icon

Kde v Chorvátsku zažiť nádherný západ slnka?

27. feb 2024

Dcéra vždy túžila vidieť more a keď sa dostala do nemocnice tak som jej vravievala, nech poslúcha lekárov a sestričky, nech sa rýchlo uzdraví a potom pôjdeme k moru a spolu si pozrieme západ slnka.
Teraz nastal čas splniť jej toto prianie. Mám v pláne dovolenku v Chorvátsku, ďalej by som sa bála ísť. Miesto skadiaľ by sme v prípade potreby vedeli prísť rýchlo domov.
Kde v Chorvátsku sa vám najviac páčil západ slnka?

Strana
z5
jaja20
7. mar 2024

@jana_eyre_2 Tvoj názor ti neberiem. Ja mám iný a pečivo najradšej čerstvé, určite nie dopekane alebo vytiahnuté z mrazničky 🙂
V Chorvátsku si neviem predstaviť dovolenku bez chrumkavého bureku alebo voňavého croissantu, kúpeného v pekárni 😋

jana_eyre_2
7. mar 2024

@jaja20 nikde som nepísala že by sme si čerstvé nikdy nekúpili, lenže to nerobim na tom týždennom nákupe vieš.. a vôbec fakt netuším načo na tvoje podpichovania reagujem.. pekný večer..

11bodka11
8. mar 2024

@jaja20 kde pisem ze vsetci Slovaci boli v Turecku? Precitaj si to este raz a zamysli sa.

pavla_z
8. mar 2024

Tiež odporúčam Zadar

jaja20
8. mar 2024

@11bodka11 Ach,žena!
Práveže ty si po sebe prečítaj,čo si včera napísala: " V Turecku sme boli v 5* hoteli ako všetci Slováci"
Ale z lietadla idú ľudia do rôznych hotelov,nie iba do jedného, v ponuke v Turecku ( a samozrejme aj v iných destináciách ) sú aj 4* hotely,takže zase píšeš len bludy!
A keď sme už pri tom Turecku,keď sa tak sťažuješ na hotel,to ste si neprečítali pred zaplatením dovolenky recenzie? Veď čo ste si vybrali,tak to ste mali,nikto vás nenútil ísť práve do toho konkrétneho.
Čo?

gabrielabydzo
8. mar 2024

@jana_eyre_2 Nio pardom tak ja pôjdem na dovolenku na to aby som sa tentila po obchodoch ako Kaufland a Lidl.Fakt ubohe.To môžem už ozaj doma čušať a nechty si obhrýzať.Mám tu dosť aj Lidlov aj Kauflandov.To nie je pre mňa potom dovolenka keď sa mám po obchodoch trepať bárs nech sú tam rajčiny,maslo a paprika po eure.To rovno môžem ísť stanovať alebo kdesi na chatu.Veď v každom meste je Lidl a Kaufland.Ešte možno tak reštika na dovolenke,keď tak.To tak naše mami chodili na dovolenky,opásali zástery na dovolenke a vyvárali🤣🤣🤣

11bodka11
8. mar 2024

@jaja20 polovica autobusu vystupila v hoteli kde my. A mal super recenzie aj to bol super krasny hotel. Kde som sa stazovala na hotel???

jana_eyre_2
8. mar 2024

@gabrielabydzo nehnevaj sa čítanie s porozumením ti asi moc nevraví, že? Prečítaj si môj príspevok ešte raz a pomaly.. ja ti svoju dovolenku nenútim, ani len nenaznacujem.. ale ty si uvedom že píšeš akoby mal každý svoju dovolenku zažívať tak ako ty.. pre nechápavé ešte raz (už asi 5x) každý si tu svoju zažije tak ako chce a nikto nemá právo mu mudrovat na modrom koníku ako zle to robí.. jasnejšie to už napísať neviem "pardon"

jaja20
8. mar 2024

@11bodka11 Sťažovala si sa na črevné problémy v hoteli s all inclusive.
Polovica autobusu? Veď to je len cca 20-25 ľudí a v lietadle je až okolo 190 miest 🤦
Ako sa volal ten hotel?

gabrielabydzo
9. mar 2024

@jana_eyre_2 ano správne.Ja na dovolenke oddychujem.Asi tak.Nebehám po potravinách a nevyváram.

jana_eyre_2
9. mar 2024
tiika
13. mar 2024

@11bodka11 prosím ta poradis, aké máte ubytko cez akú stránku, blizko mora… stále neviem cosi nájsť. Ďakujem.

11bodka11
13. mar 2024

@tiika cez hrvatska.sk v Tucepi. Ubytovanie Muho. Tu mi ho jedna baba poradila.

Strana
z5