Ktorý hotel na južnom Cypre s deťmi?
Ahojte poraďte ktorý hotel si vybrať. Dome beach alebo Chrysomare Beach .
Ideme s deťmi 5a4rocne...
Pripadne iný hotel kde ste boli spokojné s detmi .
Ďakujem
@slavomira236 waw 3 dovolenky, tak to už aaaaano 😅😁tak to určite nájdeš niečo .. senecu ani nepoznám pozriem hah
@simik411 Seneca je Tiptravel.
@simik411 oni su spolu s tip travelom len po natukani do pocitaca ukazalo nizsiu cenu sko v tip travel..
@lubka2510 k animačnému programu sa veľmi neviem vyjadriť, keďže nemáme deti, ale zdá sa mi, že tl bolo slabé.
Ona musíš si kúpiť tu ich zástrčku,ale to nájdeš v každom supermarkete. Aj v obchode, ktorý je priamo v hoteli. Áno, volať môžeš ako doma. Je to v EÚ. Ja som mala aj dáta celý čas zapnuté.
@lubka2510 do zasuviek potrebujes. Ale kupis tam pri recepcii je obchodik tam som kupovala za 2,50. Na recepcii ti da heslo na wifi pre vasu izbu. Normalne fungujes na wifi free.da ti papier recepcny a natukas si do telefonu ak nebudes vediet on to spravi. Nam to na recepcii vybavoval moj 10 rocny syn. Pekne sa dohovoril. Program je slabi 3krat tyzdenne 4pesnicky pre deti akoze disko. Nejake vystupenie bolo muzikanta raz nejaky pan s papagajom . My sme vecer chodili do centra aiya napy na buse sa prejst do lumsparku. Ten sa oplati je to lacnejsie jazdy ako u nas v humennom ked pride kolotoc. Volat normalnei volal chlap mne a ja jemu na cechy nic nestahovalo naviac. Klasika ako by sme boli na sk..raz tyzdenne alebo 2krat penova party v bazene poobede to trvalo asi pol hodku no my sme vtedy boli na plazi.
@lubka2510 ak mas data vyuzijes tie. Ja dom pouzivala wifi ja mam len easy kartu bez dat yak preto na hotelovej wifi
@slavomira236 rozmyslam ze pojdem sama so synom a aby sme si zavolali ked sa nahodou vzdiali odo mna.V Turecku to stoji majlant ked si chces zavolat kedze nie su v EU.....prosim ta este aj v tom druhom.hoteli co si bola v Tsokoss bol nejaky animacny program??? A vstup do mora je pozvolny na juznom cypre???v tej oblasti kde si bola ty
@slavomira236 ak je pre teba priorita pekne more tak hotel ber. Ak chces sluzby ako v turecku budes sklamana. Po plazi par minut sa dostanes na dalsiu peknu plaz landa je ozaj pekna len trosku iny piesok a este dalej ked pojdes popri plazi dojdes na nissi . Z makronisos na nissi som isla pomalym tempom s dvoma detmi a kolesami a taskou cca pol . hodinku..urcite chodte pozriet. Da sa ist aj busom no to musis sa prejst na hlavnu cestu z hotela ta je vyssie a potom vziat bus
@lubka2510 ten tsokos protaras a dome beach je kedna siet hotelov takze cca rovnake. Strava lepsia v tsokos. Tam si priamo v centre. Dome je hned na zaciatku bokom. Takze centrum dalej. V oboch castiach pozvolny vstup. Dlho voda mensia. Moja 7rocna bola dost daleko ked chcela velku vodu. Ona plavat vie ja sa velkej vody bojim. 🤣
@lubka2510 kolko ma syn rokov?
@slavomira236 11rokov ma syn .idem.kvoli moru lebo sledujem Nissi beach a to akoze nadherne fotky aj videa aj o Makronisos.som.pocula... a v Turecku som.este nebola.len.pocula.o tych datach.chodime.do.Bulharska na all inclusive zatial....prechadzky po plazi planujem a dakujem za info ze tie 2 vychyrene plaze nie su tak.daleko 🫶
@lubka2510 my ideme teraz v lete prvy krat do turecka. Kedze idem sama s detmi zvolili sme mensi hotel zisdny kolos. Lebo hladat 2deti kazde inym smerom sa mi teda nechce
@lubka2510 tak s 11rocnym je to uz pohoda..my sme boli tohto roku pri mori prvy krat lebo muz more nechce. Tak som sa nasrala a zajednala nam 3. Najprv sme tiez skusili bulharsko prezili sme v zdravi vsetci. Mam deti ktore su stale v sebe. Na dovolenke som o nich nevedela syn uplne sebestacny. Kazde si naslo kamaratov. A ja som oddychovala s drinkom. Tak sme si to po bulharsku zopakovali este 2krat na cypre
@lubka2510 voda na nissi. Inak nisi bola krajsia v july. August na konci uz ked sme tam boli jeden den boli pri kraji uz riasy nebola uz taka pekna voda.
@slavomira236 hej pubertiaci sa bezne natahuju...ja mam len syna a muz odmieta akukolvek inu destinaciu okrem.jeho srdcovky Bulharska tam uz mam kupeny First Minute ale strasne som sa namotala.na ten Cyprus a chcem.si dat darcek na 40tku ze si kupim.nejaky septembrovy last minute 😊ked porovnas plaz pri Tsokos hoteli a Dome.beach tu Makrosoniss je tam.rozdiel??ci je vsade taka ta nadherna priezracna voda?
@slavomira236 este k tomu all.inclusive su tam.aj hodiny kedy sa jedlo.nepodava a cakas.na obed ci veceru???alebo je cely den otvoreny nejaky snack.bar? Zmrzlina pre deti je cely den dostupna??pitie si.vies zobrat aj.mimo.hlavnej jedalne niekde???dokedy je otvoreny vecerny bar???asi nie 24hodin ze?lebo my sme boli na Ultra.all.inclusive a vsetko bolo top.v Bulharsku tak nech som rovno pripravena co.tam nebudem mat.
@lubka2510 mne sa voda pacila viac na makronisos..na tej plazi sunrise beach som nemala ked som tam prisla ze waaau pocit. Ked porovnam prvy prichod ku vode tak makronisos som si hned zamilovala. Ta voda po bulharsku to bolo nebo a zem..preto sa bojim aj toho turecka trochu ze budem sklamana. Ale tak raz treba vyskusat . A potom hodnotit. Este planujem tunis alebo egypt koniec juna prinajhorsom koniec augusta. Tiez prvy krat . Syn chce egypt a hotel alibabu tak uvidime ci nieco vyjde.to uz asi necham ma last minutku
@lubka2510 napoje do 24 tej. V jedalni je snack ale to bolo otrasne. Ked sme prisli prvy den obedy uz neboli bol akurat ten snack. Ludia hromzili boli tam hranolky vlhke ako od obeda miniburgre ale onicom. My sme napriklad cestovali z kosic o 3tej v noci sme isli autobusom do ke z humenneho.potom letisko let transfer tak uz sme aj hladni boli a tento snack nas privital o cca 14:30. Deti hned co to je a hned porovnavali z bulharskom. Lebo v Kotve bola strava ovela lepsie. Co sa tyka hotela jedla bazenov sa pacila viac kotva. Aj ju cely rok spominaju keby som im teraz povefala ze kam ideme hned povedia ze Bulharsko a Kotva. Tam boli aj tobogany aj to u deti zavazi. Hlavne u 11r0cneho
@slavomira236 podobny ako Kotva detsky raj je aj Evrika.beach hotel syn len ten tiez spomina.top hotel....a pri tom.hoteli Dome.beach ziadne.obchodiki nie.hej keby som.chcela.musim.ist busom alebo taxikom do Ayia Napa hej.....pri Tsokos hoteli uz to.bolo zivsie hej
@lubka2510 pri tsokose je zivsie vyjdes trosku po ulici a si v centre. Dom beach ked vyjdes na hlavnu ulicu je tam nejaka restika mozno 2obchodiky. Dom beach mas hned pri plazi tsokos musis kusok zijst ku vode do 5minut viac nie. V protarase je hotel ma hotely na sebe pod hotelami promenada pod promenadov plaz. Skus si najst na youtube promenadu sunrise beach protaras urcite tam bude nejake video ..v protarase ked sme zosli na plaz bol na lavej strane pristavcek s lodkami. Su tam budky tam si mozes objednat plavbu aj s kupanim. My sme boli s dcerkou. Bolo to super.
@slavomira236 super dik za info idem.pohladat sunrise beach video
@lubka2510 takze ta evrika to je nieco podobne ako kotva ano? Tiez tam su tobogany viac bazeno ? Mozno tiez vyskusame. Lebo to nas v kotve zachranilo kedze 3dni bola na mori cervena vlajka
@slavomira236 hej Evrika ma.tobogany pozri si fotky.z hotela.teraz.ideme.Grifid Bolero tiez.detsky raj...Evrika mala.v ramci all.inclusive najlepsi animacny program aj pre nas nielen pre dieta hrali sme.vodne polo.dospelaci aj plazovy volejbal jedlo sluzby skvele nemam.co vytknut hotel na plazi a plno.nemcov tam bolo s nami...na Evrika beach club hotel.som.este nenasla.zlu recenziu ani na Grifid Bolero
@lubka2510 tu m len takto fotku . Tu sme zisli z tsokosu a promenada ide. Nad promenadov msju hned lehatka hotely v prvej rade. Promenada sa tiahne az ku plazi fig tree bay tam sme sa presli kazdy po obede kupat . Mne sa tam pacilo viac. Rano sunrise beach a poobede figb tree bay. Na opacnu stranu su tie lodky a dalej tiez ide chodnicek. Tym sme dosli az do hotela anastazia kde sme mali jeden den free vstup do aqua parku.
@lubka2510 toto je fotka z rana tak sa zda ze nikto tam nieje ale je tam hlava na hlave
@lubka2510 dakujem tak este porozmyslam co zvolime druhu dovolenku. Dam detom na vyber. A co ostane
Ak nie teraz tak dalsi rok. Adpon vieme co pozerat🙂
@lubka2510 cyprus juzny je krasny plaze voda len fakt to all programy nezodpovedajy tym cenam vysokym. sever to ma lepsie vrak co citam.
Tam sme este neboli no zas je to samota len rezort.
@slavomira236 tak toto je aj na slnecnom.pobrezi hlava na hlave a toto mne uz netreba to je muzova podmienka.obchodiky a restiky....a on tentokrat nepojde..brala.by som.Dome beach aj ten vacsi klud tam....len syna by potesil lepsi animacny program.ako v Bulharsku. no nic bude na wifi😊aj to ho potesi a mozno sa s niekym zoznami ...pozrela si tu Evriku??co hovoris na nu
@lubka2510 hej pozerala vyzera fajn. Ma ju hydrotour

@slavomira236 ahoj mal hotel Dome aj nejaky animacny program vecerny aj detsky???do zasuviek teda treba nieco kupit aby sa dal nabijat telefon???ako je to tam s mobilnymi datami a telefonovanim medzi sebou??radsej nezapinat data a nevolat si navzajom alebo uplna pohode sa da ako v Bulharsku napr?vdaka