Ktorý hotel na južnom Cypre s deťmi?
Ahojte poraďte ktorý hotel si vybrať. Dome beach alebo Chrysomare Beach .
Ideme s deťmi 5a4rocne...
Pripadne iný hotel kde ste boli spokojné s detmi .
Ďakujem
@zemko99 dakujem.ti za info takze skor mi odporucas Makronisos plaz navstivit ako Nissi hej...no ja som tento rok na FB lajkla Nissi a oni davali aktualne pribehy z plaze a velmi sa mi to zapacilo tak studujem cyprus a hotely tam ze co vybrat ale niet nad vase.osobne skusenosti velmi pomahaju ... A co ste robili po večeri v Dome.beach ked v okoli toho moc neni....ci mi budu stacit len prechadzky po plazi zatial.som.bola.stale na dovolenke tam kde je rusno obchodiky restiky kolotoce ako.opisujes Protaras...ale zas.ked vyberiem Protaras ci mi bude stacit jeden vylet na makronisos plaz 😁vraj tam chodia autobusy
@lubka2510 no Nissi všetci vychvaluju a podľa fotiek vyzerá naozaj krásne...možno sme tam len boli v zlom období, ale teda nenadchlo nás to.
Vieš čo, my sme často chodili do mesta...asi 3x sme išli busom priamo do Ayia Napa a raz sme išli aj do Protarasu. Ale nám presne ten rusnejsi život chýbal.
@lubka2510 Nissi september 2024- riasy vôbec neboli. Dopredu človek nevie.
@andrejka2424 ahoj v akom.hoteli ste boli ?
@lubka2510 Cez Hydrotour Atlantica Callisto.Ale nemať obmedzený rozpočet,tak idem kúsok smerom k Nissi.Tá hotelová pláž za veĺa nestála.Je pri podmorskom múzeu-Musan.
@lubka2510 zastavka je na hlavnej ulici od hotela musite ist na peso na hlavnu ulicu hore. Ano chodia aj taxiky..
@andrejka2424 dakujem.za.tvoju recenziu tiez.mi.pomohla
@lubka2510 tu su fotky totky hotela tsokos protaras este hotel je to v strede hore tymto chodnikom ides k plazi
@slavomira236 dakujem.za fotky.ty keby si si.mala.este raz vybrat si vyberies Dome beach alebo Tsokos?
@lubka2510 to je fakt tazka otazka. Ked rusno aby som nemusela chodit busom tak tsokos aj lepsia strava. Ked klud hned more v pesej dostupnosti dalsie plaze tak Dome. Tam je blizsie zbehnut aj po drink ked ste na plazi. Alebo mozes lezat v zahrade a nemusis platit lehatko lebo more je blizko. Dome beach je vecer nuda. Ale tak do centra ist mozes stale vecer.
@lubka2510 ja ked som v juni isla do bulharska o cypre som ani neuvazovala. Nejak mi nenapadol. Potom som objavila tuto skupinu uvidela fotky makronisos co tu davala mironka a zemko myslim hned som sa zamilovala cez fotku a som si povedala ze tam musim ist a do dvoch tyzdnov som tam bola..do dalsieho roku by som asi nevydrzala🤣
@lubka2510 ono ked pojdes ma 7noci vsetko vidiet mestihnes to je fakt..vsetky tie krasne plaze. Tam ich je dost..tak si daj jeden rok protaras uvidis co stihnes dalsi rok aiya napa.preto som bola 2krat lebo za tuzden som vsetko nestihla vidiet to co som chcela.skus este poprezerat skupinu . Baby tu davali viac hotelov.
@slavomira236 ja presne to iste muz roky len Bulharsko a Taliansko chce a ani by mi cyprus nenapadol kym mi niekto neporadil Nissi beach a ked som.videla to priezracne more len na fotkach odpadla.som.z tej nadhery ze tam.musim ist ..ukecavala.som.muza tento rok na cyprus ten ani pocut o zmene tak som.si povedala ze ja sa tam dostanem nejak.bud s kamaratkou alebo so synom
@lubka2510 chod so synom uzite si. Ked nechce ist muz chodte dvaja.ked je moznost. .Ja keby som cakala na mojho nejdeme nikde. Vidis keby si sla minuleho roku mohli sme ist spolu. Chalanov mame rovnako starych..kto vie mozno sa ti zapaci a pojdeme o rok vsetci🙂 napis potom co si vybrala..
@slavomira236 ja som.minuleho roku ked si ty tam bola este netusila o Cypre co tam vsetko je chcela.som zmenu a rozmyslala.nad Tureckom...mne najprv kamoska koncom septembra nadhodila ze pozera cyprus a ja furt nic az som raz niekde videla Nissi beach a to bola.laska na prvy pohlad hned som zabudla na Turecko😁😁
@mironka dobrý deň. Ta pláž čo ste dali fotky je pod hotelom dome? Ďakujem
@ivanapisanska áno,hneď pri hoteli Dome beach
@simik411 my sme boli cez senecu. Boli sme ma 3dovolenkach .tak tiez som to mala rozhodene prelom jun jul bulharsko prelom jul august dome beach a konies juna tsokos protaras . V tsokos som bola uz len ja a 7r.dcera a vyslo ma 1900 na 7noci tiez kupovane 2dni pred..plus z kosic vychadzali drahsie dovolenky na cyprus sko z ba .ked sme sa vracali z tsokosu domov na letisku sme stretli delegatku z dome beach prekvapena ze nas tam vidi po mesiacia sa pytalaci nechceme otocit este raz ze su dobre ceny v septembri na sever..🤣
@slavomira236 prosím vás aký je to hotel Tsokkos Protaras my tam ideme ďakujem
@slavomira236 prosím vás aký je to hotel Tsokkos Protaras my tam ideme ďakujem
@fuzac2806 shoj hotel mensi kkudny program slaby. Strava vcelku chutna robili tam tematicke vecere. Ku plazi treba kusok zijst chodnickom popri inom hoteli. Poloha hotela fajn vyjdete hore ulucou a ste priamo v centre protarasu.
@fuzac2806 shoj hotel mensi kkudny program slaby. Strava vcelku chutna robili tam tematicke vecere. Ku plazi treba kusok zijst chodnickom popri inom hoteli. Poloha hotela fajn vyjdete hore ulucou a ste priamo v centre protarasu.
@slavomira236 ahoj aj my sa chystame do hotela tsokkos na cypre. Ideme s tip travel a sme 2 dospeli a 2 deti (3 a 9 rokov), mali sme na vyber len moznost 2 lozkovej izby s 2 pristelkami. Su hotelove izby dostatocne velke ?

@lubka2510 my sme boli napr.v dome beach aj v Protarase a tiež v tsokos. Môjmu mužovi sa napr.viac páčil tsokos. Je to.tam živšie, je tam krásna promenáda. Pri Makronisos nie je taká pekná promenáda keď ideš smerom k Nissi. A áno, my sme boli pri Nissi cca v polke augusta a teda sme boli sklamani, lebo tam bolo kopu rias a vôbec to teda nevyzeralo ako na fotkách.
Makronisos krásna, ale nám sa páčila aj sunrise. Pred dvoma rokmi sme boli na Mallorce, v alcudii. Tam je i ak tiež krásne a pláž je široká. Škoda, že na Cypre sú tie plaze užšie.