Ktorú časť Rhodosu odporučate s 1,5 ročným dieťaťom?
Cize ziadne animacie ani nic take zatial nepotrebujeme. Stacila by piesocnata plaz a mozno trosku tichsie prostredie, park kde sa ist prejst s kocikom. Poradite? Chceli by sme ist koncom juna.
@mapa v čom bol prosim Ta rozdiel medzi hotelmi Porto Angeli a Irene Palace (mam ho ako tip pre dalsie roky). Respektive, co sa vam na Irene Palace nepacilo?
My mozeme ist na dovolenku len v sezone, teda jul-august a Irene Palace ma velmi dobru cenu, rozdiel medzi nim a Porto Angeli je na rovnaky pocet dni az 580 eur, co nie je malo.
@gubiko Malia zrejme nebude nic extra, aj ked budeme chvalabohu v tej pokojnejsej casti, ale zvolili sme si ju tento rok kvoli tomu, ze sme chceli AI a planujeme vylet na Santorini, co by uz z Chanie alebo Makrigialosu bolo dost komplikovane. Ale do buducna, ak budeme zdravi a vsetko bude OK by som tu Agiu Marinu rada vyskusala.
Ja odporúčam Kolymbiu na Rhodose, je to také kľudnejšie miesto...aj more fajn, ale my sme chodili na inú pláž, kde sme mali úplné súkromie. More v tejto časti pokojnejšie. A hotel bol super, len už ho asi cestovky neponukaju.
Ubytovanie super, strava ešte lepšia..dokonca tam boli kuchári Slováci...proste spokojnosť, určite sa chcem vrátiť...výlety na pláž Červené piesky, potom hlavné mesto je tiež super vidieť, siedmy div sveta...pláž Tsampika...a takisto aj vlievanie Egejského mora do Stredozemného.
hotel sa volal Mistral
ak zvažujete Krétu...my sme boli v Kavrose...zase lepšie more ako na Rhodose,,, vlny ako sa patrí, len pre dieta nevhodne, my sme sa ho nevedeli nabažiť... V hoteli strava úžasná /boli sme ale v 5 hv./,
Ahoj, my sme boli pred 2.r s dcerkou, koncom juna, mala vtedy 1,9r. na Rodose v hoteli Blue Sea Beach resort. Hotel priamo pri piesocnatej plazi, obklopeny krasnou zelenou a chodnikmi vsade okolo, prisposobenymi aj na kociky. Velmi prijemne miesto. More skvele, bez velkych vln, ktore by vylakali malu. Vyber stravy tiez bohaty. Personal od recepcnych, cez casnikov az po upratovacky velmi ochotny. Rodos ako taky, krasny. Stare mesto zvlast. Presli sme uz vela miest, no tam by som sa este rada vratila.
este musim dodat, ze transfer z letiska trval len 25min., co je velmi fajn pri malych detoch 🙂
@giugia nepamatam si...skusim sa spytat manzela, potom dam vediet. Nebude to zly hotel, zalezi, co od toho ocakavas. Nie je najnovsi, tak isto ako nas nebol, ale plaz je cista pieskova s pozvolnym vstupom, podla recenzii strava chutna a pestra, cely personal mily a to vsetko vytvaralo aj v nasom hoteli velmi prijemnu atmosferu a pocity. Neviem ci greci to maju v sebe vsetci, alebo je to len v tychto hoteloch, no urobi to velmi vela. Este tip: my sme si hned po prichode menili izbu, kedze ta povodna bola so schodikmi a celkovo sa mi velmi nepacila a bez problemov nam ukazali zopar dalsich. Vybrali sme si sice trochu mensiu, ale krajsiu a velmi blizko pri mori.
@giugia ta izba co sme si vybrali bola na prizemi. Na more teda z nej nebolo vidiet, kedze sme boli dole. Bolo vsak priamo pred nami 🙂 Ostatne ktore by boli tak blizko a s vyhladom (teda na poschodi) uz boli obsadene. Vyhoda bola, ze sme nemuseli prechadzat cely areal, kym sme sa dostali na plaz ako z ostatnych izieb. Fakt ze do minuty sme boli na nej 🙂
ahojte
o par dni letime na rhodos, oblast lindos ...
prosim ake teploty vecer, pripadne veterno, neveterno
staci iba kratke letne oblecenie ? /nemam v plane brat ziadne oblecenie s dlhym rukavom, nohavicami,..max jednu mikinu do lietadla/
dakujem
Lindos princess

@karkulka1 hej, boli tam aj rodiny. pláž je určite pre decká, lebo je piesková. a variť sa na apt dá úplne v pohodke. ja idem kuknúť tu vašu maliu 🙂