icon

Ktorý kanársky ostrov navštíviť v decembri?

21. sep 2025

Ahojte , ktorý ostrov odporúčate v decembri? Aby nefukalo veľmi, nepršalo, viem že v mori sa neokupeme ale chceme vyraziť pred vianocami niekde aspoň na turistiku alebo opaľovanie a ktorý ostrov je najkrajší podľa vás?? Ďakujem za všetky názory ❤️

anonym_003bfc
21. sep 2025

@anonym_autor boli sme 2x na lanzarote a aj sme sa okupali aj opalili. Ale aj fukalo.

anonym_80aeda
21. sep 2025

Je to strašne individuálne. Kanarske sú zase neni taká ta tepla exotika a v decembri určite mikina podľa mna. Ale ja som tam zase nevliezla do oceánu ani v lete, na mna bola voda príliš studena. Gran Canaria alebo Tenerife sú za mna obidva fajn.

luccija
21. sep 2025

@anonym_autor susedia chodia na Tenerife je teplo šľapky, letné veci niektorí sa aj kúpu podľa fotiek čo mi posielala, ale oni nie

melanta
22. sep 2025

Ja odporúčam Tenerife. Ak ste aktívni, budete tam mať čo robíť aj mesiac. Okrem atrakcií ako Siampark, Loro park, Jungle park, Aqualandu Adeje, golfu, máte tam množstvo zaujímavých miest na turistiku a bike, sopku (výstup na úplný vrchol je potrebné registrovať online aspoň 2 mesiace vopred), Masca, Parque Rural de Anaga, samozrejme hlavné mesto, množstvo pláží a dediniek. Môžete skúsiť surfovanie, výlet loďou s pozorovaním veľrýb. Ubytovanie odporúčam juh ostrova, ideálne medzi los Cristianos a playa del Duque. Tam je množstvo pláží, množstvo hotelov aj s bazénmi s vyhrievanou vodou, reštaurácie. Siam park, Aqualand a golf máte odtiaľ na pešo, z letiska pár minút. Čo sa týka teploty, my sme Vianoce aj Silvester na Tenerife, cez deň teplo, čiže letné šaty, krátke nohavice, tielko, dá sa opaľovať, na večer svetrík či mikina. Ja sa nekúpem, muž so svojím synom sa kúpu v teplom bazéne aj v studenom oceáne.

zorienka28
22. sep 2025

Boli sme na Tenerife v marci, a bola zima na bundu + vietor. Podla toho, co chcete robit, ale december urcite nebude na kupanie.

melanta
22. sep 2025
@zorienka28

Boli sme na Tenerife v marci, a bola zima na bundu + vietor. Podla toho, co chcete robit, ale december urcite nebude na kupanie.

@zorienka28 tak ste vymakli zlé dni na počasie, škoda. Sme tam na Vianoce aj Silvester pár rokov a vždy sa opaľujeme.

zorienka28
22. sep 2025
@melanta

@zorienka28 tak ste vymakli zlé dni na počasie, škoda. Sme tam na Vianoce aj Silvester pár rokov a vždy sa opaľujeme.

@melanta Hej, celych 10 dni ci kolko sme boli bolo hnusne.