icon

Koľko vás vyšla dovolenka?

eskop
10. júl 2021

Ahojte baby, kolko priblizne Vas vyjde tohtorocna dovolenka pri mori? Mame este malu dcerku takze tento rok len ak niekde na vikend SK pojdeme..ale buduci rok by som chcela aspon Chorvatsko.. na dovolenke som nebola uz 10rokov takze vobec neviem.. nemusite presne sumy len priblizne nech viem kolko mam nasetrit😃 vdaka

Strana
z2
nezabudka3391
11. júl 2021

my ideme na Kretu 2+2 na 8dni letecky 5hviezdickovy hotel all inclusive a vyslo nas skoro 3000eur

euie
11. júl 2021

Cauko, vo februari sme cez booking rezervli hotel na Mallorce, s bezplatnym stornom den do prichodu. 2dosp, 2deti, 5hviezdiciek, all inclusive, dvojizbova izba, vyhlad na more, pri plazi v super casti ostrova. Na 7dni za 1550. Dnes je to iste za 2800 - tie iste augustove datumy. Takze nastavit pripomenky na februar buduceho roka a takto si najst 🙂
Letenky sme dokupili za 600 az teraz ked verime, ze sa poleti, plus este dame cca 200 za transfer z/na letisko.

hennyinnsbruck
11. júl 2021

Ak sa nic nedokaka o 3t ideme do Bibione s 2,8 rocnou do detskeho hotela
Polpenzia na tyzden pre nas 2 dospelych 1800e bez parkovneho😂

martinka13
12. júl 2021

Zaplatíš toľko, koľko si ochotná dať. Podla toho budú aj služby a pod. Veľmi závisí aj od destinácie. My sme 4-clenna rodina a teda tie sumy vyššie sú zvláštne.... Grécko pod 4000 na 15 dní asi nenájdeš. Teda samozrejme letecky 🙂

annale
13. aug 2021

@hennyinnsbruck prosím ťa bolí ste v tom Bibione? Boli ste spokojní v hotely? Písala si že detský tak preto ma to zaujíma. Dakujem

hennyinnsbruck
14. aug 2021

@annale Ahoj…
okrem jedla bola som spokojna.
Na to ze detsky hotel to je -pre deti jedla slabota,ziadna pizza alebo nejake chicken Nuggets,hranolky nemali ani raz-maju len take zemiakove „cipsy“ rezne boli polotovary -buffet slabota ale dalo sa stale daco vybrat,najedli sme sa. Mali sme polpenziu.

Hotel ma indoor ihrisko paradne , opatrovanie deti, a aj robili kazdy den daco s detmi co je super.
Detsky teply bazen bol fajn,so smykalkou, druhy bazen plytsi bol chladnejsi , bazen s 1,35m hlbkou tiez chladny.

Kazdy vecer sme chodili do Lunaparku(1 atrakcia od 2,50e)a do mesta co si mala mega uzila😄

Hotelu by sa zisla renovacia,izby bazeny boli z tych 80r ale pohoda.na izbe sme aj varit mohli mali sme family suite ale nevarili sme.mikrovlnka,chladnicka bola k dispozicii.
Strand dobrych 10min od hotelu. Dost daleko.

celkovo ok uzili sme si to😊

lapersefona
14. aug 2023

@lesana25 isli ste cez cestovku a v akom ktorom mesiaci?

Strana
z2