Kde sa oplatí ísť na dovolenku v Egypte?
Prosím o skúsenosti, kde sa Vám páčilo a odporúčate tam ísť a takisto čomu (hotelu, rezortu,.oblasti..) sa vyhnúť. Bola by som vďačná aj za odporúčanie cestovky a za rôzne praktické rady do tejto krajiny. Ďakujem krásne ❤️
@roselyn to je vylet na dva ostrovy, ráno vyrazis okolo 9 plavis sa na prvý ostrov, na lodi sme sa pozoznamovali pokecali, na prvom ostrove máš voľno dve hodky kúpes sa, je tam krásne, máš bar, môžeš si dat drink, na ostrove Paradise bola penová party pre deti, po rozchode ideš nazad na loď, potom sa v mori zastaví kto chce snorchluje hodinku na otvorenom mori, predtým dostaneš čerstvý obed, po snorchlovani sa išlo na druhý ostrov. Na Magawish určite brat snorchel, divoké korále a pláž. Skorchlujes, kupes sa máš tam tiež beach bar, ležanie. Po dvoch hodinách ideš o takej piatej nazad na lodi je občerstvenie čerstvé ovocie, nealko a kým priplavis nazad máš sedem hodín.ono to ujde lebo, je na tých vyletoch zábava, ale zas záleží aj akúsi ľudia sa stretnu. Mali tam hudbu, snažili sa robiť zábavu.
Pickalbatros White Beach odporucam aj ja. Velmi cisty hotel, aj jedlo super. Boli sme v Maji a planujeme na buduci rok vziat celu rodinu.
My sme boli na vylete cez jednu cesku, zije tam, manzela ma Egyptana a robia vylety. Na FB SK4 Agency je. Boli sme privatne lodou na Abo Monquar aj s 3 rocnym. Na tie ostatne sme nesli, nemame radi masovky. Robi aj ine vylety. Rychla komunikacia mozem aj whats up poslat ak chces.
@danielllka dobry den, ak chcete, mozem Vam pomoct s vyberom Egypta, napiste mi cislo a ja Vam zavolam, dik
Žienky, výlety s Miškom sa robia aj z Marsa Alam?
@danielllka skus mu napísať ale skôr nie to ma dosť daleko
@danielllka ja myslím, že možno áno,len si bude asi viac peňazí pýtať,ale najlepšie urobíš, keď mu napíšeš...on je skvelý chlap👍 Keď výlet v Egypte,tak jedine s Miškom👍
@martina1803 písala som pred pár dňami, odpoveď žiadna 🙂
@danielllka vážne 🫣??? zvláštne, že neodpísal... možno má toho veľa 🙏 držím palce, nech ti to vyjde
@danielllka skus ešte raz napís priamo jemu na messenger , je každý deň na výletoch, strašne veľa ľudí mu vkuse píše a volá
@martina1803 nakoniec ideme do Hurghady, do Makadi Bay 😉
@lakebabe priamo jemu som písala, skúsim ešte raz a chápem, je busy 🙂
@danielllka vyskúšaj z makadi vozi na výlety 🙂
Ahoj @danielllka .....v ktorom hoteli ste nakoniec boli? Boli ste spokojní? Ja momentálne hľadám kvalitný hotel a neviem....Je toho veľa. Tiež máme deti 13+ a aj starých rodičov 73+. Ďakujem za info
@jaanna ked chcete poradit, zavolajte kludne na 0905136185
@jaanna ahoj, boli sme v Jaz Makadi Oasis, bolo tam fajn, hotelový komplex fajn, služby tiež, akurát more je ďalej, cca 10 min od hotela a ešte k tomu cez cestu- pokial vám toto nevadí.. A na tobogany trebalo ísť busom, síce kúsok, ale.. už by som vybrala niečo iné . Pridaj sa na FB do skupín Aktuálne v Egypte, aj Egypt + Slovensko, tam ti poradia dobré hotely...

@lakebabe
A co vsetko sa da robit (aky je program vyletu) ked sa ide napr. na ostrov Magawish, kedze je to na cely den? Dakujem za odpoved 🙂