icon

Kočík pri nástupe do lietadla

veron57
21. máj 2025

Ahojte. ideme prvykrat s detmi letecky na dovolenku (4 a pol roka a necele 2 roky) . Prosim vas je nutne kocik pri nastupe do lietadla dat do nejakého obalu alebo staci iba zlozit a nechat pri schodoch do lietadla? Mame golfovy kocik ktory sa skladá ako velky dazdnik. A este mi prosím poraďte ako je to s parkovanim na letisku v BA, je lepsie si objednať online parkovacie miesto alebo staci ked prideme a zaparkujeme? Dakujem.

lasona
21. máj 2025

Určite si ho daj do obalu, nám ho strasne zaspinili.

veron57
autor
22. máj 2025
@lasona

Určite si ho daj do obalu, nám ho strasne zaspinili.

@lasona ale nie je to povinne ze? Nechce sa mi kvoli jednemu razu kupovat obal.

lasona
22. máj 2025
@veron57

@lasona ale nie je to povinne ze? Nechce sa mi kvoli jednemu razu kupovat obal.

@veron57 nie nie je to povinné...ale kocik sa im lepšie nakladal keď bol v obale. Však kupis v tedy aj za 2 eura. A potom ti to vyložia kadejako..a ak ho máš z viacerých častí, ľahšie sa môže stratiť. Obal takisto chráni aj pred poškodením.

cukroska
22. máj 2025

@veron57 Za parkovanie jednoznačne na mieste! My sme boli teraz a mali jediný problém s parkoviskom v Ba.Manžel kúpil onlline a rampa sa neotvorila ani na druhý pokus a naspäť detto.Uz pri príchode na letisko mal nervy s toho a pri odchode podobne.

milanemila
22. máj 2025

@veron57 kocik je nutne dat do obalu ak mas cabin size a chces ho vziat na palubu, inak nie…ak idete v lete v sezone, tak by som bookla parkovisko na letisku dopredu, ak teraz tak netreba bude urcite volne.
Rataj ale, ze kocik pravdepodobne dostanes zaspineny ak nebude v obale.

veron57
autor
22. máj 2025
@milanemila

@veron57 kocik je nutne dat do obalu ak mas cabin size a chces ho vziat na palubu, inak nie…ak idete v lete v sezone, tak by som bookla parkovisko na letisku dopredu, ak teraz tak netreba bude urcite volne.
Rataj ale, ze kocik pravdepodobne dostanes zaspineny ak nebude v obale.

@milanemila ideme na prelome juna a jula a golfovy kocik neberiem na palubu, iba ku schodom do lietadla.