icon

Kedy pridáva satur lety do Marsa Matruh?

exina144
9. máj 2024

Ahojte. Tie ktoré sa chystáte tento rok sem kedy máte let? Ak chodíte cez Satur kedy približne pridávajú lety? O mesiac máme ísť a ešte stále nie je pridaný let ak dobre pozerám 🙂

Strana
z2
maxina2002
7. júl 2024

@petamich nemeškali sme, ale prišli sme na ubytko o 3 hodine ráno nekonečna cesta

maxina2002
7. júl 2024

@petamich ešte prosím ta, keď ste leteli späť na letisku sa dali kúpiť suveníry? Lebo tu nič nemáme na hotely a vraj nikde nič na okoli. Dakujeem

petamich
7. júl 2024

@maxina2002 och tieto vecerne lety 😬 a na letisku bol jeden stanok s vodou/nejake snacky, jeden stanok magnetky, naramky koniny a jeden stanok, kde bolo skor turecke medy, nejake "oblecenie" - cize hej v zasade dali, nie je to take letisko na ake sme zvyknuti vela tam toho nie je ale dalo sa

123zuzka123
30. dec 2024

@exina144
@exina144 dobrý deň. Zvažujeme tento rok dovolenku v aqua heneish v marsa ....viete mi dat nejaké recenzie? Ďakujem?

exina144
autor
31. dec 2024

@123zuzka123 My sme boli spokojný so všetkým 🙂
Veľa jedla na výber či už na raňajky,obed, večera. Takže myslím že tam si každý vyberie. ,,Olovrant" robili von pizzu napríklad . Jedlo naozaj bolo dobré ,obsluha milá,upratovanie izby každý deň. Vodu dávali stále ,alebo ste si mohli aj sami do fliaš dať sladené boli na výber alebo aj čistá voda. Na pláži bol aj bar.
Sú aj možnosti masáže , vírivka,...tie sú ale za poplatok ale oplatí sa.
Doktor bol k dispozícii na hoteli.
...je tam aj menšie ,,fitko",biliard,stolný tenis.
A čo sa mne napríklad na pláži páčilo bola možnosť zahrať si ,,šach", ,, dámu " s veľkými panakmi...to sa mi tam páčilo napríklad 😁. Sú tam aj hojdačky pre deti a nejaké preliezky.
Pláž bola čistá .

123zuzka123
31. dec 2024

@exina144 ďakujem za info. A mali ste zdravotné tazkosti?

exina144
autor
31. dec 2024

@123zuzka123 nie,našťastie sme nemali. Muž si napríklad vyplachoval ústa po umytí zubov ich vodou z vodovodu a v pohode. Ja som ale nie,ja som si radšej vodou z fľaše pre istotu 🙂

gesypa
2. jan 2025

@123zuzka123 my sme tiež boli. Všetko bolo krásne,prostredie nádherné. Ale manželovi bolo zle ale vždy len po jedle. Musel utekať viac x na wc 🤣.
Čo boli s nami známi tým však bolo všetkým zle ale len prvé dva tri dni, vracali všetci. Doktor bol ale k dispozícii, dostali lieky, starší manželský pár aj infúzie. No treba rátať so všetkým, oni boli napr. Znechutený keď doktor vypýtal 400€ za dve infúzie, ale zas poisťovňa to preplatí akurát čakali na vrátenie z poisťovní 3mesiace peniaze.

Za mňa nevýhoda veľké vlny, ale že také že deti sa báli kúpať v mori keď hneď prvý deň vlna strhla potápačské okuliare z hlavy malej, človek si tam nezaplava, nedostupná wifi, a každý aleze úplne každý čakal baksis.

mirka2405
2. jan 2025

@gesypa Mame presne rovnake zazitky a pocity. Za nas nikdy viac.

123zuzka123
2. jan 2025

@gesypa och...tak ja už neviem. Ja som bola v egypte ešte v r. 2008 q mne nič nebolo, a toto som myslela, že iné more , iná strana, že bude trochu lepšie.

mirka2405
2. jan 2025

@123zuzka123 More je v MM skutocne uzasne, ale ked “vychytate”vlny, tak sa v nom za cely pobyt neokupete. Pre deti ziadne vyzitie,, animacie slabe, strava priemerna. Ale hotel cisty, izby pekne.

petamich
2. jan 2025

@123zuzka123 boli sme v Marsa Matrouh teraz leto 2024, hotel Jaz Almaza a nemali sme absolutne ziadny problem a to sme boli zlozenie seniori, deti, dospeli, zoznamili sme sa tam s dalsimi dvoma rodinami a ti nemali tiez absolutne ziadny problem (to len k tym tazkostiam, neviem ci by to bolo hotelom alebo len, ze kazdy sme inak citlivy)

Je pravda, ze to more je divokejsie a mali sme aj my asi 1 den, kedy som deti do vody nepustila 🙂 ale zasa plaz krasna aj to more krasne

haka007
27. feb 2025

@mirka2405 môžem vedieť v ktorom hoteli ste boli? Vďaka
@gesypa

mirka2405
27. feb 2025

@haka007 Jaz Almaza..

haka007
28. feb 2025

@mirka2405 ďakujem 🙂

Strana
z2