Koľko stojí apartmán pri pláži v Chorvátsku?
Pred pár dňami sme sa vrátili z Chorvátska, každý sa ma pýta na ceny, väčšina zhrozaná. Vzhľadom k tomu že sme pred tým nikdy v Chorvátsku neboli, neviem aká je ideálna cena, koľko vás vyšiel klimatizovaný apartmán pre 4 os. (Prípadne 4+1) na juhu Chorvátska do 50m do plaže?
My ideme august pula moderny apartman pre 4 , 2 kupelne , Whirlpool, 200 noc , pohoda podľa mňa na sezonu.
Podstrana, koniec jula, 2 dospeli +2 deti, 7noci= 1000€
Minulý rok som platil za apartmán (byt s dvomi spálňami, kuchyňou a dvomi kúpeľňami + terasa s výhľadom na more) pre nás a 2 deti nejakých 350€ na 4 noci. Ale od pláže sme boli dobrý kilometer. Ale to nevadilo keďže sme boli vlastným autom.
@katika82 Čo sa týka tých cien... Minulý rok sme boli v Rijeke. Nakupovať som chodil do Lidlu. Prakticky rovnaký tovar za rovnaké ceny ako u nás. Jediné čo tam bolo drahšie bolo nealko. Minerálka nebola pod 1 euro. Kola čo u nás stojí 1-1,20€ stojí tam aj 3€. Pizza priamo na pláži stála 9-11€ (fakt dobrá pizza). Takže žiadna katastrofa ako mnohí vraveli. V Bratislave bolo drahšie keď sme boli
@yosi tohtoročné ceny , priamo na pláži bolo asi o2€vsetko drahšie, tak pre porovnanie u nás v meste najdrahšie je 8-9€
Autorka - u nás je to 9 - 15e (krajské mesto).
A porovnaj si ešte nejakú dovolenkovú destináciu, keďže predpokladám, že k vám do mesta sa na dovolenky veľmi nechodí - hocijaký slovenský aquapark, hory, kúpalisko.
Tam ešte len budú tie ceny zaujímavé... 🤪
@beronsche samozrejme, poznám aké sú ceny v Tatralandia či vo Vadaši. A nemám s tým problém, človek s tým na dovolenke ráta. Ceny nájmu bytov u nás a v Ba či v Splite sa tiež líšia
To je este dobra cena co mate

My sme boli začiatok júla Pakoštane, mobilný domček pre 5 ľudí, priamo na pláži v malom campe, 130 na noc. Ceny išli mierne hore oproti 3-4 roky do zadu, ale apartmány 2+2 alebo 4+2 sa pohybujú okolo 100-160 na noc záleží od vzdialenosti od mora a lokality. Ja vyhľadávam vždy menšie dedinky , kde viem že nebude plno, jasné ale že tam nehľadajte neviem aký ruch, diskotéky a podobne. My zatiaľ čo sme boli Žaborič kľudná dedinka za ruchom sme chodili do Primoštenu tam bola hlava na hlave na plážach aj ceny vyššie, potom Rogožnica tiež fajn v Maríne na opačnej strane mesta dokonca každý večer diskotéky, a teraz posledné 3 roky Pakoštane super za zábavou hneď vedľa Biograd. Moja jediná podmienka je vždy ubytovanie priamo pri pláži, takže hľadať treba už koncom novembra. Ceny tento rok dovolím si tvrdiť že Lidl Kaufland sezónne ovocie zelenina podstatne lacnejšie ako u nás, olej,cukor, nič som nekúpila drahšie ako na SK. Neviem ako inde ale aj u nás na na Orave stojí zmrzlina od 1,80-2 , takže v Chorvátsku mi vôbec nepríde drahá.v sobotu sme sa boli s mužom previezť na bikoch zastavili sme sa v jednom campe na pive veľké a malé pivo 4,40 takúto cenu sme platili v Chorvátsku za 2 malé,čo mi nepríde tiež veľa . Choďte niekde na jarmok a za veľkú palacinku pýtajú 5 eur v Chorvátsku 3 eura. Naozaj veľmi záleží od lokality, v tých vychytených Makarska ,Zadar , Baška, a podobne je drahšie aj ubytko aj ceny iného. V menej známych lokalitách miniete to čo doma .