icon

Ktoré miesta v Chorvátsku sklamali najviac?

12. jún 2024

Z ktorého miesta v Chorvátsku ste boli najviac sklamaní a prečo? Kam by ste sa už určite nevrátili?

Strana
z3
stormie
16. jún 2024

@alezia to zaujim aj mna, tento rok tam ideme druhy krat ale asi zalezi ktora cast lebo Pag je velmi siroky pojem

kristina82
16. jún 2024

Mne sa napriklad nin pacil,neboli sme v blate,ale puesocnata plaz,vela musli,tepla voda a nebola tam plnka,a aj prechadzka mestom bola super,tento rok skusame trogir,tak uvidime

janettdamian
16. jún 2024

@misicka921 lebo mne vadili piesočnaté pláže s malou vodou, kde sa nedalo normálne plávať. Boli sme tam iba deň na výlete. Pre maličké deti fajn.

stormie
16. jún 2024

@kristina82 a prosim ta kde na ni e? Lebo tam sme boli a teda klasicky piesok som tam nevidela nikde

diaszoky
16. jún 2024

Pag bola som tam v roku 2013. Stare tobigany nefunkcne vysoka nepokosena trava okolo plaze wc len toi toi smrad brutal. Mesto pekne klasika romantika ale okolie plaze no ja som bola sklamana to mi doslo horsie ako Domaša

kristina82
16. jún 2024

@stormie skopirovane: Máte rádi písečné pláže? Pak to tady budete přímo milovat! Kraljičina Plaža, tedy Královnina pláž, je totiž nejdelší písečnou pláží v celém Chorvatsku. Pro mělké a teplé moře ji mají v oblibě hlavně rodiny s malými dětmi a senioři, líbit se tu ale bude všem. Ne nadarmo je totiž pláž zařazena mezi 100 nejlepších pláží světa. Vedla bola aj taka s bahnom,niektori sa nim dokonca natierali,ale tato bola piesocnata,a ked sme tam boli my,nebolo tam ani vela ludi.

stormie
16. jún 2024

@kristina82 😂😂😂 tak presne na tej sme boli a piesok ako na detskom pieskovisku, na stavbe alebo inde vo svete na pieskovej plazi to teda nie je urcite. Je to asi naj co som v chorvatsku zatial videla aj ked aj tam boli kamene a rozmocene to bolo akor blato ako piesok. Inde domaci popisu ako “pieskova plaz” aj jemny strk, alebo strk s pieskom

stormie
16. jún 2024

Toto je “piesok” na Kralovskej plazi na Nine - moja foto robena pred cca 2 rokmi

kristina82
17. jún 2024

@stormie nam sa tam pacilo,ale osobne mam radsej kamienkovu plaz.kazdy ma na vyber

stormie
17. jún 2024

@kristina82 ja netvrdim ze tam bolo zle, ani nehovorim ze kamienkova plaz je zla ale ked sa povie piesok - pieskova plaz tak pre na je to nieco ine ako toto. Nikoho neodradzam, len upozornuje ze pre chorvatov asi nie je piesok to co pre nas

reddflowerlife
17. jún 2024

Ja som bola len raz, a už by som tam viac nešla. Nebola som spokojná ale že vôbec.. Špina, drahota v obchodoch a reštauraciach, všade slováci na plážach v stanoch 😪 Obsluha drzá jedlo otras …. Nikdy viac … more kamenisté ako hovado a samí ježkovia..

akika722
17. jún 2024

@reddflowerlife si bola na zlých miestach
Nikdy som toto v Chorvátsku nezažila co opisujes 😄

reddflowerlife
17. jún 2024

@akika722 Tak mozno ale uz si to nezopakujem

ninka123
17. jún 2024

@alezia pre mna ako mesačná krajina, som zvedavá, čo napíše @lusilla 😉

mircalla
17. jún 2024

@ninka123 Suhlas

luccija
17. jún 2024

@bubinko1506 Primosten je pekný
Ja som bola v HR iba Primosten, Krk Baška a ostatné mestá na Krku, Vodice, Dubrovnik a raz sme sa boli pozrieť v Gradaci.Najviac sa mi páčilo v Baske na Krku.Bosna a Hercegovina neskutočne dlhá cesta Neum, ale oproti pláži bola pevnina a ja chcem šíre more🙂som si pripadala ako v Senci
Kolega si vždy chválil Peljesac mne to je ďaleko nechcem toľko cestovať.

datanka
18. jún 2024

@jaja20 presne.VIR otras.jedine miesto,kde by som sa uz nevratila a to do HR chodime 25rokov

katkakuch1
26. jún 2024

Síce neskôr ale predsa pridám koment aj ja. Mňa osobne sklamalo Čiovo- Okrug Gornji. Celkovo sa nám nepáčilo.. pláže nič moc, keď sme tam boli tak nám 3 dni pršalo, ale to by bolo celkom Ok.. každodenné zápchy nás nebavili. Neviem.. sem už viac nie.. inak posledné roky si vyberáme Šibenik a okolie. 😊 Milujeme to tam..

datanka
1. júl 2024

@katkakuch1 my sme boli teraz v zaborici.10km od sibenika a perfektne bolo😄

lucia245
1. júl 2024

Čiovo - ako píšu vyššie, prístav, rozostavané budovy, ponad hlavy lietadla nonstop. Orebic - koniec sveta, jediný svetlý bod výlet na korculu. Z Chorvátska som videla veľa, milujem ho, ale sem by som už nešla ani zadarmo.

katkakuch1
2. júl 2024

@datanka v zaborici sme boli asi pred 5 rokmi a nám sa tam páčilo 😊😊 u nás ale vyhráva dedina Brodarica.. ❤️

datanka
4. júl 2024

@katkakuch1 ano,aj tam sme boli.dokonca 2x😄super tam je👍

inpe55
20. feb 2025

@momoftwo boli ste aj v Petrčane? Plaze podľa obrázkov sa mi veľmi nepáčia, no priatelia nás tam volajú na dovolenku. Neviem co spraviť

momoftwo
20. feb 2025

@inpe55 do okolia Zadaru nechodim, za mna taka vyprahnuta cast. Ale ked ti daju lokalitu obytka, vies si pozriet ako to tam vyzera, je tam taky celkom pekny vybezok zalesneny, otazka je kde konkretne to ma byt

inpe55
21. feb 2025

@momoftwo - Petrčane blízke plaze sú: pláž Donje petrčane, plaz pineta, plaz punta radman

lusilla
4. mar 2025

@ninka123 😂 niekto tu pozna moj nazor na Pag, to bolo cele zle, vela ludom sa tam paci ale mne teda nie. Je pravda ze Pag u mna predbehol Nin. Ale aby bolo jasno ja mam chorvatsko rada, aj tento rok tam ideme (znova a zas Dugi Otok ❤) Niektore miesta su za mna no go zony 😅

hrabovo
4. mar 2025

My ideme prvýkrát do chorvátska letecky, po minuloročnej zápche namiesto 8 hodín sme šli 13, sme sa rozhodli pre túto možnosť. Letíme do Splitu, vždy chodime na okrug gornji, aj tento krát tam máme rezervované ubytovanie, tá pláž tam je parádna. Je tu ale niekto, kto by vedel odporučiť aj ubytovanie bližšie k letisku, okrem starobylého Trogiru a bol tam spokojný? Ďakujem

Strana
z3