icon

Ktorý hotel na južnom Cypre s deťmi?

jurka2907
5. jan 2025

Ahojte poraďte ktorý hotel si vybrať. Dome beach alebo Chrysomare Beach .
Ideme s deťmi 5a4rocne...
Pripadne iný hotel kde ste boli spokojné s detmi .
Ďakujem

Strana
z4
nikoleta999
5. jan 2025

Presne medzi tymito dvoma hotelmi som sa minuly rok rozhodovala ... Napokon sme leteli do Paphosu kvoli známym ... Ale, ked som ich porovnávala Chrysomare mi prisli lepšie izby a hned tam bola plaz, ale nepáčil sa mi zase ten bazén, také nič moc pre deti ... Ale dome beach sa mi zdal lepší, že aj v bazene detskom boli smykacky pre deti, aj sa mi zdal celkovo krajsí 🙂

jaja20
5. jan 2025

@jurka2907 Boli sme v Dome Beach resort a pre malé deti je tam super bazén s atrakciami. Hotel má vlastnú súkromnú pláž s komplet servisom a barom a priamo od bazénov sa ide na krásnu pláž Makronissos. Výhodou je, že v okolí nie sú žiadne disco kluby,tak vás nebude obťažovať hluk.

babushkaem
5. jan 2025

Chrysomare je pekny čistý novy hotel, maju program pre deti, pláž jej kúsok, ta je mestská, stoji 2,5€/lehatko/den.
Ten druhý nepoznám.

jurka2907
autor
5. jan 2025

@jaja20 a prosím plaz nebola preplnená, pripadne aké boli izby,čisté ?

jaja20
5. jan 2025

@jurka2907 Izbu sme mali peknú, veľkú, s výhľadom práve na ten detský bazén a bazén s vírivkami,plus na more.
Pláž Makronissos je top pláž na Cypre, takže logicky tam bolo veľa ľudí, ale ako som spomínala,hotel má aj svoju pláž s lehátkami alebo to môžete vyriešiť tak, že ležať budete areáli hotela pri bazéne a do mora sa odtiaľ pôjdete len priebežne kúpať.

jurka2907
autor
5. jan 2025

@jaja20 ďakujem krásne za odpoveď 🙂🙂🙂

jurka2907
autor
5. jan 2025

@jaja20 ešte sa chcem opýtať kedy ste boli ?
Čítam minuloročné recenzie a trosku som neistá...

jaja20
5. jan 2025

@jurka2907 My sme boli cez covid, vtedy ani nefungovali všetky služby hotela,ani animácie,ale aj tak bolo výborne.
Neviem,kde si čítala zlé recenzie,ale ja práveže viem o tom, že v tom Chrysomare je len malá pláž v zálive, kde stojí voda a býva tam naplaveného veľa bordelu,plus aj riasy.

jurka2907
autor
Autor odpoveď zmazal
zemko99
5. jan 2025

@jurka2907 boli sme minulý rok. Mala som tu alebo v skupine Cyprus tuším aj recenziu. Hotel by už potreboval rekonštrukciu. Dokonca sme v kúpeľni našli mravce a to my si fakt nepotrpime na luxus. Bazény boli super, more tiež, pláž preplnená, ale dá sa. V okolo však nič nie je. Obchod je cca 10 minút pešo a toľko je aj zastávka. Akože boli sme spokojní, ale za tie peniaze by som si vedela predstaviť viac, nebol tp zas lacný hotel, aby sme zbadali v kúpeľni mravce a smrdela tam aj klíma.

jaja20
5. jan 2025

@jurka2907 Prečítaj si recenzie na Invii,tam dávajú ľudia aj fotky.
Ale samozrejme, že napríklad so severným Cyprom sa to službami nedá porovnávať, lebo ten sa aj finančne pohybuje v inom leveli.

jurka2907
autor
5. jan 2025

@jaja20 ano ten poznam , viem ,nechcem ani nahodou Severný.. ďakujem za čas a pomoc 😊

jurka2907
autor
5. jan 2025

@zemko99 ďakujem ,čítam tiež kadečo, aj o mravcoch,asi to je o šťastí 😊

jaja20
5. jan 2025

@jurka2907 V každom hoteli sa dá kúpiť aj izba vo vyššom štandarde,tam by malo byť všetko v poriadku 🙂

slavomira236
5. jan 2025

@jurka2907 s detmi tohto veku urcite dome beach
Boli sme teraz prelom jul august. Vecer trosku nuda ak chcete ist napriklad na kolotoce treba ist na buse ale odporucam.super ceny tam cenovo lepsie ako ked pride k nam obycajny kolotoc do humenneho. A plaz makronisos topka.❤️ Co sa tyka jedla to bolo slabsie ako napriklad v bulharsku. Ale hladny nebudete..my sme boli v hlavmej budove tam mravce neboli hned za recepciou. Je tam pri recepcii obchodik tam sme kupovali napriklad do zastrciek aby sme mohli nabijat telefon. Obsluha bola super v jedalni dievcata mile. Jedli sme na terase ale pomedzi stoly chodili macky ak vam to vadi treba jest dnu🙂

slavomira236
5. jan 2025

@jurka2907 za dcerkou na fotke co vidis v tych boli mravce.ale len dolu. Potvrdili mi to slovaci ktori prisli neskor a sme sa s nimi spriatelili. V hlavnej budove ok

jaja20
5. jan 2025

@jurka2907 My sme bývali práve v tej budove, čo teraz Slávka pridala fotku. Na poschodí,a teda, žiadne mravce tam neboli.

slavomira236
5. jan 2025

@jaja20 dolu boli a aj v druhej casti ako velky bazen tiez dolu..🙂to len co mi hovorili slovaci ubytovany tam. Inak mohlo to tam byt dobre nabuduce vezmem tuto cast na poschodi. V hlavnej budove sme mali vyhlad na strechu. Ale my sme brali lasminutku takze uz nebol vyber

slavomira236
5. jan 2025

@jurka2907 toto bolo na hotelovej plazi lehatka cez tyzden zadarmo ale tam nikto nebol stale boli prazdne lebo na tejto plazi bolo dost kamenov vo vode plus piesok hrubsi vsetko hned vedla na makronisos

simik411
6. jan 2025

Aj my sme boli v Dome min rok, ale bez ck čiže sami hotel a sami letenky z Viedne .. ale videla som aj LM ceny a nebola daleko od tej našej, ja som to riešila takto v januári už všetko ..pláž bola najkrajšia akú som videla teda more , ale plnka a to sme v septembri boli čiže júl august musí byť ozaj fullka ale nádherné ozaj waw. Hotel starší , jednoduchší ako písali baby vyššie, jedlo priemer slabšie ale stačí no, Turecko je iné niečo hah, izba bola veľká rodinna s posuvnými dverami. Mravce sme nemali 😁

jurka2907
autor
7. jan 2025

@simik411 ahoj toto je prosím ta hotelová pláž?
Na fotkách to tak nevyzerá ze plnka ale ,čítala som o Cypre ze všade sú plaze dosť preplnené, nie to ešte na tejto krásnej 😍
Ja chodím dlhé roky len Turecko,Chorvátsko...pozerám aj iné hotely na Cypre ale tento asi je naj.
Moc ďakujem

simik411
7. jan 2025

@jurka2907 nie, nie to je tá známa makronisssos 🤩topka naozaj. Hotelova je kúsok vedľa ale obidve sú priamo z hotela prístup ,akurát ta hotelova má zadarmo lehátka a nikto tam skoro nie je lebo piesok a voda nie sú také krásne ako na tej makronissos.. hotel necakaj že bude ako Turecko to ozaj nie ja by som dala 3* jedlo to isté ale akože stačí mäsa zeleniny veľa je, aj sladké dosť, pár drinkov alko ,bary sú 2 pri bazéne detskom 😁 druhý pri tej hotelovej pláži.. v plnej sume ten hotel nestojí za to podľa mňa, napr teraz ho pozerám a dalo mi tuším cez 5k 🤯 pre 2 a 2 deti malé, to je veľa kks veľmi ,ale bol min leto na LM ,skoro vždy som to sledovala a vtedy bola cena ok vs kvalita hotela. Okolo 2400 mi to davalo ( 1 a 4r dieťa). ale samozrejme pláž ta stojí za všetky drobne 😍 poloha hotela proste prebije všetky mínusy.

zuzanita91
9. jan 2025

@jurka2907 my sme boli minulý rok v Chrysomare s deťmi vo veku 3 a 6 rokov.
Izby- pekne, čisté, my sme žiaľ natrafili na takú kde tieklo zo sprchy a mali sme mokrú kúpeľnú bol to údržbár aj opraviť a potom to asi 2x tieklo ešte ale bolo to len vecer keď sa všetci vecer sprchovali.my sme mali bočný výhľad na more.
Strava- nám chutilo tam nieje čo vytknúť len na nápoje sa čaká teda sa objednávajú pri večeri. Keď sme prišli na hotel o 20.00h tak nám dali sendviče jablko a vodu i keď večera bola do 20.30h
Pri pláži je tiež jedlo ktoré sa objednáva a čaká sa naňho hotové majú len ovocné šaláty a nachos. Voda nieje v mini bare dopĺňaná môžete si ju v bare zobrať alebo my sme chodili do obchodu čo bol oproti nechcelo sa nám furt pýtať vodu od nich .
Pláž - čistá ale je verejná takže ležať sa platia my sme nevyužili je to kúsok od hotela tak veci necháte na hotelových a my sme chodili na nissi beach tam bolo strašne veľa ľudí ale krajšiu pláž som nevidela teda okrem Malých div.
Bazény- ok naše deti boli hlavne v tom detskom tam sa vyhrali, manžel bol aj vo vnútornom ale bol studený.
Animácie pre deti bola disco vecer asi pól hodiny nič veľké nečakajte ale púšťali cez den aj bubliny, a mali aj detsky kútik my sme moc nevyužívali a bola aj penova mini párty pre deti.
Celkovo hodnotím hotel ako novy a čistý ale je to grecka strana tak služby troska hapruju my sme boli v termíne od13.8-21.8 boli sme aj na severnej časti Cypru v Limak deluxe hotel a to už bolo cítiť turecké služby hlavne s nápojmi chladničky s nápojmi a všetko v cene vrátane lehátku na pláži . Ale myslím že chrysomare je taký luxusnejšie.My sme si dali sj výlet lodou tam bol aj obed to bolo super deťom sa to páčilo veľmi.
V dome beach sme neboli ale na letisku sme čakali na lietadlo a jedny s cestujúcich sa prehovorili a oni boli v dome beach a skúsili nejaké shusi a že im bolo z toho zle a že je to starší hotel čakali niečo modernejšie.

slavomira236
9. jan 2025

@simik411 ja som dala v last za dome beach 3000 aj nejake drobne ja a 2deti 10 a 7. Tiez som ho sledovala . Lebo som chcela makronisos. Kupovane 2dni pred odletom. A co tam boli a kupovalu aj za 5000 2dospeky 2 deti mladsje nie i fanty a teda nadavali ze inde by mali luxus za tie peniaze

simik411
9. jan 2025

@slavomira236 3k je pohode pre také detí a keď 10dni to super. Ale áno kks 5 ten hotel uff to veru nikto by spokojný nebol určite.. treba čakať na lm s ním min rok bol celé leto k dispozícii.. ja nechápem ľudí čo kupuju tie first minute, však to je 2x drahšie ako lm.. chápem že niekto chce práve konkrétny hotel ale za taký príplatok len preto ,že chcem ten hotel jediný to je pre mňa osobne nepochopiteľné.. 🫣

andrejka2424
10. jan 2025

Boli sme v hoteli vedĺa Chrysomare.Zvonku vyzerá moderne,luxusne.Pláž síce úzky záliv, ale keď sme boli my,voda aj pláž bola čistá.Na Nissi je to cca 15 minút peši.Výhodou je poloha-vieš sa za pár minút dostať do živého centra,do pol hoďky lunapark.Je sa kde poprechádzať. Aj na promenádu pri mori ,prejsť sa do prístavu.My sme mali ticho a pokoj,žiadnu disco v blízkom okolí.Keby nebol ten Cyprus taký drahý,asi by som nasledujúce dovolenky trávila opakovane tu.

slavomira236
10. jan 2025

@simik411 nie my sme boli praveze len 7dni..takze za mna a2deti to bola dost vysoka suma cez 3000 na to ze kupovane 2dni pred odletom. 11 dnovky uz nebolo nic v las minutkach tie sa predavaju zvycajne prve vo first. Tohto roku som preto teraz brala first turecko prvy raz 11 dni a co pozeram nas hotel skoro vsetko vypredane. Este som chcela druhu dovolenku egypt ze toto poriesim last..ale co pozeram hotely co som mala vybrate koniec juna 11stky vsetko fuc..tak na last ked pojdeme uz len na 7noci . No to este uvidim rizhodujem sa egypt tunis ale to budem riesit a sledovat 2tyzdne pred dovolenkou..

simik411
10. jan 2025

@slavomira236 hmm nechápem Lebo ja som tiež pozerala vkuse ozaj náš hotel aj iné na severnom salamis a vzdy bolo pre nás voľné na lm, dome vychádzal 11 dní z ba 2700 tuším 8 dní 2400 alebo ako no proste skoro ako sme aj bez ck dali zato .. celé leto som cekovala 😅salamis kamoška kúpila 3tyzd pred odletom 2dosp a 10r syn za 3600 a ja som lm mávala raz 3300 raz 2800 dokonca pre nás 4. Ale mala bola do 2r tam je to menej no . Ah uvidíme tento rok chcem riešiť lm určite august proste nedám 4k ja za 10dni niekde 🫣🫣🫣viem že asi normálna suma ale Max 3k som ochotná aj to musí byť lepšie haha. Rhodos by som chcela ja, ten tiez min rok vkuse mi dávalo cez 2k v tiptravel... Tak držím prsty aby nájdeš niečo výhodné aj ty 😁🍀ja keby nechcem august len už tak určite idem opäť na Cyprus bez ck v septembri, pozerala som teraz a 7 noci hotel sám stojí 795€ 🤯 plus letenky jasné. Ale chcem prázdniny už vyplnit ako väčšina.... Uvidíme

slavomira236
10. jan 2025

@simik411 my sme boli cez senecu. Boli sme ma 3dovolenkach .tak tiez som to mala rozhodene prelom jun jul bulharsko prelom jul august dome beach a konies juna tsokos protaras . V tsokos som bola uz len ja a 7r.dcera a vyslo ma 1900 na 7noci tiez kupovane 2dni pred..plus z kosic vychadzali drahsie dovolenky na cyprus sko z ba .ked sme sa vracali z tsokosu domov na letisku sme stretli delegatku z dome beach prekvapena ze nas tam vidi po mesiacia sa pytalaci nechceme otocit este raz ze su dobre ceny v septembri na sever..🤣

Strana
z4