Dovolenka Grécko, Španielsko - plytká voda a šnorchlovanie

27. júl 2023

Ahojte, poraďte kde ste boli spokojní vy? Naše požiadavky- plytká voda, fajn šnorchlovanie pre deti. Pokojnejšie more s pozvoľným vstupom do mora. all incl musí byť, ideálne cez cestovku.

msnesquik
27. júl 2023

Kalogria beach Peloponez

familytravel
27. júl 2023

Veľmi pekná oblasť na šnorchľovanie, plytká voda a čisté more je v Stegne na Rodose. Teraz je tam situácia taká aká je, ale zlepšuje sa a v auguste už sa bude verím normálne cestovať.
V Španielsku sú pekné pláže s pozvoľným vstupom do mora na Mallorce a Menorce. Ale keďže sú to pieskové pláže, nie je tam veľa podmorského života.
V Grécku je ešte pekná pláž na Korfu v Agios Georgios.

marcellka32
27. júl 2023

Menorca

elief
27. júl 2023

@familytravel súhlasím zo Stegnou, parádna dovolenka, dokonca v pešej dostupnosti je Grande blue beach z krásnymi výhľadmi aj šnorchlovanie skvelé, teraz sme boli Korfu - Roda Beach, veľmi plytké more, aj šnorchlovanie

zuzanaam
27. júl 2023

@familytravel Agios Georgios na Korfu? A ktorý. Minulý rok sme navštívili oba a teda na šnorchľovanie nie je vhodný ani jeden. Ani na jednom nebolo čo pozorovať. Na južnom je len piesok a na severnom sme mali ubytovanie, boli sme začiatkom júla a voda bola mimoriadne svieža. Zaplávať a von. Často sme boli vo vode sami. Keď Korfu, tak postupný vstup do vody aj príjemná voda bola v Messonghi a Moraitike. Ale aj tam morský život bol viacmenej len okolo drevených mól, sem tam rybka v trsoch rias. Všeobecne sme tam nikde nejaký bohatší morský život nevideli. Najkrajšie druhy boli v Paleokastritsi a Porto Timoni, ale tam bolo tiež veľa ľudí.