icon

Ktoré destinácie ste navštívili a neodporúčate?

13. feb 2025

Ahojte, prosím vás, kde ste boli a povedali ste si už nikdy viac a prečo? Môžte menovať kľudne aj slovenské destinácie.
Ja napríklad Tunis, otravni domáci, hnačky ešte pár mesiacov po návrate, nikam sa okrem rezortu nemôžete pohnúť.

tahomi
14. feb 2025

Za mna uz druhykrat nie:
Dubaj, Bahrajn, Zanzibar, Benatky, Chorvatsko okrem severu, LA, San Francisco, Miami. No a najvacsie nie za mna Turecko.

andrejka2424
14. feb 2025

@tahomi Máš toho dosť pochodené.Prezradíš, kam sa rada vrátiš opakovane?

tahomi
14. feb 2025

@andrejka2424
Toho je viac.
New York, Island, Skotsko, Mallorca, Valencia, Azory, rakusko - talianske alpske pohranicie aj lago di garda a Verona. Ale aj Lednice - Valtice su krasne, Krakow, Gdansk. Z exotiky kde sa rada vraciam su Seychelly napriklad.
Je toho viac, stale prevazuju miesta, kde by som sa vratila nad tymi, kde raz a dost 🙂

oblecenie99
14. feb 2025

Mňa nechytil Marseille.. a Palermo mi prišlo veľmi zanedbané a špinavé, na druhej strane to malo atmošku, čiže ja by som sa tam v pohode aj vrátila, nejak sme na to boli pripravení.. zbožňujem naše Tatry, kvôli tomu pocitu byť v horách a máme ich blízko, ale tento rok ma už naozaj že nasrali s cenami. Najhorší zážitok mám jednoznačne z pol dennej Šíravy minulý rok, otras. Všetko bolo zle. V živote tam nepachnem, ani na pol dennú prechádzku na okolí. Nezaslúžia si to.

katulienkax
14. feb 2025

@katkaseiner ja som zazila teplu vodu v Pirovaci, ale naozaj ma snad 30C . Neviem ci to bolo len ten rok alebo je tam vzdy taka, je to totiz v tkej zatoke, mozno preto sa drzala tepla. Ale ked sme sli na vylet na Murter v ten isty cas, tam uz bol studena. Takze to pripisujem tej zatoke

cafelatte
14. feb 2025

Negatívnu skúsenosť asi ani nemám, ale pozastavim sa nad Slovenskom, je nás 6 a 2 noci v Permone nám nacenili na 1800 Eur, s tým ze v piatok kvôli skolopovinnym deťom tam dorazíme pred 18tou a v nedeľu ráno padame, v cene jedlo a wellness..takže sa tam človek nezdrzi ani 48 hodín.. je to na povazenie..

luccija
14. feb 2025

@mk1111111111 veď to tie služby...boli sme ubytovaní v Tatranskej Lomnici v menšom penzione a chceli sme ísť poobede do sauny a bazenu mal byť otvorený do 20, ale nebol, lebo pani, ktorá ho obsluhovala musela stihnut autobus.To sme mohli ísť niekde na privát sami si obsluhovať saunu a nie vybrať penzión s akože wellnessom.

guiseppinka
14. feb 2025

Ked som bola 1x s muzom v hr, boli sme v baska vode. Mala som pocit, ze som na sirave a nejako ma more nenadchlo. Neskor, ked sme riesili hr, tak baska vodu kazdy ospevoval. Teraz, ked riesim dovolenku, tak hladam infosky a pisem itinerar. Viem, do coho idem, co mozem cakat. Kym su decka male, robim kompromis. Decka chcu more a piesok, ja chcem pamiatky a brazdit ulicky, mne more staci ako zatisie... boli sme v caorle, ucel splnilo - mestecko pekne, plaz obrovske pieskovisko, decka spokojne. Vedela som, ze tam ciste priezracne more nebude, lebo piesok. To iste v lopere na rabe - pre mna ako na sirave, ale pre decka raj... benatky su take zvlastne, lebo urcite stoja za to, aby boli videne, pretoze vidiet miesto cesty kanal a lode je uzasne. Je to vsak mesto, kde treba mat premyslene, co vlastne clovek chce vidiet a tomu prisposobit celu dovolenku. S deckami by som tam este nesla, nemali by z toho nic. Ale smrad som tam necitila🤭
Vyslovene si na skarede miesta nespominam. Mozno vsak take najrozporuplnejsie mesto je polsky lublin. Bola som tam 12 rokov dozadu a v podstate stale neviem, ci sa mi to mesto paci alebo nie. Ta kombinacia sidlisko a hned vedla koncentracny tabor je neskutocny kontrast.

aurora33
14. feb 2025

@lucia13022023 aj ja milujem Taliansko a najmä Toskánsko. Tam sa cítim doslova ako doma ❤️

sisaka
14. feb 2025

Ešte som nebola v destinácii, že by som vyslovene niekomu neodporúčala isť.
Každej destinácii by som určite mala čo vytknúť a čo vyzdvihnúť.
Napríklad ma zaskočilo neodpručanie Chorvátska - mne sa tam celkom páčilo. Na kúpanie nie, ale príroda, historické mestečka, atmosféra… nám napríklad veľmi chutilo - jedli sme zvyčajne ryby a plody mora a fakt vždy perfektne pripravené, milá obsluha, dostávali sme zadarmo prípitok … v malých hoteloch, rodinných penziónoch milý personal, vynikajúce raňajky, zadarmo upgrades.
Ja by som kľudne odporučila aj Slovensko, tiež má čo ponúknuť, reštaurácie sú síce podpriemerné, ale ostatné celkom fajn, aj personal a služby sa o dosť zlepšili, je tam dosť veľa hlavne prírodných zaujímavosti , turistických možnosti, niektoré mestá majú pekne historické centrá…
Niekto tu porovnával české reštaurácie. Tak ja som mala asi smolu ale teda nič moc a obsluha tiež ako za socializmu (obrat nastal, keď pani začula syna hovoriť plynulou angličtinou, inak bola dosť nevrlá k nám, aj Čechom), Marriott na pražskom letisku raňajky žiadna sláva, škrupiny vo vajciach! - ale podľa toho nemôžem hodnotiť celé Čechy, ani všetky hotely, či reštaurácie, je tam čo vidieť a nejaký priepastný rozdiel medzi Slovenskom a Českom som si fakt nevšimla.
Taliansko je moja srdcovka, aj napriek špine, ale tú tam nechodím obzerať , New York - bývať by som tam nechcela, ale návštevu určite odporúčam…
A takto by sa dalo pokračovať - fakt som ešte nebola na mieste, že všetko by tam bolo zlé

simik411
15. feb 2025

@belllinka a drahé jak sviňa

adonish
16. feb 2025

Neoslovilo ma Bulharsko a Dubaj

sfet
16. feb 2025

@adonish bola som v Dubaji teda len na letisku, ale nie je to destinacia, po akej bazim

adonish
18. feb 2025

@sfet ja som tam bola na konferencii a mali sme aj volno, cize sme co to pochodili/videli, ale asi som čakala viac, ked to všetci tak ospevovali 😂 ale zas beriem, bol rok 2012, odvtedy sa toho vela zmenilo. Ale dobrovoľne by som tam nešla ☺️

rayla
18. feb 2025

Nechápem to Chorvátsko.. tak ale ked sú problém kamienky na pláži...Chorvati majú nádherné národné parky, more najčistejšie v Europe, tradicne kamenné mestečka, bohatú históriu.. Chorvátsko je za mňa jedna krásna krajina..
Osobne nemám nikde pocit, že "hnusná" krajina. Áno, sú rozvinutejsie a aj chudobnejšie.. Strašnú chudobu som zažila v Nikaragui. To mi bolo fakt ťažko na srdci.. v mestách bordel a špina. Keď tu teda niekto spomínal Karibik ako ten raj. Raj, ale len v katalógových destináciách..

lianka123
18. feb 2025

1. Mallorca, bola som asi 10krat, no teraz som videla 3 urazy, z toho 2 smrtelne. Zachranke trvalo strasne dlho kym dorazila a vlastne som zistila ze tam nic nefunguje. Mam male deti a sem sme chodili lebo som si myslela ze je tam bezpecne
2. New York, smrad, bezdomovci, zima, otrasne betonove mesto s milionmi smradlavych imigrantov, nikdy viac
3. Anglicko ako take- bola som Manchester, londyn, birmingham a liverpool, mne sa tam nikde nepaci, kvalita domov hrozna, vlastne furt tam prsi, miliony moslimov

blanblan
18. feb 2025

@hsara99 fakt a prečo ? Mne sa tam veľmi páčilo! A v Liverpoole ešte viac 🙂

lianka123
18. feb 2025

@cafelatte prave som sa odtial vratila, Permon, 2 deti a 2 dospeli za 800eur, neviem kde si zobrala tu cenu… a to bola suitka asi 70m2, jedlo non stop, super atrakcie, za nas vyborna cena 400 na noc. Skus vyskusat ist do takeho konceptu v Rakusku, poviem ti, stoji to 2krat viac

lianka123
18. feb 2025

@blanblan mne vadia tie tehlickove domy 😁 vyrobene z papiera a moslimovia

sfet
18. feb 2025

@rayla tiez sa cudujem. Chorvatsko je krásne. Ano, sú krajsie časti a časti nic moc, asi ako vsade inde. My tam chodíme v lete, vždy inde, nech toho vidíme čím viac a vždy sa nám velmi paci. Asi, že muž má radsej more, ja zase hory a turistiku a tam to máme oboje. Už sa teším do Paklenice

julish
18. feb 2025

@lianka123 kto v USA nie je imigrant, prosim ta? Navstivila si v Newyorku aj nejaku kulturu?

tenerifka
18. feb 2025

@julish asi na sposob zien Sex v meste😅

lianka123
18. feb 2025

@julish ano aj ich kulturu som videla dokonca kazdy den, muzea, dokonca NBA a NHL hry, bola som pozriet v New Jersey, bola som tam na dlhsie, vyslovene spoznat to tam a teda ma tam v zivote uz nikto nedostane. inak je tam aj slovenska restauracia Koliba, za 300 dolarov sme sa styria najedli. myslim, ze som videla vcelku dost na to, aby som povedala, ze to mesto je hnusne, smrdi, zaplavene bezdakmi. no otras

slniecko5
18. feb 2025

@rayla tiež milujem chorvatsko, práve kvôli kamienkom a studenšiemu moru, neznášam Teple plytké pláže, aké su v IT. Pieskové plaze mám zase rada v Bulharsku, celkovo mám rada aj Bulharsko, otázka rôznych konstelacii.

kofa77
18. feb 2025

Egypt

kofa77
18. feb 2025

A napr do Dubaja by moja noha nevkrocila, absolutne nic ma tam nelaka. Ale svet je velky, je kde ist

cafelatte
18. feb 2025

@lianka123 sumu som zobrala na predbežnej faktúre, ktorú mi poslali, 400 na noc je ôk suma, teraz sme sa vrátili zo Strbskeho za túto cenu plus pár drobných lebo my sme 6.

lianka123
18. feb 2025

@cafelatte ano, no my sme 2deti a 2 dospeli, Permon je 400 na noc (all inclusive) hotel Residence Donovaly 400 /noc (polpenzia), Funimation Katschberg - podobny koncept ako Permon v Rakusku je 700eur/noc (all inclusive) Hotel vo Finsku na zjazdovke je 500eur/noc iba s ranajkami a Strbske Pleso tusim Patria bola tiez 400/noc plna penzia, vzdy sme v suitke/hotelovom apartmane. No a Kempinski je 500eur/noc ale iba 2 dospeli, deti tam nebravam. pre porovnanie Mallorca all inclusive koncept je 600-700 eur/ noc all inclusive a potom napriklad na plazi v Dubaji na Palme je okolo 900-1000eur/noc- tam spravi jedlo vela

atinkaa
18. feb 2025

Este tu nepadlo Francuzsko mimo Pariza, tak pridam Nice🙈normalne jedine mesto, ktore mam spojene s megasmradom po moči, neskutocne ma tam vytocili hned po prichode v hoteli, cosi tak spinavo nevrle clovek nevidi len tak. Pariz mam zazitky aj aj, ale s cim sa neviem vyrovnat😅bolo zufale jedlo, ozaj vo vybornych podnikoch a max obyc ….a asi najhorsia kava🙈
Cudny pocit som mala v Kosove a to sme len prechadzali a obcas niekde zastavili a teda bola som rada, ked sme odtial vypadli.
A pridavam sa k Chorvatsku a Slovensku - to su destinacie, kde aj okolie robi vsetko preto, aby ste sa nevratili - ci to bol Rabac, Makarska, Trogir ..tak pocity su z toho take ako… uz z tu spominanych slovenskych vyletov, z ktorych zufale pokusy o sluzby vedie pre mna Permon na Slovensku. To je pre mna vrchol janosikovskej kultury - daj prachy a vypadni, asi nic horsie sme nezazili ako tento nas neukonceny pobyt a doslova sok ako sluzby mozu vyzerat.

Z destinacii, ktore mna prekvapili a zazili sme krasno boli Helsinky, Oslo a pre mna velmi prekvapivo aj Polsko - Balt, take Świnoujście bola megadovolenka - neskutocne super sushi, velmi fajn sluzby, pohoda na plazi, mili ludia…

veronika150999
18. feb 2025

Bibione