kedy aké budú teploty a podľa toho teplota vody.

Dá sa kúpať aj so severnej aj južnej strany samozrejme v lete, južná strana je dlho dlho stovky metrov plytká