Korfu - tipy
Je tu niekto, kto bol viac krát na Korfu? Agios Georgios-nám bolo odporučené- boli ste niekto aj na severe- napr. Roda? Hľadáme čistú vodu ,pozvoľný vstup , možnosť šnorchlovania pre deti. Kde sa páčilo vám?

@matkahelka CK Seneca tours nám hotel prezentovala a predala ako 5*. Robia to tak dodnes. Takisto Tiptravel. Takže v 5* hoteli s priplatením Ultra All Inclusive som naozaj čakal niečo iné ako to čo som tam zažil...
@niceboy mali ste citat popis. je tam uvedene: nase hodnotenie - a k tomu pocet hviezd. a potom tam je uvedene: oficialne hodnotenie - a k tomu pocet hviezd. CK si uplne bezne pridavaju jednu hviezdu navyse.a opakujem, casy podavania jedal a napojov vam ck povie v okamihu, ked sa na to opytate. to, ze ste sa vy na to neopytali a v grecku ste cakali 24 hodinovy AI, je skutocne vasa chyba. a mimochodom, seneca, koala, tiptravel, tatratour su vlastne 1 ck.
@niceboy paci sa. hned v uvode popise hotela to mate. a mimochodom, za ziadny ultra AI ste si nepriplacali. to CK v ponuke vobec nema. hotel STANDARDNE ponuka ultra AI.
@matkahelka možno máte pravdu nejdem sa hádať a nechce sa mi teraz hrabať v papieroch z dovolenky. Čo ale platí je že sme boli extrémne nespokojní a neodporúčam hocikomu aby sem išiel. Recenzie google hovoria jasne .4 hviezdičky na googli pri 3500 recenziách Čo je podľa mňa red flag

@autorka ak ma nechcete brať vážne a považujete ma za nejakého vašeho athoma tak fajn. Na záver aspoň pár rád pre vašu maminu ktorá tam čoskoro cestuje. To je to najmenej čo môžem urobiť. Čo som čítal recenzie tak hlavný bazén minulý týždeň odstavili kvôli kvalite vody ( zelená ). Či ho znovu spustili to neviem. Ak si mamina priplatila bočný výhľad na more nech nečaká zázraky skôr to že z mora uvidí naozaj len ždibíček. Výmenu plážových uterákov každý deň za nové nech nečaká. Dajú sa vymeniť každé 2 dni s tým že treba rátať s tým že si počká v rade pretože meno a číslo izby píšu do zošita ( nefungujú na princípe kartičiek). Treba ale prísť včas pretože keď sme tam boli my vždy poobede uteráky už neboli. Ak jej dajú izbu v bloku číslo 2000 s výhladom na Taliansku reštauráciu okamžite nech žiada výmenu. Silne tu cítiť žumpu. Okamžite po ubytovaní poriadne nech skontroluje posteľ a nočné stolíky kvôli prítomnosť mravcov ( neboli sme jediná izba ktorá ich mala) niektorý mali aj horšie živočíchy ako mravce. Takisto pozor na izby ktoré sú pri Spa centre oproti vchodu do hlavnej reštiky. Je tu umiestnený dieselgenerátor ktorý v prípade výpadku elektriny "zabezpečuje" prúd. Ak toto nastane dajme tomu v noci mamina nech sa rozlúči s tým že sa vyspí. My sme to mali 20 hodín. Tie úvodzovky na slovo zabezpečuje som dal preto lebo generátor cca 30 krát za hodinu zhasne ( pričom zhasne aj komplet elektrika v rezorte) a 30 krát naštartuje. Pri každom štarte treba rátať s obrovským kúdolom dymu ktorý smeruje buď smerom na reštiku alebo k balkónom. S upratovaním izieb tiež nech si nerobí veľké nádeje. Každopádne jej prajem príjemnú dovolenku a dúfam že nepôjde stadial sklamaná tak ako my a veľa ďalších ludí...