icon

Kde sa dá kúpať na Balatone?

22. apr 2025

A je tam voda prijemna na kupanie?
Dakujem

katica06
22. apr 2025

Dá sa kúpať aj so severnej aj južnej strany samozrejme v lete, južná strana je dlho dlho stovky metrov plytká

autor
22. apr 2025

@katica06 a je voda vhodna pre zamrznutu matku?😆

katica06
22. apr 2025

Toto je veľmi subjektívne.... Veď ja ani netuším kedy a kam sa chystáte. Mám vyskúšaných viac ako desať pláží v mes júl,aug.sept. V absolútnych horúčavách môže byť aj 30st. Pre zamrznuté matky by som odporúčala Hévíz mestečko do10km od Balatonu(Keszthely)

katica06
22. apr 2025

Toto je fotka z tohtoročných jarných prázdnin

autor
23. apr 2025

@katica06 v lete by sme chceli

katica06
23. apr 2025

Ok ale to cca 235 km dĺžka pobrežia, teplejšiu vodu nájdete na južnej strane a v záluvoch, je tam plytká voda skôr sa zohreje.

autor
23. apr 2025
@katica06

Ok ale to cca 235 km dĺžka pobrežia, teplejšiu vodu nájdete na južnej strane a v záluvoch, je tam plytká voda skôr sa zohreje.

@katica06 vies mi pls napisat nazov? Diky🥰

autor
23. apr 2025
@katica06

Toto je veľmi subjektívne.... Veď ja ani netuším kedy a kam sa chystáte. Mám vyskúšaných viac ako desať pláží v mes júl,aug.sept. V absolútnych horúčavách môže byť aj 30st. Pre zamrznuté matky by som odporúčala Hévíz mestečko do10km od Balatonu(Keszthely)

@katica06 toto?

cafelatte
23. apr 2025

Od Siofoku až po Balatonlelle je teplá voda

simca06022011
23. apr 2025

v lete je podla mna vsade tepla voda, my ked sme chodili tak na prelome maj jun... potom je to pre mna zaburina :D My k okoliu siofoku nechodievame, prave preto, ze je tam kopa ludi. Kde chodime = tihany, balatonfured.
Ale popravde, najdeme ubytko a kupat as ideme kde chceme, ci autom, bicyklom, hocijak...

katica06
23. apr 2025

Ak si nepotrpíte na nočnom živote, tak Siófoku by som sa vyhla, ale vyber si niečo z južnej strany podľa to čo preferujete dedinku či mestečko. Kľudne Zamárdi, Földvár, Lelle, Szemes, alebo aj Füred. Moja srdcovka je Keszthely a Hévíz

autor
23. apr 2025
@katica06

Ak si nepotrpíte na nočnom živote, tak Siófoku by som sa vyhla, ale vyber si niečo z južnej strany podľa to čo preferujete dedinku či mestečko. Kľudne Zamárdi, Földvár, Lelle, Szemes, alebo aj Füred. Moja srdcovka je Keszthely a Hévíz

@cafelatte
@simca06022011
@katica06 zienky, dakujem Vam🌸

leona45
27. apr 2025

My chodíme na Balatonfured. Super. Neďaleko je Tihany

ingush616
27. apr 2025

Keď sú viac dni horúčavy všade bude príjemná voda.
My sme boli viackrát, no minulý rok v auguste bola naozaj že tepla voda aj 27-28 C mohla mať. Pred tým ale viac dni boli veľké horúčavy.
Si pamätám ako dieťa v tábore tam 2 dni boli burky a voda bola ľadová 😅
Takže je to individuálne, je to jazero… nevieš vyrátať kedy aké budú teploty a podľa toho teplota vody.