Koľko stojí dovolenka pre rodinu s tromi deťmi?
Chcem sa opýtať koľko platíte za dovolenku keď idete 2 dospelý a 3 deti. Jasné ja viem že dá sa od neviem koľko po milión eur. Ale pýtam sa preto lebo ešte sme neboli a približne čo čakať koľko to bude stáť. Ďakujem. A keby ste boli také zlaté a napísali mi aj vreckové koľko si ešte beriete so sebou. ❤️
Minulý rok, Rhodos,all inclusive dvaja dospelí a tri deti 4 a pol ...tento rok sme neboli, ale čo pozerám,tak všetky dovolenky na takúto kombináciu cez 5000... vreckové už podľa individuálnych požiadaviek by som riešila, či sa chystáš kupovať suveníry, požičať auto, ísť na výlet alebo plánujete byť len v rezorte
@yvanyta áno maju OP len pásy sme nestihli.
@tanapeta nehľadám na poslednú chvíľu len sa informujeme. Chceme len skúsiť ak nevyjde nevyjde. Preto len chceme skúsiť šťastie či sa niečo nenajde ale určite ak nie nič sa nedeje ja nie som osoba ktorá teraz bude bez dovolenky bezradná. Len sme sa tak nejak rozhodli keďže manžel dostal extra voľno. Tak skúšame. A keďže sme ešte mimo SVK neboli tak preto len informatívne. Vieme že to nemusí vôbec vyjsť.
Napis mi spravu, viem Ti pomoct 😊
My sme sa vrátili v pondelok z Bulharska. 2 dospelí a 3 deti (8,6,3). Letenky sme si kupovali cez raynair ( len prirucna a 2x prioroty, bohato stacilo), úbytko sme riesili priamo cez hotel s all, apartmán s dvoma izbami. Transfer nám zabezpečil Slovák žijúci tam za 25€. Dokopy nás vyšla dovolenka aj s poistením na 2500€ 🙂
Všetko záleží kde ide ako idete .To sa fakt nedá povedať.
Ahoj my sme išli hľadať tiež dovolenku 2 týždne pred odchodom 4 dospelý ešte sme mali taký úžasný termín že od 20.7 do 27.7 čo majú skoro všetci celozavodné😂. Treba ísť osobne do cestovky ty im povieš čo by si chcela a oni ti pošlú na mail ponuky aj ti poriadiia aj povieš do akej sumy sa chceš zmestiť. My sme mali podmienku hotel na pláži, all inclusive. Boli sme veľmi spokojný. My sme boli cez Tip Travel ale boli sme aj cez Kartágo, hydrotour, ešte je dobrá aj koral tour.
S deťmi odporúčam bluharsko len by som si tam nedala plnú penziu lebo jedno tam nebolo drahé aspoň vtedy ( 2017.2018)
Do chorvatska by som ja osobne nešla za mňa zbytočne predražene a nemá to vôbec taký vibe dovolenkový ( ja som odtial vždy prišla znechutená vytočená unavená)

Rátaj 5 osob 5 tis EUR plus tisícka vreckové. Veru je veľký rozdiel 4 osoby a 5 osôb. Keby sme šli bez najstaršieho tak by bola cena 3600 EUR. Egypt, AI.