Kenya na vlastnú päsť
Ahojte bol niekto takto na potulkách?? Ak áno ako to hodnotíte? Bezpečnosť, ceny ľudia, celkový dojem? Dakujem
Dnes o 22,00 hod na STV1 Cestou necestou z Kene.
Nemám osobnú skúsenosť,no známy bol s priatelkou v januári, bol na 2 týždne a bol úplne nadšený.
Fotky posielal prekrásne.
Ja som bola viac krat, aj so synom vtedy 3 rocnym. Ale hlavne v Nairobi, potom malindi, diani beach, mombasa, voi. Asi nie bezny itinerar. Co potrebujes vediet?
Funguje tam Uber, za mna super krajina.
@oli18 toto som prave zistila ze som zmeškala 😨😭
@bluka2 super to mame podobnú predstavu. Ako je to tam s ubytovaním dá sa nájsť za pochodu v pohode alebo lepšie mať niečo dopredu zabookovane? Cestujeme totiž štýlom kde sa nám paci pobudneme a kde nie tak ideme ďalej... Ceny sú tam ako nastavene? Myslím ubytko (ak sa dá nájsť za pochodu), strava (je v pohode stravovať sa štýl street food alebo radšej nie?) , atrakcie? More pozvoľný spád alebo strmo do vody? Presuny po krajine sú na tom ako? Ďakujem moc 🙏
My sme ubytovanie riesili za pochodu, v ten den ako sme hladali a bolo to uplne bez priblemov. Pozries, kolko to stoji na booking a vyjednas lepsiu cenu 😀 my sme boli vzdy tak za 30€ / noc v hoteli s bazenom a ranajkami. V nairobi sme boli v executive residency, lebo to bolo blizko prace. V nairobi mam rada siet sekacov “Think twice” . Tam vzdy nakupim detom dalsiu velkost vratane bundy atd. iba FR a skandinavske znacky vsetko dokopy za 20€… takze chodim s prazdnym kufrom. Ja v Keni poznam dost ludi, takze okrem nakupov vacsinou necham lokalnych, nech mi spravia program
Co sa tyka stravy mi ich jedlo chuti viac nez nase a nikdy som nemala problem
@autorka https://www.stvr.sk/televizia/archiv/15503/521659 tu si to môžeš pozrieť z archívu. Neviem koľkodňový majú, ale štandardne býva 7 dní. Máš čas do 28.3. do asi 21:00 🙂
Ale teraz pozerám, že dnes 17:10 to má reprízu 🙂
@123profil321 ďakujem včera sme boli mimo domu ale pozriem si to určite 👍

Nikto nebol?