icon

Ktorá destinácia má biely piesok?

erika9229
11. sep 2021

Ahojte. Poprosim poradte☺️Chceli by sme oslavit nase vyrocie svadby. Ktoru destinaciu a preco odporucate, kde je biely piesok. Mali sme na nysli Maldivy, Sechely alebo Dominiku. Nechceme tas tam, kde je moc ticho a nuda ☺️Dakujem

dori2
11. sep 2021

@erika9229 nechces ticho? tak maldivy vymechaj. my sme boli dvakrat a pre nas uplne aradna dovolenka s nadhernou prirodou a minimom ludi. ale ak sa chces bavit tak zvolte dominiku (nebola som sice ale sledujem moznosti ;)

erika9229
autor
11. sep 2021

@dori2 Dakujem. Raz Maldivy urcite navstivime, ale to asi na dalsie vyrocie😉

dori2
11. sep 2021

@erika9229 pre nas uplny ideal. teplo krasne a hlavne-minimum ludi

tenerifka
11. sep 2021

@erika9229 Mexiko-cast Akumal, je to medzi Playa del Carmen a Tulum, plaze krasne, biele, s kokosovymi palmami, da sa ist aj na vylety (cenotes, pyramidy), a uzit si aj ticho na plazi (zalezi od hotela, ktory vyberies), ale pozor na riasy (rovnako ako v Dominikanskej), najma v letnych mesiacoch zvykne byt vela rias v tychto destinaciach, treba zistit situaciu dopredu), my sme ich v Mexiku zazili, v Dominikanskej nie.
Fajn bolo aj na Zanzibare, ale je to vacsinou o hoteli a mori.
Aj Thajsko je idealne-kombi par dni Bangkok+nejaky ostrov, bola som sama s detmi a jedna z najlepsich dovoleniek, ale este sa tam neda cestovat.
No a Maldivy su pre mña top, bola som trikrat a urcite pojdem znova.

erika9229
autor
11. sep 2021

@tenerifka V Thajsku aj na Zanzibare sme boli, bolo super. Maldivy urcite raz nastivime. Manzel by este aj na Hawai, ale mna ti tatial taha na tu Dominiku. Na ruasy som ani nepomyslela. Budem nato dohliadat 😉

malinoismum
11. sep 2021

Ja odporúčam Dominikansku a aj Cubu. Nebudete ľutovať 😊
Len pozor na obdobie, nerozhodovať termín podľa ceny ale radšej si dajte poradiť od niekoho, kto vie ako tam v presný čas býva.

matkahelka
11. sep 2021

@erika9229 Dominikanska. Mne piesok biely nepripadal, ale bol uplne jemny ako muka

beata_k
Odpoveď bola odstránená
budiakova
Autor odpoveď zmazal
willow
18. sep 2021

Pekne su aj plaze v La Romana, Dominikanskej