Kedy kúpiť dovolenku do Turecka na letnú sezónu?
Chcem ísť do Turecka. Mam kupovať teraz alebo počkať na last minute. Top sezóna prelom júl august. 2 dospelý plus 2 deti (jedno bez nároku na lôžko). 2 ďakujem za skusenosti
ja kupujem v oktobri na leto vtedy su first minute zlavy a velka ponuka pre 4
Last minute uz nebyva. A este sa aj vypredaju denne lety(aspon tie z Viedne urcite)a zostanu v ponuke len nocne.
Podla mna last minutes uz nefunguju tak ako volakedy (pred Coronou)... nevravim, ze este sem tam nie su, ale ak si chces vyberat (hotel / destinaciu), tak skor tie first momenty... su lacnejsie (ako na poslednu chvilu) a riziko, ze nebude dobry last minute je uz podla mna obrovske...
Last minute sice ešte bývajú, ale už sa vôbec neoplatia tak ako kedysi.
Hlavne nie pre tých, čo si potrpia na aspoň akú takú kvalitu.
Do lastov ( čo si všímam) sa dostávajú htl.ktoré ani bežne nestoja " veľa ", lebo ich kvalita je...
Ale to je môj pohľad, ja si na " niečo " potrpím.
V poslednych rokoch je problem aj s letenkami, ze zajazdy su, ale letenky k nim uz nie. LEbo CK maju urcity pocet miest v tych chartrovych lietadlach a ked sa vypreda, tak smola. Urcite sa ale LM uz tak neoplati, ako v minulosti a presne ako pise @maca1984 zostavaju iba zvysky, co nikto nechce.
V poslednych rokoch je problem aj s letenkami, ze zajazdy su, ale letenky k nim uz nie. LEbo CK maju urcity pocet miest v tych chartrovych lietadlach a ked sa vypreda, tak smola. Urcite sa ale LM uz tak neoplati, ako v minulosti a presne ako pise @maca1984 zostavaju iba zvysky, co nikto nechce.
@muchotrafka298 nielen zvyšky čo nikto nechce.
Ja pozerávam konkrétne Egypt, a tam sa dokola objavujú htl.ktoré sú nižšej kvality, a ktoré ani bežne nestoja nejak " katastrofálne "
Zalezi, ci si potrpite na kvalitu. Ak nie, mozes este pockat, ale dlho nie. Predaje sa vysvihli na uroven pred koronou. A vtedy uz tesne pred, nebolo nic rozumne na kupu.
Čakať na last s dvomi deťmi je úplný nezmysel. Štvorici je v hoteloch veľmi málo a ľudia ich kupujú už v novembri, keď sú najväčšie zľavy.
Ja som min rok sledovala celé leto napr Cyprus, a teda bolo skoro všetko aj na LM , aj náš hotel čo som kúpila v januári a tiež severný Cyprus salamis bay conti napr, kamarátka kúpila v júni na jul tento hotel za 3600 s 1dietatom, a nás by vyšiel 2800 2 dní pred odletom koncom júla s dvoma deťmi. Chápem že ak niekto má 5k na 10dni na dovolenku pre rodinu kupujú v zime,ale ja napr nie som ochotná toľko dať za tie dni 😀čiže my len LM ideme možno nemám na výber 100 hotelov ale vždy mali okej hotel aj takto .. aj tento rok určite ideme len LM sama som zvedavá no ale také Turecko má obrovskú ponuku tam sa vybrať dá podľa mňa vždy ...záleží čo človek ozaj čaká no
Teraz...ale uz je asi aj ti neskoro, naj hotely su fuc, januar - marec su top ponuky
Ja som min rok sledovala celé leto napr Cyprus, a teda bolo skoro všetko aj na LM , aj náš hotel čo som kúpila v januári a tiež severný Cyprus salamis bay conti napr, kamarátka kúpila v júni na jul tento hotel za 3600 s 1dietatom, a nás by vyšiel 2800 2 dní pred odletom koncom júla s dvoma deťmi. Chápem že ak niekto má 5k na 10dni na dovolenku pre rodinu kupujú v zime,ale ja napr nie som ochotná toľko dať za tie dni 😀čiže my len LM ideme možno nemám na výber 100 hotelov ale vždy mali okej hotel aj takto .. aj tento rok určite ideme len LM sama som zvedavá no ale také Turecko má obrovskú ponuku tam sa vybrať dá podľa mňa vždy ...záleží čo človek ozaj čaká no
@simik411 prosim, cez aku cestovku chodite na dovolenku?
@simik411 prosim, cez aku cestovku chodite na dovolenku?
@gabca025 rôzne ,koala,happytravel z Piešťan Turecko top letisko veľký detský kútik tam je, je to vlastne 1 izba celé letisko 😆super pre deti ,chcela by som opäť odtiaľ letieť. Vždy keď nájdem hotel pozerám ho na tripadvisor to odporúčam aj tebe ,veľa recenzií zo sveta aj fotky realne.. verím že nájdem pohode aj tento rok ale je pravda že my môžme letieť kedy chceme v lete ja som ešte doma s malou a muž môže zobrať D kedy chce , čiže preto sa nebojím moc, možno inak rozmýšľam keby mám presných 10 dní a práve vtedy ozaj není... Tento rok pozriem teda v jeseni už ponuku aj ceny som zvedavá sama aký rozdiel bude cenový..
No my sme minuly rok last minute a sledujem to orientacne a first minute bolo o 1000 eur viac a teraz dokonca je ten hotel na zaciatok jula 3800 eur. My sme dali 2050. Takze pockam a aj ked najdem nieco za 3,5 ,tak to bude urcite dobry hotel

Teraz hneď lacnejšie to už nebude, dokonca potom už nebudú ani miesta pre 4roch vlastná skúsenosť a ceny nepôjdu dole