Kedy ste prvýkrát leteli bez druhej osoby?
Ked som mala 16, Budapest-New York.
Nikdy
v 22-23
Ked som mala 18 🙂
Keď som mala 10 z Bratislavy do Prahy
21
20
21 r.z Los Angeles do Viedne s prestupmi.
16 alebo 17 ročná. Neviem presne Rzeszow-Heathrow
V puberte ale nie sama..nejaka znama mojich rodicov bola so mnou,inac to ani neslo. Som mala 13.
V 19. Prvykrat v zivote. Potom este velkrat. Najvacsia vyzva je letiet s detmi (byva mi v lietadle zle)
18 rokov Ba-Londýn😊
@ivangeline od 13- tich moze dieta letiet same
V 16 🙂
@bluemoon24 asi v 19 alebo 20. A vlastne som vtedy letela úplne prvý krát. S prestupom a presunom na iný terminál v rámci letiska. Samozrejme, že som zablúdila, ale našťastie som mala na prestup dosť veľa času, tak som ďalší let stihla.
15
21,smer Taliansko-Poľsko
Sama som ešte neletela. Neviem lietať a lietadlo tiež nevlastním. Bez doprovodu som chodila vždy, od prvého letu. Najprv som lietala vela a rada, dnes sa tomu vyhýbam ako čert krizu a je mi pri každom lete dva dni zle (nebojím sa, ale mam problém s rovnováhou)
Cca v 23r vzdy som niekde letela s niekym pred tym. Ale sama je uplne jednoduchsie. Nemusis sa nikomu prisposobit nikto nema nervy ( ti druhi zvyknu) Moj najdlhsi let bol z Mexica do Činy. Sama s malymi detmi je trochu zaberak. Minule mi vdaka covid zrusili let a nahradny dali taky ze som musela cakat na spoj na jednom letisku 9h s detmi., a namiesto 1 prestup 2., ked letis sama tak sa mozes v lietadle aj vyspat 😊uplny relax .
Pytas sa preto, lebo potrebujes poslat lietadlom dieta, alebo si velmi mlada a bojis sa lietat, alebo mas prestupy a bojis sa, ze nebudes stihat, alebo ???
Tusim v 15tich. Do USA, nasi poziadali letecku spolocnost o sprievod. Ujala sa ma pani; asi letuska a davala na mna pocas cesty pozor az kym som si nevyzdvihla kufre a stretla sa s rodinou.
@belllinka ...vtedy trebalo splnomocnenie....a wizzair pise od 14r...
Keď som mala 20 letela som sama s dcérou, nemala ani rok, išli sme na dovolenku bez muža. 25 rokov dozadu, čiže žiadne mobily, žiadne googlenie informácií.

Sama bez rodicu v 18letech, uplne sama v 19 letech.