Ktoré miesta v Chorvátsku neodporúčate?
Ahojte, ktorým miestam v Chorvátsku je lepšie sa vyhnúť a prečo? Kam by ste už nikdy nešli? mne sa nepozdávala na Brele kanalizácia rovno na pláži a po 10 už bolo v podstate všetko v okolí zatvorené, tak si robím prieskum kam radšej nie 🙂
My sme boli v Omisi a vtedy sme pochopili, ze do Chorvatska uz nepojdeme, mne tam vsetko pripadalo spinave, navyse nam absolutne nevyhovuje ta povaha ludi. Mame pochodeny cely svet, ale toto bolo za nas najhorsie, takze tymto koncinam sa vyhybame. Viac sa nam paci Taliansko, Spanielsko a pod.
@anonym_7e8ab8 ja nan zas nedam dopustit, dedinu pred omisom su krasne piesocne plaze s cistou vodou :D do omisu sme chodili iba jest, ale prislo mi to ako klasicke chorvatske mestecko
@anonym_7e8ab8 ja nan zas nedam dopustit, dedinu pred omisom su krasne piesocne plaze s cistou vodou :D do omisu sme chodili iba jest, ale prislo mi to ako klasicke chorvatske mestecko
@babushkaem No, a o tom to je. Co sa jednemu paci, druhemu sa nemusi.
@babushkaem No, a o tom to je. Co sa jednemu paci, druhemu sa nemusi.
@anonym_7e8ab8 ved samozrejme 🙂
Vynechala by som celé Chorvátsko. Špina, predražené reštaurácie, studené more. Nie je tam nič, čo by inde nebolo lepšie.
@petush21 záleží na tom, čo preferuješ. Či piesočnú pláž pre deti, alebo skaly, potápanie. Večer kľud, alebo nočný život. Tobogány, atrakce pre deti, alebo len kamenistú pláž a borovice.
@babushkaem myslíš Duce, to je pred Omisom.
Chladná voda mi tam bola v strede leta,... Mňa tiež dáko Chorvátsko neoslovilo.
My sme boli v Omisi a vtedy sme pochopili, ze do Chorvatska uz nepojdeme, mne tam vsetko pripadalo spinave, navyse nam absolutne nevyhovuje ta povaha ludi. Mame pochodeny cely svet, ale toto bolo za nas najhorsie, takze tymto koncinam sa vyhybame. Viac sa nam paci Taliansko, Spanielsko a pod.
@anonym_7e8ab8 vybrali ste si zrovna nie naj destináciu, aj keď obľúbenú rodinami s deťmi pre piesočnú pláž. Tiež sme pochodili veľa, môj muž Chorvátsko uprednostní pred akoukoľvek destináciou.
vsetkym :D
@anonym_7e8ab8 vybrali ste si zrovna nie naj destináciu, aj keď obľúbenú rodinami s deťmi pre piesočnú pláž. Tiež sme pochodili veľa, môj muž Chorvátsko uprednostní pred akoukoľvek destináciou.
@anonym_83ef94 Tak mali sme odtial vylet aj na ine miesta a plaze a teda pre nas to fakt nie je. Verim, ze niekto preferuje Chorvatsko, nam stacilo raz. A nemyslim si, ze by to nieco zmenilo. Ine je napr. vylet na Plitvicke jazera, tam by sme sa isli asi znovu pozriet, ale morsku dovolenku si uplne inak predstavujeme.
@babushkaem myslíš Duce, to je pred Omisom.
Chladná voda mi tam bola v strede leta,... Mňa tiež dáko Chorvátsko neoslovilo.
@zalka hej Duce, my tam chodime kazdy rok a studenu vodu sme nemali, mozno zavisi od pocasie, alebo sme mali stastie no...lebo chodime aj do crikvenice a tam spinava studena voda.
@zalka hej Duce, my tam chodime kazdy rok a studenu vodu sme nemali, mozno zavisi od pocasie, alebo sme mali stastie no...lebo chodime aj do crikvenice a tam spinava studena voda.
@babushkaem mne stačilo raz a Chorvátsko ma nezaujalo. Ale to hlavne tým, že není otvorené more.
Takto z mojho pohladu...inac Chorvatko milujeme (chodime tam 12r kazde leto, rozne casti krajiny). Mozes mat akolkolvek super miestecko a pride ti tam uskriekana skupinka otravnych ludi a pokazia tvoj celkovy dojem...boli sme tento rok na Peljesaci, uplne nakonci v Letoviste. Uzasna krajina, perfektne ubytko, krasna plaz, prima restika, tichucko celych 5 dni...na siesty den sa dovalila skupina styroch ceskych rodin ktori objavili nase perfektne "zakutie plaze". Taky bordel spravili za 5 minut ze sme z nich boli ohucani snad vsetci na plazi. Drzi, otravni, urevani ochlastovia s hroznymi deckami. Podotykam ze hned vedla nas bol karavanovy kemp - asi 60 ludi rozneho veku s detmi a nikto, skutocne nikto nerobil ani len patinovy bordel ako tych 20 priselcov. Skutocne som spasonostne cakala kym o stvrtej odidu aby som si mohla oddychovat (a asi vsetci na plazi)
@petush21 Za mňa srdcovka Primošten,Trogir,ale ah Spoli a ostrovy sú nádherné.
@babushkaem a v omiši sme sa jedine dobre okúpali,keďže pre nás Chorvátsko nie je.Za nás voda bola vždy ľadová a máme radi pieskové pláže. My sme mali Grécko. Chorvátsko Strašne drahé aj ked krásne.
@petush21 Za mňa srdcovka Primošten,Trogir,ale ah Spoli a ostrovy sú nádherné.
@babushkaem a v omiši sme sa jedine dobre okúpali,keďže pre nás Chorvátsko nie je.Za nás voda bola vždy ľadová a máme radi pieskové pláže. My sme mali Grécko. Chorvátsko Strašne drahé aj ked krásne.
@cukroska ved som pisala, ze pred omisom je dedina a tam je piesok 🙂 ale proste niekomu sa chorvatsko paci, niekomu nie. mne sa paci to, ze je to autom kusok. Letecky mam ine destinacie, ale tu bola tema na chorvatsko
Boli sme raz v Crikvenica a Chorvatsko ozaj tiez nic pre mna, studena voda nakolko ja potrebujem aspon 25st vody, nestabilne pocasie a ked som si objenala lehatko kopec ludi sa dekami a uterakmi natlacilo ku mne pod tien ze ked som dala nohu dole z lehatka tak som stupala po cudzich uterakoch, v inych destinaciach to mali oddelene plaz pre deky....
@cukroska ved som pisala, ze pred omisom je dedina a tam je piesok 🙂 ale proste niekomu sa chorvatsko paci, niekomu nie. mne sa paci to, ze je to autom kusok. Letecky mam ine destinacie, ale tu bola tema na chorvatsko
@babushkaem Áno ja som si to až teraz všimla. Áno samozrejme. My pp prvom Chorvátsku sme si povedali, že za nás nie. Druhý krát sme dali šancu až po nejakých 12 rokoch. A bolo to skôr plavby,poznávačky. Veľmi sne si kúpanie neužili. Ale samozrejme zmenili názor.
Po návšteve Omiš -Duče, sme do Chorvátska nešli 15rokov 😄 Za mňa to bola top najhoršia dovolenka v živote. Po 15 rokoch sme boli v Splite - starom centre, to už bolo lepšie, ale tie obrovské kopy odpadu okolo tržnice, pachnuce na cele centrum a potkany, čo tam pravidelne chodili "nakupovať" to opäť trochu pokazili .
My chodime do HR mimo sezonu, nikde nikoho, slniecko svieti. Nekupeme sa, pretoze je voda studena snad vzdy, aj v juli, aj v auguste. Ale, krajina je krasna, aj ked velmi draha a sluzby slabe.
Nemám rada preplnené pláže a ani mesto plné turistov, takže už nikdy Zadar, Trogir, Makarska a ďalšie turistický atraktívne miesta. Blízko Sejn zase často fúka bura - studený severný vietor. Radšej južnejšie chorvátske ostrovy.
A ešte by som nešla tam, kde hneď nad plážou vedie rusna cesta, prip. kde sa na pláž inak, ako prechodom cez tú ich magistrálu nedostanete. A že takých miest je..
Máme pochodene celé Chorvátsko, krajina ktorú veľmi milujem a veľmi dávno sme boli aj v makarskej.. tam sa mi páčilo asi najmenej, ta atmosféra, ani mi nejako vlastne nevadia davy ľudí, ale proste som sa tam necítila ok.. také bez atmosféry, narazili sme na samých sedlakov, tak to asi pridalo.. možno by som inak hovorila ak by sme tam šli znova, ale nemam na pláne to skúšať..
Ja zase napríklad milujem Zadar asi najviac, potom split, Šibenik.. nevadia mi davy, milujem atmosféru miest a nie všade je rovnaká..
@petush21 Nam sa pred 15timi rokmi nepáčilo veľmi v Crikvenici, ale boli sme na pár výletoch čo bolo super, plavba, v aquarium s deťmi. A posledný deň na ostrov Krk.Tam to už bolo lepšie o čosi. Ale more studené, kamene, tie pláže nás odradili na dlhých 12 rokov. Po rokoch sme zmenili názor na Chorvátsko, ale napriek tomu uprednostňujeme Taliansko, Grécko.
@petush21 my sme boli v Chorvátsku asi 6 krát. Momentálne sme v Trogire. Povedali sme si, že posledný krát .More studené, ceny premrštené. Aby ste za jeden deň v kempe zaplatili za karavan, čivavu a dve dospelé osoby 70€ je priveľa. Strapec hrozna na trhu 7€, kopček zmrzliny 2,50€, pizza 14€, kilometer diaľnice 10 centov. Masáž na pláži 60€/hodina. Taliansko je inde a ceny nizsie