icon

Ktoré európske more má v júli 28 stupňov?

29. mar 2024

Dievčatá prosím vás...ktoré more je teplé aspoň 28 stupňov na dovolenku prvé 2 júlové týždne približne. Nie exotika, európsky kontinent.
Vlastná skúsenosť poteší
Ďakujem

Strana
z2
lucik194
29. mar 2024

@jana_eyre_2 ale ona chce 28st vodu

jana_eyre_2
29. mar 2024

@lucik194 veď som napísala, že takú v Európe nenájde, nie je to tam vidno? 🤔

baumka
29. mar 2024

My chodíme do TUrecka, lebo tiež milujem teplú vodu a tú tam mám v tom júli -auguste. Ale napíšem k tomu Cyprusu, čo ti radia- teda Južný Cyprus a boli sme v tom istom čase ako chodíme do TUrecka a veru taká teplá voda nebola. Až ako začal august,tak sa to začalo podobať na teplotu v Turecku. Takže začiatkom júla tam tiež nebude 28st. Takže v EU to bude problém, to by muselo prísť riadne horúce leto.

mirka2405
29. mar 2024

My vzdy chodime prve dva julove tyzdne, Turecko, Severny Cyprus, voda teplucka 28 C, tento rok vonkajsia 43 C, takze tam by som sa dakt bebala chladnejsej vody….tento rok ideme vyskusat Marsa Matrouh.

sono2
29. mar 2024

@jana_eyre_2 neviem, ale 35 si pamätám tak možno jeden deň. Prvý týždeň bol fakt všelijaký. Aj dosť pršalo, my sme boli baška krk horúčavy začali až v polovici júla a to mi fotila aj kamarátka taliansko pláž úplne zamračené ako sme mali aj my. Aj by som ti napísala presný dátum ale bolo to určite okolo 10.7. lebo to kamarát prišiel zanami, čiže si to presne pamätám. Nebolo dobré počasie na začiatku júla.

lakebabe
29. mar 2024

@sono2 minule leto bolo nanič všade my sme boli na prelome jún júl Turecko more bolo kalne kvôli zmenám počasia a po pár dňoch uplne ľadové, že sa nedalo vydržať na nafukovacke. Sestra žije na Sardínii pri mori a minulý rok mali najhoršiu sezónu za posledných desať rokov tak bolo otrasne. Takže na Európu sa spoliehať neda jeden rok môže byt krásne druhý nanič. Stabilná je len exotika

jana_eyre_2
29. mar 2024

@sono2 neviem o čo presne ide ale ja si zase pamätám začiatok júla dobre počasie.. Baška krk je od zadaru 3,5h, Taliansko taktiež úplne iný smer.. to akoby si ma chcela presvedčiť že v Bratislave prsalo, lebo v Ružomberku predsa pršalo.. nemám vo zvyku spochybňovať niekoho iného spomienky a tvrdenia, preto ak ma niekto sa snaží presvedčiť o svojej pravde ma to prekvapi.. snáď viem ake som mala na dovolenke počasie a neviem čo by som získala tým ak by som si vymýšľala..

jana_eyre_2
29. mar 2024

Ešte aby som aj z toho že si vymýšľam aké bolo počasie bola obvinená.. fakt je tu to denno denne horšie v diskutovani... 😑

sono2
29. mar 2024

@jana_eyre_2 Bratislava Ružomberok je diametrálny rozdiel. Krk a zadar je cca rovnako. Sever Chorvátska, aj keď je kľučkami od seba vzdialený, lebo je na iný smer. Ale neni nižšie ako krk. Taky split už áno alebo Brač. Ale tiež tam nebýva diametrálny rozdiel v počasí, preto mi sú tvoje 35ky ťažko veriť.

jana_eyre_2
29. mar 2024

@sono2 a vysvetlis mi ešte čo by som sledovala tým že by som si vymyslela počasie na minuloročnej dovolenke? Normálne ma šokuje o čom si akože píšeme.. to vážne akože mám niekomu dokazovať že sme mali teplo pri mori, keď vy ste mali škaredo a boli ste od nás 175km vzdialení? To fakt? Vieš čo nechaj to tak, myslí si čo chces.. na grcanie niekoho obviňovať z klamstva pri takejto chujovine fakt..

jana_eyre_2
29. mar 2024

Mimochodom aj kamarátka mala dobré počasie aká záhada, oni zase boli v crikvenici v Tom istom čase. Aj kolega bol vo vodiciach a bolo tam teplo, bavili sme sa o Tom.. možno si vymýšľaš ty? 🤪

smiling89
29. mar 2024

@jana_eyre_2
@sono2
Potvrdzujem, takisto sme boli zaciatkom jula pri Zadare v Bibinje a voda bola uzasna. Podla stranky pocasie,sk kde vzdy sledujem teplotu mora boli dni ked mala 26-27 stupnov. Toto sa mi stalo v HR druhykrat v zivote. Prvykrat to bolo v roku 2019 ku koncu juna v Rabaci.

jana_eyre_2
29. mar 2024

@smiling89 ďakujem, už som sa cítila ako debil, že som si celú dovolenku len vymyslela 😅

Strana
z2