Kde sú pláže s vlnami?
Dievčatá, poraďte prosím, letnú dovolenku lietadlom, v Európe alebo niekde blízko, teplé more a najmä aby tam boli v mori vlny. Kde také nájsť?
Vlny su tam, kde je veterno. Okrem Atlantiku je to aj sever Krety. Tam je more teple v lete. Ale fuka tam velmi
Napríklad ostrov Kos, odporúčam konkrétne hotel Casa Paradiso.
Alebo Andaluzia, hotel Playa Capricho.
Kapverdy
Tarifa, Cadiz
na Krete, boli sme a vkuse vlnz, az sa mi v noci "hojdala" postel pri zaspavani.
A ešte ti poradím Marsa Matrouh. Len tam kôli tým vlnám býva často aj červená vlajka.
spominana kreta. vietor nebol az taky strasny, ale moze sa stat, ze budu az take vlny, ze vas nepustia do vody.
Primorsko - severná pláž
@beata_k tam je teple more?
@biba_18 zas taka studena nie je. Moje deti do Atlantic aj v January skocia .na Floride ma 21-24C v zime teplotu voda a to je teplejsia ako nase Great Lakes v lete .Zvykneme byt v jazere Aj ked ma 17C voda a ak si zvyknuta na 27C vodu tak v Auguste najdes plaze Atlantic s az 30C vodou.
Z BA a VIE ti lieta Ryanair na Lanzarote a tam Famara beach
Kos- Casa Paradiso budeš mať vlny určite. Väčšina severného pobrežia je taká. Asi 5 min. od hotela je aj škola surfovania. Ale zase nie nejaké 2 metrové vlniská, bez červenej vlajky . Aj v Bulharsku- v Obzore mali naši vlani veľké vlny.
Ďakujem za odpovede. Atlantik isto nie, tam je zima, ale Kréta, Kos a Bulharsko znie dobre. Andaluzia je tiez zaujimavy tip. Vlny na hranie, bodyboard. Kvôli deťom. Na sufovanie je v Európe len Atlantik, myslím.
@vanilkovazmrzka 21 - 23°C
Aj v bulharsku na slnecnom boli vlny minuly rok. Take ze ma posadili na rit
Biskajsky zaliv, sever Spanielska, budes rada ked Ti plavky zostanu na tele 🙂 vlny na vyblaznenie stale
plaze nadherne pieskove, more v lete teple, turistov malo, kedze pobrezie je dlhe a plazi stovky, jedna vedla druhej.....
Ja odporúčam Maroko, Agadir. Lacný let z Viedne, lacná krajina, vyhlásená surférska oblasť. Je to “nobjavený svet”. Boli sme tam už viac-krát a nikdy nikde nebolo plno.
andalúzia je krásna ale má tiež studené more - aspoň na mňa ☺️
ak chces surfovat, tak Rhodos a na cipik Prasonisi na jeden strane mas vlny, prejdes par metrov na opacnu stranu a tam je kludne more
Rhodos západná strana
My sme boli minulý rok v Bulharsku a tam boli neskutočné vlny vkuse....dcérka s priateľom boli nadšení, ja uz menej 🤣, lebo ja rada plávam a nedalo sa moc
V Bulharsku sme mali riadne vlny a potom na Kanárskych - Fuerteventura
@7miriam77 presne v bulharsku minuly rok plavanie v mori nehrozilo..
@slavomira236 my sme boli v Primorsku, a tá západná pláž to bola divočina 🤨🤔
Celkom slusne, ale nie divoke vlny sme si uzili v Santa Susanne v Spanielsku. Teplota mora velmi prijemna.
@andrejka2424 ďakujem, krásne tam je, ale vlny väčšie potrebujeme, tieto neuspejú. Hneď by som ale šla, krásne fotky.

vlny na na čo? na surfovanie?
lepšie je na atlantickom pobreží, ale to je studená voda…