icon

Kto lieta spoločnosťou Ryanair a odpovie mi na pár otázok ohľadom batožiny?

zuzanka66
7. mar 2019
missdiva
7. mar 2019

Poloz tie otazky.

sissy27
7. mar 2019

@zuzanka66 v predchádzajúcej diskusii som ti dala link na všetky podrobnosti, čo viac potrebuješ? 🙂

zuzanka66
autor
7. mar 2019

@sissy27 jasne čítala som si všetko na ich stránke len neviem sa dostať k takým veciam ako lieky - je tam nejaké obmedzene množstvo, pripadne sú nejaké lieky na ktoré potrebujete mat potvrdenie od lekára a pod. ?

sissy27
7. mar 2019

@zuzanka66 pokiaľ sú v normálnom množstve tak nie je problém, ak je to niečo špecifické na predpis, prípadne injekcie, tak je určite lepšie mať papier od lekára. A hlavne si treba zistiť, či tie lieky nie sú zakázané v krajine kam letíš. Ale z hľadiska leteckej spoločnosti to neriešia (ak sa bavíme o voľnopredajných liekoch pre osobnú potrebu).

deginko
7. mar 2019

Myslim,ze v liekoch problem nie je pokial neprevazas celu krabicu alebo su neni v dakom praskovom stave,co by bolo podozrive.Ja som zila v Anglicku a kedze sa liecim na Stitnu zlazu a domov som chodila rad do roka tak som si bravala aj 4 krabicky liekov..na cely rok aby som mala

zuzanka66
autor
7. mar 2019

@sissy27 aha jasne jedna sa o klasicke lieky pre dieťa v prípade núdze (teploty,hnačka a pod.) ale aj Epipen(adrenalín pre mna ) skúsim sa ešte informovať u lekárky .Dakujem pekne za odpovede 🙂

zuzanka66
autor
7. mar 2019

@deginko vďaka 🙂

simsalabim
7. mar 2019

@zuzanka66 na Epipen ma moja dcera specialne potvrdenie na takej karte formatu A5 - v slovencine a na druhej strane v anglictine. Lekarka to vyplnila a opeciatkovala. Nosime vzdy so sebou, ale este nikdy ho nikto od nas nechcel. Ale podla pravidiel ho treba mat, kedze Epipen je injektor a teoreticky zbran.