icon

Lacná dovolenka pri mori s deťmi

25. máj 2025

Ahojte,s deťmi(3,2,7).Nemám vyčlenený vysoký badzet, no niekam k moru All in, poradíte?Kľudne rezort, hotel Ďakujem

Strana
z2
bolarazjedna
25. máj 2025

Skus napísať, či letecky, či autom a aký máš finančný limit. Lacná dovolenka je veľmi subjektívny pojem.

sense
25. máj 2025

Ťažko sa radi keď človek nepozná ten budget. A tiež dátum , dopravu, a koľko dni
Pretože pre každého je lacné niečo iné.

3009
25. máj 2025

napíš sumu a mesiac

nafka0483
25. máj 2025

Vo vseobecnosti najlacnejsia dovolenka AI letecky byva Tunis, mozno Egypt... jun, september... pozri si napr Invia.sk zadaj parametre a uvidis.

sasa1310
25. máj 2025

Tunis

autor
25. máj 2025
@3009

napíš sumu a mesiac

@3009 júl,august.Suma do 2000

autor
25. máj 2025

1+3

autor
25. máj 2025
@sasa1310

Tunis

@sasa1310 ďakujem

autor
25. máj 2025

Letecky jedine.

bambieblue
25. máj 2025

Ťažko do takej sumy

zuzubb007
25. máj 2025

Do 2000 letecky pre 4 osoby All inclusive a absolútne nereálne len letenky stoja tolko, treba rátať minimálne od 3000+4000 a viac

lucik194
25. máj 2025

fuha, tak toto je maximalne tyzden v Bulharsku, za tu cena nikam v najvyssej sezone.

Kedze mas 3 deti malokde budu vsetky tri len za poplatky. Mala si hladat first moment (v zime kupit) alebo teraz len cakat na last moment a z dna na den ist.

inak nenajdes

gemerka17
25. máj 2025

Otvor stránky ako satur, hydrotour a nájdeš. Egypt, Tunisko, Grecko. Len termín je teraz a super lastminut. Alebo ešte niečo v septembri. Počas sezóny nemožné.

foxyfox
25. máj 2025

My sme minulý rok boli v Egypte - Pickalbatros Jungle aquapark (alebo Neverland, alfa leila wa Leila, všetky tri rezorty sú pokope, možnosť využívať všetko všade) 😁 vodných atrakcií tam bolo neskutočne veľa, pre najmenšie deti, aj väčšie, až po dospelých. Všade nejaké zábavky, penová párty, animácie pre deti, diskotéky, večer kolotoče, cukrová vata, popcorn, loďky v bazéne, aj také čo boli celý deň k dispozícii, aj elektrické dali večer, neskutočne to tam žilo. Len jedna nevýhoda, more 700 m (kyvadlová doprava) a pláž nebola veľmi pekná, my sme tam ani nechodili, v rezorte nám nič nechýbalo, celý deň bolo čo robiť. Strava fajn, vela reštaurácií na výber zahrnuté v All inclusive. Prelom septembra októbra vyšiel na 9 nocí 2600 eur/3 osoby.

lasona
25. máj 2025

Za tu sumu asi nikde...možno tak kdesi Bulharsko, nie v turistickej oblasti...varit si sami, v dakom penzióne...ale v sezóne.....pochybujem

foxyfox
25. máj 2025
@gemerka17

Otvor stránky ako satur, hydrotour a nájdeš. Egypt, Tunisko, Grecko. Len termín je teraz a super lastminut. Alebo ešte niečo v septembri. Počas sezóny nemožné.

@gemerka17 to sú podľa mňa dosť predražené cestovky, ja by som odporučila ísť cez nemecké, vybrať si cez Inviu.

autor
25. máj 2025

Ďakujem Vám.

nikushka8
25. máj 2025

Pozri Cedok ci nieco este nemaju volne, do 2500 mozno este najdete. Moji rodicia beru moje deti na konci júla do Bulharska na AI za 2300 (2+2). Bohuzial aj ked cestovka pise 2 deti zadarmo, vacsinou tie deti vyjdu na 1000€, kedze letenky a poplatky platis tak ci tak.

abbey1
25. máj 2025

Ja si myslím, že keď chceš dovolenku a ešte s tak malými deťmi, all inclusive je vám úplne zbytočný, ked vyberieš dobrú destináciu. Úplne postačia raňajky, cez deň ovocie z trhov, pečivo z pekárni a potom dobra večera v lokálnych prevádzkach. Zmestiť sa do sumy a ešte si i užijete danú destináciu.

katkaseiner
25. máj 2025

za 2 tis e letecky do AI to asi skor nedáš...mas zostavu 2+3 ci 1+3? My sme 2+2 a v sezone pod 4-5tis e sme nenasli, ale to sme aj recenzie pozerali...vlastne my uz 4 roky AI nechodíme, deti uz zvladnu aj iné ako hrat sa v rezorte...obcas ale pozriem ceny ci by sme jednu oddychovku nedali ale vdaka...naozaj nie. Za tu cenu das vo vlastnej rezii - myslim tie 4-5tis e za 2 tyzdne...cize tyzden mozno za tie 2 by si dala v Chorvátsku... lacný apartman, autom tam a spat a kombinovat restauracie a varenie - to by šlo. Ale aj Chorvátsko islo hore s cenami...prisaham drahsie bolo najest sa v reštike vlani v Chorvátsku (okolie Primosten, Trogir) ako tento rok v Španielsku - ale teda hovorim tu o maji, co je taka predsezona) - Malaga, Sevilla, Ronda...
Ak planujes taketo AI dovolenky, naj ceny mas v novembri a decembri s tym ze pojdes mimo sezony - jun, september...pocas sezony sa uz plati oblickou....
Este pred koronou sme chodili v sezone 2+2 do 2400e...teraz fakt minimálne dvojnasobok

autor
25. máj 2025

Oki, diky

eskop
25. máj 2025

Skúste si pozrieť na fb skupinu karibik cestovná kancelária alebo niečo podobné dávajú. Tam celkom lacné pobyty

pinkgirl
25. máj 2025

V hlavnej sezóne je to nereálna suma. Fakt jedine ak by si šla pred prázdninami alebo po prázdninách, aj to asi autobusom nejaké Rumunsko, Bulharsko, alebo nechať niekoho doma. Proste je vás veľa na taký nízky rozpočet.

autor
25. máj 2025
@eskop

Skúste si pozrieť na fb skupinu karibik cestovná kancelária alebo niečo podobné dávajú. Tam celkom lacné pobyty

@eskop vďaka, pozriem

nikha2809
25. máj 2025

Pozri Cedok.Aktualne majú taký LM ze aj Grécko za 1500 pre štyroch som videla.Ale odlet za pár dní, nie júl august

muchotrafka298
25. máj 2025

V tej cene a zlozeni tazko nieco najdes na hlavnu letnu sezonu. 2000 EUR je velmi malo. Pri vacsine CK ak chces zlavy na deti, tak musia ist 2 dospele osoby. Ak je iba jedna, jedno z deti ide za plnu sumu dospeleho.

emka530
Odpoveď bola odstránená
slavomira236
25. máj 2025

Najlacnejsie bude Tunisko..bulharsko ja som dala minuly rok cez 1800 na mna a 2deti ale sli sme 26 juna.jedo dieta ti bude brat ako dospelu osobu cez cestovky vsetky. Pozri kartago a tunisko ako Nour palace napriklad. Slebo mahdia beach and awuapark natukaj osoby vek hodi ti cenu .hydrotour satur nepozeraj tie maju drahsie hoteli len.

autor
25. máj 2025
@slavomira236

Najlacnejsie bude Tunisko..bulharsko ja som dala minuly rok cez 1800 na mna a 2deti ale sli sme 26 juna.jedo dieta ti bude brat ako dospelu osobu cez cestovky vsetky. Pozri kartago a tunisko ako Nour palace napriklad. Slebo mahdia beach and awuapark natukaj osoby vek hodi ti cenu .hydrotour satur nepozeraj tie maju drahsie hoteli len.

@slavomira236 dakujem

autor
25. máj 2025
@nikha2809

Pozri Cedok.Aktualne majú taký LM ze aj Grécko za 1500 pre štyroch som videla.Ale odlet za pár dní, nie júl august

@nikha2809 dakujem

Strana
z2