icon

Ktorú časť Rhodosu odporučate s 1,5 ročným dieťaťom?

divozienka26
8. apr 2015

Cize ziadne animacie ani nic take zatial nepotrebujeme. Stacila by piesocnata plaz a mozno trosku tichsie prostredie, park kde sa ist prejst s kocikom. Poradite? Chceli by sme ist koncom juna.

Strana
z2
gubiko
18. jan 2016

@karkulka1 hej, boli tam aj rodiny. pláž je určite pre decká, lebo je piesková. a variť sa na apt dá úplne v pohodke. ja idem kuknúť tu vašu maliu 🙂

karkulka1
19. jan 2016

@mapa v čom bol prosim Ta rozdiel medzi hotelmi Porto Angeli a Irene Palace (mam ho ako tip pre dalsie roky). Respektive, co sa vam na Irene Palace nepacilo?
My mozeme ist na dovolenku len v sezone, teda jul-august a Irene Palace ma velmi dobru cenu, rozdiel medzi nim a Porto Angeli je na rovnaky pocet dni az 580 eur, co nie je malo.

@gubiko Malia zrejme nebude nic extra, aj ked budeme chvalabohu v tej pokojnejsej casti, ale zvolili sme si ju tento rok kvoli tomu, ze sme chceli AI a planujeme vylet na Santorini, co by uz z Chanie alebo Makrigialosu bolo dost komplikovane. Ale do buducna, ak budeme zdravi a vsetko bude OK by som tu Agiu Marinu rada vyskusala.

bublinka127
21. mar 2016

Ja odporúčam Kolymbiu na Rhodose, je to také kľudnejšie miesto...aj more fajn, ale my sme chodili na inú pláž, kde sme mali úplné súkromie. More v tejto časti pokojnejšie. A hotel bol super, len už ho asi cestovky neponukaju.
Ubytovanie super, strava ešte lepšia..dokonca tam boli kuchári Slováci...proste spokojnosť, určite sa chcem vrátiť...výlety na pláž Červené piesky, potom hlavné mesto je tiež super vidieť, siedmy div sveta...pláž Tsampika...a takisto aj vlievanie Egejského mora do Stredozemného.
hotel sa volal Mistral

ak zvažujete Krétu...my sme boli v Kavrose...zase lepšie more ako na Rhodose,,, vlny ako sa patrí, len pre dieta nevhodne, my sme sa ho nevedeli nabažiť... V hoteli strava úžasná /boli sme ale v 5 hv./,

giugia
25. máj 2016

@ferokrat Ahoj. ..budúci mesiac letímE na Rodos ....chcem sa opýtať ako to bolo S kočíkom na letisku na Rodos ....dali vám ho hneď pri lietadle pri výstupe ....či až na páse? tiež ideme Faliraky hotel Calypso.....zdá sa mi že je to blízko toho vášho Royalu☺

ferokrat
25. máj 2016

@giugia Ahoj, na toto si vážne nespomínam, tuším mi ho dali pri lietadle, ale nakoniec som ho vytiahla Z tasky až na hoteli. príjemnú dovolenku prajem.

flower24
25. máj 2016

Ahoj, my sme boli pred 2.r s dcerkou, koncom juna, mala vtedy 1,9r. na Rodose v hoteli Blue Sea Beach resort. Hotel priamo pri piesocnatej plazi, obklopeny krasnou zelenou a chodnikmi vsade okolo, prisposobenymi aj na kociky. Velmi prijemne miesto. More skvele, bez velkych vln, ktore by vylakali malu. Vyber stravy tiez bohaty. Personal od recepcnych, cez casnikov az po upratovacky velmi ochotny. Rodos ako taky, krasny. Stare mesto zvlast. Presli sme uz vela miest, no tam by som sa este rada vratila.

flower24
25. máj 2016

este musim dodat, ze transfer z letiska trval len 25min., co je velmi fajn pri malych detoch 🙂

giugia
27. máj 2016

@flower24 Ahoj. ...chcela by som sa opýtať či bolo niečo blízko hotela kde sa dalo ísť A či do Faliraky sa dalo ísť aj na pešo. ...my ideme do susedného hotela, tak by ma zaujímalo ako tam je 😉Ďakujem ☺

flower24
2. jún 2016

@giugia Ahoj, ani nie, klasicke rezorty, hotel vedla hotela ked si dobre pamatam...Do Faliraky peso daleko, busom rychlo. Do ktoreho hotela vedla idete?

giugia
16. jún 2016

@flower24 Ahoj. ...my ideme do Calypso beach....dúfam že aj tam bude dobre ☺

flower24
16. jún 2016

@giugia Jeej, super. Ak sa nemylim, tam sme boli pozriet 🙂 Citala som recenzie, kvalitou sluzieb bude zrejme velmi podobny 😉 Dala som ho do nasho vyber 🙂 Kedy letite?

giugia
17. jún 2016

@flower24 ....ahoj....letímE O týždeň. ....tak spravil Dobrý dojem na teba keď ho máš vo výbere. .....som zvedavá. ...trošku sa aj obávam. ....ved uvidím ☺

giugia
17. jún 2016

@flower24 ešte sa ta chcem opýtať či si nepamatas či ti dali kočík pri výstupe na RodosE hneď pri lietadle.....letímE večer A bolO by som rada keby mi ho dajú hneď po vystupe Z lietadla. .....

flower24
17. jún 2016

@giugia nepamatam si...skusim sa spytat manzela, potom dam vediet. Nebude to zly hotel, zalezi, co od toho ocakavas. Nie je najnovsi, tak isto ako nas nebol, ale plaz je cista pieskova s pozvolnym vstupom, podla recenzii strava chutna a pestra, cely personal mily a to vsetko vytvaralo aj v nasom hoteli velmi prijemnu atmosferu a pocity. Neviem ci greci to maju v sebe vsetci, alebo je to len v tychto hoteloch, no urobi to velmi vela. Este tip: my sme si hned po prichode menili izbu, kedze ta povodna bola so schodikmi a celkovo sa mi velmi nepacila a bez problemov nam ukazali zopar dalsich. Vybrali sme si sice trochu mensiu, ale krajsiu a velmi blizko pri mori.

giugia
17. jún 2016

@flower24 to by bolo super ak by vedel.....no na izbu som zvedavá aj ja.....Čo to bude.....Pri placala si aj výhľad na more?

flower24
17. jún 2016

@giugia ta izba co sme si vybrali bola na prizemi. Na more teda z nej nebolo vidiet, kedze sme boli dole. Bolo vsak priamo pred nami 🙂 Ostatne ktore by boli tak blizko a s vyhladom (teda na poschodi) uz boli obsadene. Vyhoda bola, ze sme nemuseli prechadzat cely areal, kym sme sa dostali na plaz ako z ostatnych izieb. Fakt ze do minuty sme boli na nej 🙂

danula2
17. júl 2016

ahojte
o par dni letime na rhodos, oblast lindos ...
prosim ake teploty vecer, pripadne veterno, neveterno
staci iba kratke letne oblecenie ? /nemam v plane brat ziadne oblecenie s dlhym rukavom, nohavicami,..max jednu mikinu do lietadla/
dakujem

enuliek
29. dec 2016

@mapa
@tatianamt baby laka ma ten hotel..Strava bola celodenne nieco?..ci len ranajky obed vecera a potie celodenne?..izby ok?...dakujem

martinka13
29. dec 2016

Lindos princess

Strana
z2