Krásna dovolenka vo dvojici
Mile modrokonicata, tento rok planujeme s manzelom poslednu dovolenku vo dvojici potom by sme sa chceli zacat snazit o babatko, milujeme obaja cestovanie no tento rok si neviem vybrat kam ist na tu "poslednu" dovolenku, kedze mnohe z vas su tu istotne zcestovane viete mi poradit? Hladam nielen krasne more a peknu prirodu, ale aj trosku historie aby sme mali kam vecer vybehnut, prejst sa a podobne. Velmi ma laka Sardinia podla toho co som citala avsak trosku sa bojim aby sme sa tam nenudili vecer. Boli sme uz na ostrovoch Thasoss, Zakynthos, Rhodos, v Egypte, Spanielsku, Chorvatsku.Kde sa Vam pacilo kde ste boli unesene a nadsene, viem ze my zeny vnimame krasu uplne inak preto budem vdacna za kazdy vas postreh ci skusenost. Dakujem!
@andrejka1974 presne tak, niekedy treba prevetrať hlavu len vo dvojici 🙂
@bajka22 Mne sa Bayahibe nepacilo, ale Maldivy su nadherne, bude sa ti pacit na 100%.
Ak ti mozem poradit, pozri si na nete, prip.na stranke toho hotela pozicie jednotlivych bw, totizto tento hotel ma aj na Maldedivy netradicne ubytovanie-bw v blokoch spolu, co teda nie je nic moc, ale ma aj take, co su len 2 spolu(najidealnejsie je samostatne stojaci, ale myslim ze v tomto rezorte taka moznost nie je, ale nie som si ista-informuj sa). Kazdopadne, cim menej inych ludi a bw naokolo, tym menej hluku a tym budes mat ten spravny pocit "prisla som do raja". Mozes dopredu do hotela poslat mail s poziadavkou ubytovania, vacsinou v pohode vyhoveju
@veronikam Ahoj, vies m mi napisat v akom hoteli ste boli?Dakujem
@lilienlukacs ahoj, nemali sme hotel, ale apartmany v La Ciacca. Neviem ako sa to volalo presne bolo to normalne cez booking.com najdene.
Su na sardinii utecenci?boli ste teraz niekto?dakujem za odpovede

@tenerifka ahoj, ideme na fihalhohi, vybral manžel a on je na toto neskutočne dobrý, vyberá celý rok a keď vyberie, stojí to zato 🙂 takže sa neskutočne tešííííím. Boli sme aj v DR dva krát za sebou, raz punta cane, druhý krát na bayahibe a tam bolo veru nezabudnuteľne krásne, hotel bol be live canoa, chodievali sme na našu "súkromnú "pláž, 10min od hotela, celý čas sme boli sami, prekrásna príroda, biely piesok, palmy nad morom, horúce more...niečo úžasne, neviem, čo by mohlo byť pre mňa viac 🙂 už ozaj asi tie koraly na maldivach 😀 no veľmi dúfam, ze sa na maldivi tiez dostaneme viac krát, ako len raz za život 🙂