Koľko stojí dovolenka na Mauríciu?
Boli ste niekto? Koľko vás to stalo?
Boli sme, veľa
Nech sa páči, napr. https://www.kartago.sk/mauricius
Od 4000€ kludne do 100000€. Zalezi od terminu, dlzky pobytu, urovne hotela, leteckej spolocnosti, stravovania a kopec inych veci. A mozno bez cestovky mimo sezony niekde na apartmane daleko od mora aj 3000€
Bola som bez cestovky. Partia 4 ludi.Neviem ci chces cestovat bez alebo s cestovkou?
Mariucius nas kazdeho vysiel iba 1200€ Aj s letenkou. Nešetrili sme na nicom. Byvali sme v krasnom apartmane pri mori. Mali pizicane auto. Jedli sme v restauraciach.
Práve nám prišli Last Minute s odletmi z Bratislavy od 1596 EUR - let z Bratislavy, transfery z letiska a na letisko, ubytovanie, polpenzia (alebo All Inclusive), delegát. A samozrejme aj overené hotely.
lietame každý rok na Veľkú noc už 10 rokov... veľa😉 Tento rok budget atakoval pomerne astronomickú hranicu, aj keď si odmyslím letenky. Ale to je tým, že sme tam cca 3 týždne. Nikdy nechodíme s CK, vždy vo svojej réžii. Ale určite nájdeš aj pekné lowcost ponuky. Mauricius je nádherný, v podstate tam nešliapneš vedľa. Na FB som zachytila aj nejakých Slovákov, ktorí sam žijú a organizujú dovolenky, výlety atď. Skús mrknúť. Rozhodne odporúčam ísť v rozmedzí november - koniec mája. Potom končí sezóna a obecne je tam lacnejšie, ale veľa služieb nedostupných.
Najmenej na osobu čo by to mohlo stáť je tak 1000 na cca týždeň ale zažiť by som to nechcela :D
Optimálny nízky badžetík je okolo 3000 osoba.
Bol som.
***** veľký areál na pláži, so všetkými možnými službami, All inclusive, dve osoby, 12 dní.
S nejakými fakultatívnymi tripmi necelých šesť tisíc.
@familytravel ktorá CK?

Extremne zle polozena otazka…zamysli sa a skus to este raz 🙂