Koľko stoja lehátka a slnečníky v Chorvátsku?
Práve som sa dočítala, že za 2 lehátka a slnečník na pláži 25 eur. Sme štyria, takže by sme platili 50 eur denne za lehátka a slnečník, no ďakujem pekne. Koľko ste platili vy?
@anonym_autor nejedna sa si ce o HR, ale ITA, brat platil za 2 osoby na juhu Talianska 100 eur, ale bola to nejaka luxusna plaz, videla som fotky a more ako na Maldivoch a velmi malo ludi.... Ale oni tam mali aj nejaku obsluhu z baru, ze im nosili napoje az k lehatkam (napoje samozrejme platili zvlast)
@anonym_autor nic, vyhladavam neverejne a nepreplnene plaze, kde si viem doniest svoje lehatko a slnecnik🤷♀️
@vevesh tak zas nosit na plaz 4 lehatka, 2 slnecniky, padleboard, jedlo, pitie, no dakujem pekne
My sme najradšej pod borovicami....cena bola 20€ za dve lehátka a slnečník
@anonym_autor nic, nosim si svoje lehatka aj stan a slnecnik, ak treba. Plaz v Chorvatsku je 6m od mora verejna.
@anonym_autor na menšej pláži kde sme boli v auguste si pýtali 10 eur za každý kus, jedno či slnečník či lehátko. Tam by si teda za dve lehatka a slnečník dala 30 eur
Nic, kedze sme vzdy na sukromi, kde sme vacsinou na plazi len ti, ktori sme ubytovani v apartmane. Slnecnikov dostatok zdarma tiez, plus tie trvalo osadene na plazi.ako pozornost u domacich kazdy druhy den bud kolacik alebo pecivko na ranajky.
Aká je momentálne teplota vody?
@anonym_autor za 2 lehátka a slnečník 20€/deň
Alebo sme si objednali takú akoby "posteľ " alebo kanapu, kde je konštrukcia a naokolo plachty kvôli sukromiu. Tam bola cena 40€/deň
@anonym_autor neviem už presne ceny ale plus mínus možno ako píšete ale skôr menej. A teraz na konci sezóny určite menej. Ja neriešil nikdy ich lehátka, používam karimatky, deky a pod. Ubytovanie zásadne hneď pri mori.

@anonym_autor nic, vyhladavam neverejne a nepreplnene plaze, kde si viem doniest svoje lehatko a slnecnik🤷♀️