Kedy ísť do Chorvátska na týždeň dovolenky?
Ahojte plánujeme týždeň do Chorvátska, ešte sme neboli. Chceli ísť cez letné prázdniny takže určite veľa ľudí bude ale viete mi poradiť v rámci prázdnin termín kedy je najviac teplo a v rámci možností nie tak veľa ľudí? Asi by sme chceli ísť skôr august aby bolo more teplejsie
@michala11111 Záruku teplého mora nemáš ani v auguste ... My sme minulý rok museli prebookovať dovolenku o týždeň neskôr, pretože tam vtedy pršalo týždeň vkuse pomaly v celom Chorvátsku a výrazne sa more ochladilo, že deti tam drgotalo od zimy ... S ľudmi je to asi jedno, plnka je podľa mňa aj v júli aj v auguste, to si človek moc nevyberie ... Toto prebookovanie samozrejme stálo kopu peňazí, nakoľko ubytovanie naposlednú chvíľu... Teraz sme sa " poistili", že sme cez booking bookli 4 rôzne ubytovania ( možnosť - nie je nutná platba vopred) a podľa počka si vyberieme, ktorý dátum pôjdeme, ostatné stornujeme pár dni pred dátumom odchodu 🙂
@nikoleta999 to je super, ale napr. Ja keď si pozerám ten istý rezort cez booking tak je to viac ako cez cestovku
@michala11111 top sezóna sú prvé dva augustové týždne, Nemci, taliani, Slováci celozavodne dovolenky,cisty masaker aj na cestách. Naopak prvý júlový týždeň ešte ako tak kľud alebo koniec augusta na makarskej. More môže byť teplé aj v júni.... Mam rada otvorené more, ale väčšinou je tam studená voda. Hľadaj plytké zatoky

@michala11111 jul august z hladiska plnosti a navstevnosti je uplne jedno.