icon

Kenya na vlastnú päsť

21. mar 2025

Ahojte bol niekto takto na potulkách?? Ak áno ako to hodnotíte? Bezpečnosť, ceny ľudia, celkový dojem? Dakujem

autor
21. mar 2025

Nikto nebol?

oli18
21. mar 2025

Dnes o 22,00 hod na STV1 Cestou necestou z Kene.

amel
21. mar 2025

Nemám osobnú skúsenosť,no známy bol s priatelkou v januári, bol na 2 týždne a bol úplne nadšený.
Fotky posielal prekrásne.

bluka2
21. mar 2025

Ja som bola viac krat, aj so synom vtedy 3 rocnym. Ale hlavne v Nairobi, potom malindi, diani beach, mombasa, voi. Asi nie bezny itinerar. Co potrebujes vediet?
Funguje tam Uber, za mna super krajina.

autor
21. mar 2025

@oli18 toto som prave zistila ze som zmeškala 😨😭

autor
21. mar 2025

@bluka2 super to mame podobnú predstavu. Ako je to tam s ubytovaním dá sa nájsť za pochodu v pohode alebo lepšie mať niečo dopredu zabookovane? Cestujeme totiž štýlom kde sa nám paci pobudneme a kde nie tak ideme ďalej... Ceny sú tam ako nastavene? Myslím ubytko (ak sa dá nájsť za pochodu), strava (je v pohode stravovať sa štýl street food alebo radšej nie?) , atrakcie? More pozvoľný spád alebo strmo do vody? Presuny po krajine sú na tom ako? Ďakujem moc 🙏

bluka2
22. mar 2025

My sme ubytovanie riesili za pochodu, v ten den ako sme hladali a bolo to uplne bez priblemov. Pozries, kolko to stoji na booking a vyjednas lepsiu cenu 😀 my sme boli vzdy tak za 30€ / noc v hoteli s bazenom a ranajkami. V nairobi sme boli v executive residency, lebo to bolo blizko prace. V nairobi mam rada siet sekacov “Think twice” . Tam vzdy nakupim detom dalsiu velkost vratane bundy atd. iba FR a skandinavske znacky vsetko dokopy za 20€… takze chodim s prazdnym kufrom. Ja v Keni poznam dost ludi, takze okrem nakupov vacsinou necham lokalnych, nech mi spravia program

bluka2
22. mar 2025

Co sa tyka stravy mi ich jedlo chuti viac nez nase a nikdy som nemala problem

123profil321
22. mar 2025

@autorka https://www.stvr.sk/televizia/archiv/15503/521659 tu si to môžeš pozrieť z archívu. Neviem koľkodňový majú, ale štandardne býva 7 dní. Máš čas do 28.3. do asi 21:00 🙂

Ale teraz pozerám, že dnes 17:10 to má reprízu 🙂

autor
23. mar 2025

@123profil321 ďakujem včera sme boli mimo domu ale pozriem si to určite 👍