Ktoré cestovné kancelárie odporúčate pre rodinu s priemernými platmi?
My sme boli cez Kartago min rok Djerba
Záleží kam chceš ísť, či lietadlom, alebo autom, či hotel, či apartmán. Chorvátsko apartmány na vlastnú päsť chodievame, Chorvátsko hotely Globtour , Turancar, Fifo
.............letecky chodievame najviac cez Kartago a Fischer, ale boli sme už aj cez Globtour , Tip travel
Ešte ma letecky napadol a boli sme s nimi dva krát v Bulharsku Solvex
@damiana my sme boli zatial najviac na vlastnu past, ale to boli take ze ja to volam vylety, nie uplne dovolenky, dovolenka je pre mna hotel, all inclusive a ked tak nejaky organizovany vylet na spestrenie. Na takych dovolenkach sme boli zatial cez inviu, to je agentura, cize tu zahranicnu CK si ani nepamatam, potom cez Fischer a Hydrotour. Osobne sa mi Hydrotour pacil viac.
Oslov akukolvek agenturu a ona ti najde tu najlepsiu ponuku z viacerych kancelarii
@damiana ziadne
turancar. alebo na vlastnu past. vies ono cestovka to nikdy nerobi zadarmo ;)
fifo
@oonnaganamakusai je to podvod
Kartágo a Satur
@nelca0510 nie je to podvod. Oni dlhe roky fungovali normalne. Ale majitelovi nieco preplo v hlave… skrat proste
@oonnaganamakusai nuž,máš si naštudovať,keď niečo radis. Toto by si nemala ani zo srandy písať.
Každá má aj lacnejšie/drahšie ponuky. Možno napriklad Satur alebo Hydrotour vyzerá drahší, ale zase majú overené dobré hotely. Aby si sa zase nedala zlákať dobrou cenou a zistíš že strava zlá, izba zlá, všade špina, chrobáky. Treba okrem ceny pozerať aj aktuálne recenzie.
@sandra19860 Satur bol vyborny, ale posledne 3 roky sa utrhol z retaze, co sa cien tyka.
Autorka:odporucam vlastnu os cez booking. Alebo cesky Cedok.

My ideme cez Via Adria