icon

Koľko vás stála dovolenka v okolí Benátok?

moomof3
5. jún 2025

Ahojte ideme do Talianska, konkrétne časť okolo Benátok.
Orientačne sa chcem opýtať, koľko € ste minuli tam?
Ideme autom, strava - raňajky "doma", raz za deň obed/večera v reštike. Máme tri detičky...
Ďakujem 🥰

marci77
5. jún 2025

co znamena cast okolo Benatok? mesto Mestre? alebo dalej? napr. Lido di Jesolo alebo Rosolina mare?

strava a potraviny su tam lacnejsie ako u nas .....nedporucam nosit vela zasob z domu.
Myv vzdy kupujeme trvanlive potraviny v Taliansku a berieme domov, kolko sa zmesti do auta, napr. tuniak v konzerve neporovnatelne lepsi s tym, co sa da kupit na Slovensku alebo olivovy olej, paradajkovy pretlak, pesto ......je toho vela

obed alebo vecera tak max. do 100eur na den vas to bude stat ....podla toho, co si date ....a ci budete sediet v restike alebo si zoberiete take-away
v Taliansku sa plati tzv. coperto....je to okolo 2-3eur na osobu, ked si sadnete niekde do restiky....takze to potom navysi konecny ucet

betulinka1
5. jún 2025

@moomof3 my chodievame do Eraclea Mare. Za mna su ceny lacnejsie v restike tam ako na Sk ale ficime ma morských plodoch 🤣🤣🤣 aj deti. Najes sa aj v ramci roznych občerstveni a podla mna v kazdom malom mestečku maju mäsiarstvo, kde priamo aj pečú maso a kurata. Vsade mas obchodak, kde si vies tiez nakupit ako v Lidl ci v Kauflande za normalne ceny. Kazdopadne tam urcite nechame aspon 150€ denne za stravu, atrakcie pre deti, zmrzlinu, ovocie a restiky. Ale urcite sa zmestis aj do menšieho rozpočtu.

lindusss2016
6. jún 2025

My sa v july chystame do Jesola vramci roadtripu, planujeme aj navstevu Benatok. Myslim, ze ale na stravu to nebude velky rozdiel oproti SVK, skor podla mna utratime za rozne vstupy, preto aj vyberam a zvazujem, co sa oplati navstivit.

palesandra
7. jún 2025
@lindusss2016

My sa v july chystame do Jesola vramci roadtripu, planujeme aj navstevu Benatok. Myslim, ze ale na stravu to nebude velky rozdiel oproti SVK, skor podla mna utratime za rozne vstupy, preto aj vyberam a zvazujem, co sa oplati navstivit.

@lindusss2016 tiez zvazujeme roadtrip v okoli benatok plus niekolko dni stravit pri plazi kvoli detom. Zhanam info,kde ist, co navstivit.vies poradit miesta, ktore navstivit?

lindusss2016
8. jún 2025
@palesandra

@lindusss2016 tiez zvazujeme roadtrip v okoli benatok plus niekolko dni stravit pri plazi kvoli detom. Zhanam info,kde ist, co navstivit.vies poradit miesta, ktore navstivit?

@palesandra no my sme bookli ubytko v jesole, tam zatial mame plan ist do aquaparku Caribe bay a deti chcu vidiet tropicarium, zatial nic viac nemam. Jeden den pojdeme do Benatok, ale neviem, co tam 🤷 tento mesiac sa uz budem tomu intenzivnejsie venovat a mozem potom doplnit, co sme vybrali. Ja som sa zatial zameriavala najma na to Slovinsko, IT je este celkom nejasne 😁

palesandra
9. jún 2025
@lindusss2016

@palesandra no my sme bookli ubytko v jesole, tam zatial mame plan ist do aquaparku Caribe bay a deti chcu vidiet tropicarium, zatial nic viac nemam. Jeden den pojdeme do Benatok, ale neviem, co tam 🤷 tento mesiac sa uz budem tomu intenzivnejsie venovat a mozem potom doplnit, co sme vybrali. Ja som sa zatial zameriavala najma na to Slovinsko, IT je este celkom nejasne 😁

@lindusss2016 aj to jazero Garda ze je pekne , nedaleko je Padova.. a v Slovinsku co pozerate?.. My ste tiez chceli do Lido di Jesolo asi na 3 dni, na Benatky staci den.

lindusss2016
9. jún 2025
@palesandra

@lindusss2016 aj to jazero Garda ze je pekne , nedaleko je Padova.. a v Slovinsku co pozerate?.. My ste tiez chceli do Lido di Jesolo asi na 3 dni, na Benatky staci den.

@palesandra no to jazero som nedavno videla na videu, je to tam krasa, ale este od jesola kus cesty. V Slovinsku ideme do udolia Soce, je to tam nadherne, smaragdova rieka, hory, vodopady, kopec adrenalinovych atrakcii...

zuzubb007
9. jún 2025

Ubytovanie + suma za jedlo ak sa chcete stravovať vonku treba rátať okolo 200 eur na den

moomof3
autor
15. jún 2025

Ďakujem krásne každej, takto sme aj cca rátali. 🙂🙂

moomof3
autor
15. jún 2025
@betulinka1

@moomof3 my chodievame do Eraclea Mare. Za mna su ceny lacnejsie v restike tam ako na Sk ale ficime ma morských plodoch 🤣🤣🤣 aj deti. Najes sa aj v ramci roznych občerstveni a podla mna v kazdom malom mestečku maju mäsiarstvo, kde priamo aj pečú maso a kurata. Vsade mas obchodak, kde si vies tiez nakupit ako v Lidl ci v Kauflande za normalne ceny. Kazdopadne tam urcite nechame aspon 150€ denne za stravu, atrakcie pre deti, zmrzlinu, ovocie a restiky. Ale urcite sa zmestis aj do menšieho rozpočtu.

@betulinka1 ideme tiež do Eraclea mare. Super tak môžem ti napísať správu ? Trošku viac info, alebo napíšem sem do diskusie?

betulinka1
15. jún 2025
@moomof3

@betulinka1 ideme tiež do Eraclea mare. Super tak môžem ti napísať správu ? Trošku viac info, alebo napíšem sem do diskusie?

@moomof3 jasne

juliana6
7. aug 2025
@betulinka1

@moomof3 jasne

@betulinka1 dobrý deň, viete mi dat prosím vás nejaký tip na ubytovanie? Dakujem

juliana6
7. aug 2025
@moomof3

Ďakujem krásne každej, takto sme aj cca rátali. 🙂🙂

@moomof3 dobrý deň, viete mi dat prosím vás nejaký tip na ubytovanie? Dakujem

betulinka1
7. aug 2025
@moomof3

@moomof3 https://www.villaggiocalifornia.it/ ale tu objednávame uz tak v marci . Treba skusit poslat mail. Ale ked si das u ubytovanie Eraclea Mare tak ti vyhodi dalsie typy ubytovania .