icon

Kúpele Aphrodite a 8 mesačné dieťa

zlaticko118
28. dec 2016

Dobry vecer,
mam 8mesacnu dceru (coskoro9) a chystame sa v piatok do kupelov aphrodite. Ake mate skusenosti s tak starym dietatom v tychto kupeloch? (chodime na aquababy)

Dakujem

dzovana
28. dec 2016

@zlaticko118 ahoj, tak my sme boli s detmi /4r a 6 r./ asi pred 2 mesiacmi. Zlozenie osadenstva prevazne dochodcovia, ktori dost skaredo pozerali, ked deti trosicku , podotykam trosicku splechli vody - a to sme boli v rodinnom bazene. Inde sme sa ani nedostali. Atrakcie pre deti som tam nevidela ziadne. Mozno keby ideme, ked je tam menej ludi / vtedy tam bolo uplne plno/, mala by som iny nazor, no ja tam uz s detmi nepojdem.

maca283
28. dec 2016

@zlaticko118 podla mna to neni vobec v hodne pre deti bola som tam raz s malou a nikdy viac nic pre deti

danulicek
28. dec 2016

pre deti tam nie je nic, aj rodinny bazen je plny dochodcov. skusit mozete, neviem posudit, kolko ludi bude, ale tieto kupele podla mna vobec nie su "baby friendly" 🙂

timea7
28. dec 2016

@zlaticko118 myslíš hotel Afrodita v Rajeckých Tepliciach? Tiež sa mi to nevidí vhodné pre takého drobca, pre deti tam bazén nie je, tak, tiež som tam zažila polovicu dôchodcov, konieckoncov tiež som tam bola s rodičmi . dôchodcami.

lanugo
28. dec 2016

My tam chodime casto, v bazene voda tepla, ovzdusie teple. Uplna pohoda. Atrakcie vam chybat nebudu, bo tak malinke babo beztak namocite len na chvilku a potom sup na lehatko. Uzijete si, urcite🙂

totatimeka
29. dec 2016

My sme dostali minule vianoce vstupy do aphrodity v rajeckych tak dom bola s malym mamou a svokrou a malý mi tam prvú hodinu nie ze prereval ale prevrieskal a všetci tí dôchodcovia tam po nás zazerali. Potom sa ukludnil tak sme sa trochu počľapkali a išli domov... Keby sme nemali tie vstupy tak tam ani nejdem. Možno ešte na romantiku s manželom, ale s malým by som tam nešla... A na mňa to tam bolo moc tiché a načančané 😊

jessennykvet
29. dec 2016

My sme boli s nasimi.dvakrat,mala mala pol roka. Da sa najst aj vhodnejsie pre deti, no vykupali sme sa. Jedine co.mi vadilo.bolo, ze za deti sme platili plny vstup, takze za nas 4 na dve hodiny necelych 70€.

alicka850
29. dec 2016

Pre deti tam atrakcie nie su, ale konieckoncov s malym ani v jeho veku nepotrebujes. My sme boli v lete s malym vonku v rodinnom bazene, bolo tam sice par dochodcov, ale nikto na nas skaredo nepozeral a keby aj, bolo by mi to jedno za tych 70e co sme tam nechali. Vnutri su vsak len dva bazeny a do jedneho nemozu deti, takze teraz v zime to bude plne. Moj maly mal asi necely rok a 20minut vrieskal, kym sa osmelil a to uz na nas plavcik pozeral ako na vrahov. Ciastocne to chapem, lebo je to relax pre hotelovch hosti, ale vzhladom na tu cenu by mohli byt trochu baby friendly ☺ Mame celkom problem najst nieco v okoli TN, IL, kde sa da okupat aj s detmi do 3 r, napriklad v Tr.Tepliciach ani deti do 3 r. do bazena nevpustia.

hettinka
29. dec 2016

Aphrodite je wellnes, nie aquapark, vstupné vysoké, plné kúpeľných hostí v dôchodkovom veku ... podla mna absilútne pre deti nevhodné minimálne do tých 15 rokov, ked už sa dieťa vie správať v takomto prostredí a nie tam obťažovať krikom, špliechaním a podobne.
Ja mam 2 deti, pochodené máme aquaparky široko-ďaleko, ale do Aphrodite by ich nebrala, tam pre deti nič nie je.
Také malé bábo z toho vela mať nebude, okrem toho, dieťa do 3 rokov by nemalo chodiť do verejných bazénov, navyše s teplou vodou, kde môže všeličo nachytať ... môže sa kúpať vo vlastnom bazéniku, v bazénoch určených pre takéto baby-plávanie a v mori. Takže ja by som tam dieťa nebrala, aj kvôli nemu samému. Nechajte dcérku radšej u niekoho a chodte sa zrelaxovať sami.

womankc
29. dec 2016

@totatimeka kľudne si mohla povedať , že čistý gýč 😝

womankc
29. dec 2016

@zlaticko118 kúpele sú postavené čisto na komerčné účely a hlavne pre bohatú klientelu, za mňa je to také gýčové , to je môj názor , zlé to asi nebude, keďže je tam stále dosť ľudí, za mňa je to dosť drahé na to , že tam nie sú žiadne atrakcie vodné . Včera napríklad bolo pol mesta samé auto, takže tam musel byť nátresk ..Ak sa chcete pekne okúpať choďte radšej hore na kopec do hotela diplomat , budete spokojní viac, ako dole v komplexe a ešte sa tá pekne pokúpať v relax centre na konci rajeckých výpadovka na rajec oproti je veľké záhradnictvo Kveta , tam sa ale treba objednať je to malý kruhový bazénik , aj taká džakusa je tam a zo tri sauny je to také komorné nepustia tam veľa ľudí , aby sa každý cítil komorne .... majú aj oboje stránky na nete . Len teda je koniec roka , kopec ľudí na dovolenke, asi všade bude plnka

bets
29. dec 2016

V Afrodite v Raj. Tepl. su minimálne dve veľké tabule s info ako je zloženie vody, na aké liečebne účinky je vhodná a predovšetkým info, ze voda nevhodná pre deti do 3 rokov, tehotné ženy a pod. Kedže mi radi chodievame do kúpeľov, tak naozaj sa neoplatí podceniť takúto info, pretože rôzne druhy vôd mozu mat aj svoje nežiadúce účinky, hlavne pre citlivé organizmy, moje staršie deti po par dňoch v Raj. Tepl. mali problém s pokožkou. Inak nikto tam nerieši, ci do bazénov idu malé deti, vnímajú to, ze je to na zodpovednosti rodiča. Aj teraz sa tam chystáme, 15 mes. dieťa zostane s mužom radšej na čerstvom vzduchu 🙂

lanugo
29. dec 2016

@alicka850 skute v Tepliciach Floru

elca13
29. dec 2016

@lanugo ano Flora je vynikajuca, my tam chodime aj s 15 mesacnym vnukom. Velmi sa nam tam paci.

womankc
29. dec 2016

a ako hovorí bets , voda nie je vhodná pre deti , teda presnejšie tie horúce bazény .... vysoká teplota plus zloženie vody ..... inak naša voda je vhodná pre neurologické a pohybové ochorenia

timea7
29. dec 2016

@bets vidíš, to ma nenapadlo, asi preto, že nemáme takého drobca v rodine, fajn, že si to tu dala. 🙂

jessennykvet
30. dec 2016

@alicka850 aj my chodime do Flory v tr.tepliciach 🙂

alicka850
31. dec 2016

@jessennykvet a od kolko tam pustaju deti? My sme boli v Grande a nepustia do 3 r.

jessennykvet
1. jan 2017

@alicka850 my sme boli ked mala bola 4mesacna 🙂