icon

Koľko stojí dovolenka na Mauríciu?

18. feb 2025

Boli ste niekto? Koľko vás to stalo?

guudy
18. feb 2025

Extremne zle polozena otazka…zamysli sa a skus to este raz 🙂

lucia13022023
18. feb 2025

Boli sme, veľa

maca1984
18. feb 2025

Nech sa páči, napr. https://www.kartago.sk/mauricius

lula3108
18. feb 2025

Od 4000€ kludne do 100000€. Zalezi od terminu, dlzky pobytu, urovne hotela, leteckej spolocnosti, stravovania a kopec inych veci. A mozno bez cestovky mimo sezony niekde na apartmane daleko od mora aj 3000€

eveline88
18. feb 2025

Bola som bez cestovky. Partia 4 ludi.Neviem ci chces cestovat bez alebo s cestovkou?
Mariucius nas kazdeho vysiel iba 1200€ Aj s letenkou. Nešetrili sme na nicom. Byvali sme v krasnom apartmane pri mori. Mali pizicane auto. Jedli sme v restauraciach.

familytravel
19. feb 2025

Práve nám prišli Last Minute s odletmi z Bratislavy od 1596 EUR - let z Bratislavy, transfery z letiska a na letisko, ubytovanie, polpenzia (alebo All Inclusive), delegát. A samozrejme aj overené hotely.

tiezjedna
19. feb 2025

lietame každý rok na Veľkú noc už 10 rokov... veľa😉 Tento rok budget atakoval pomerne astronomickú hranicu, aj keď si odmyslím letenky. Ale to je tým, že sme tam cca 3 týždne. Nikdy nechodíme s CK, vždy vo svojej réžii. Ale určite nájdeš aj pekné lowcost ponuky. Mauricius je nádherný, v podstate tam nešliapneš vedľa. Na FB som zachytila aj nejakých Slovákov, ktorí sam žijú a organizujú dovolenky, výlety atď. Skús mrknúť. Rozhodne odporúčam ísť v rozmedzí november - koniec mája. Potom končí sezóna a obecne je tam lacnejšie, ale veľa služieb nedostupných.

procrastique
19. feb 2025

Najmenej na osobu čo by to mohlo stáť je tak 1000 na cca týždeň ale zažiť by som to nechcela :D
Optimálny nízky badžetík je okolo 3000 osoba.

orisker
20. feb 2025

Bol som.
***** veľký areál na pláži, so všetkými možnými službami, All inclusive, dve osoby, 12 dní.
S nejakými fakultatívnymi tripmi necelých šesť tisíc.

martuska2
2. mar 2025

@familytravel ktorá CK?