Ktorá destinácia má biely piesok?
Ahojte. Poprosim poradte☺️Chceli by sme oslavit nase vyrocie svadby. Ktoru destinaciu a preco odporucate, kde je biely piesok. Mali sme na nysli Maldivy, Sechely alebo Dominiku. Nechceme tas tam, kde je moc ticho a nuda ☺️Dakujem
@erika9229 Mexiko-cast Akumal, je to medzi Playa del Carmen a Tulum, plaze krasne, biele, s kokosovymi palmami, da sa ist aj na vylety (cenotes, pyramidy), a uzit si aj ticho na plazi (zalezi od hotela, ktory vyberies), ale pozor na riasy (rovnako ako v Dominikanskej), najma v letnych mesiacoch zvykne byt vela rias v tychto destinaciach, treba zistit situaciu dopredu), my sme ich v Mexiku zazili, v Dominikanskej nie.
Fajn bolo aj na Zanzibare, ale je to vacsinou o hoteli a mori.
Aj Thajsko je idealne-kombi par dni Bangkok+nejaky ostrov, bola som sama s detmi a jedna z najlepsich dovoleniek, ale este sa tam neda cestovat.
No a Maldivy su pre mña top, bola som trikrat a urcite pojdem znova.
Ja odporúčam Dominikansku a aj Cubu. Nebudete ľutovať 😊
Len pozor na obdobie, nerozhodovať termín podľa ceny ale radšej si dajte poradiť od niekoho, kto vie ako tam v presný čas býva.
@erika9229 Dominikanska. Mne piesok biely nepripadal, ale bol uplne jemny ako muka

@erika9229 nechces ticho? tak maldivy vymechaj. my sme boli dvakrat a pre nas uplne aradna dovolenka s nadhernou prirodou a minimom ludi. ale ak sa chces bavit tak zvolte dominiku (nebola som sice ale sledujem moznosti ;)