icon

Lacná dovolenka pri mori s deťmi

25. máj 2025

Ahojte,s deťmi(3,2,7).Nemám vyčlenený vysoký badzet, no niekam k moru All in, poradíte?Kľudne rezort, hotel Ďakujem

Strana
z2
autor
25. máj 2025
@emka530
Odpoveď bola zmazaná

@emka530 dakujem

brigitte93
25. máj 2025

Najlacnejšie by vyšlo Chorvátsko ale nie all inclusive ale cez booking apartmán. Ale keď chcete letecky a k tomu all inclusive tak určite Egypt. (Najlacnejšia varianta). More príjemné teple, ľudia ochotný,priateľský. My ideme teraz druhy krat v júli na tyzden all inclusive 2+1 (11r) cena = 2100 (CK fisher) Marsa Alam. V Egypte mate zaručene teplo 🙂

slavomira236
25. máj 2025

No skusila som ti nahodit tunisko nour palace aj s detmi. Zial v sezone sa nezmestis na tyzden toto je suma ktora vysla k tomu este treba poistku priratat na 4osoby na tyzden

slavomira236
25. máj 2025
@brigitte93

Najlacnejšie by vyšlo Chorvátsko ale nie all inclusive ale cez booking apartmán. Ale keď chcete letecky a k tomu all inclusive tak určite Egypt. (Najlacnejšia varianta). More príjemné teple, ľudia ochotný,priateľský. My ideme teraz druhy krat v júli na tyzden all inclusive 2+1 (11r) cena = 2100 (CK fisher) Marsa Alam. V Egypte mate zaručene teplo 🙂

@brigitte93 v sezone neda egypt s 3 ma detmi do 2000 urcite 3000 jej treba. To ma ako 2+2. Ibaze hotel menej hviezd a cakat na last..egypt tiez siel hore oproti minulemu roku

maria1678
25. máj 2025
@emka530
Odpoveď bola zmazaná

@emka530 môžeš mi poslať do pošty nejaké info + fotky ubytka?

123tana123
Autor odpoveď zmazal
emka530
Odpoveď bola odstránená
mamina7070
25. máj 2025

busom do bulharska a polpenzia

mamina7070
25. máj 2025

alebo bibione byt pri mori zaciatok jula a samy si varit nakupujes v disconte

zalka
25. máj 2025

Pozri Bulharsko, letenky... 613e bez batoziny, 11 noci.. Apartmán nájdeš aj za 50e noc to máš 550e...si na 1163e plus dáku rodinnú poistku kolo 50e..si na 1200e a za 800e sa vystravujes i s deťmi... Dačo ukuchtis, alebo kúpiš hotové napr grilované kura v obchode za cca 6e.
A do 2 litrov sa zmestí.. Ešte transfer letisko pobrežie cca tam späť od 60e

bosorkabb
25. máj 2025

No takto. Letecky a all pre toľko ľudí v sezóne je nereálne.
Za tú sumu max apartmán a doprava autom možno bus. Len aj to niečo stojí.
Hotel bude požadovať 2 plne platiace osoby.

autor
25. máj 2025

Ďakujem Vám všetkým.Prepáčte, že nie menovite, je Vás tu veľa ,čo ochotne poradili. Pôjdem sa na to večer mrk úť. Na všetko. Hádam to vymyslím. Ďakujem🤗

lucik194
25. máj 2025

s troma detmi potrebuje urcite jednu batozinu, do prirucnej sa nezbalia

lusyyy36
25. máj 2025

Otvorila som si inviu a našlo mi 4 alebo 5 ponúk do Turecka do 2000e AL .

lenuska9999
25. máj 2025

Veď zapni Invia a zásah tam parametre, daj zoradiť od najlacnejšieho a máš to. Možno na také Bulharsko by val vyšlo. Kamoška bola a vravela, že tam sa za deti väčšinou neplatí all in ako za dospelého. Aj Turecko je super , ak budeš dobre hľadať a nevadí ti ist napr na last minute, tak nájdeš. Alebo potom mimo sezóny , napr september

tykat
25. máj 2025

Akoze nechcem byt mudra ale s tak malymi detmi by som sama k moru nesla. Nemas niekoho kto by isiel s vami?

liliana8
25. máj 2025

S tak malymi detmi by som do Egypta nesla, skus Bulharsko.

mima172
25. máj 2025

Autorka, skus ísť cestou LM. Napíšem ti ako to robíme my už veľa rokov. Ideme do cestovky (najčastejšie do agentúry ako napr. Invia ale kľudne pobehaj aj priamo CK), povieme, že môžeme o pár hodín letieť, povieme základné kritériá (brávame také bežné destinácie ako Španielsko, Bulharsko, Turecko, Grécko) a pracovník nám vyhodí ponuky, vyberieme, kupime, zbalíme, letíme. Podľa mňa, iba toto je cesta, hoci aj tak asi bude treba troška navýšiť rozpočet. Ak ta zaujímajú sumy, za ktoré cestujeme, kľudne napíš SS. Ešte som zabudla - sme 2+1.

marca12
25. máj 2025

Pozri fischer,kartago a hladaj last minute. V hlavnej sezone do 2000 € tazko najdes. Mozes im aj napisat,nech ti pripravia ponuky a budes sa vediet zorientovat v cenach

autor
25. máj 2025

Ďakujem Vám .🤗

mima172
25. máj 2025

Autorka a ešte jeden postreh - pracovníci v CK sa vždy snažia ľudí presvedčiť, že čakať na LM nie je dobre, že je to risk a bla bla. Realita je taká, že keď človek nie je nafixovany na konkrétny hotel, tak ponuky vždy boli, sú a aj budú. V záujme kancelárií je logicky predať pobyty co najdrahšie, preto ten tlak na kupovanie v predstihu je prirodzený.

autor
25. máj 2025

Super, ďakujem za tipy, możno sa ozvem o tých cenách potom

abbey1
25. máj 2025

Skus napísať do Ma3oska cestovná agentúra. Pani tam je veľmi zlatá. Skúsi ti podľa ceny a kritérií nájsť ponuky. Držím päste, aby ste si užili krásnu dovolenku

autor
25. máj 2025

Ďakujem

diana186
25. máj 2025

Súhlasím kuk invia tam ti overí ceny od rôznych cestoviek. Asi by to bolo nejaké *** Turecko

drobcek26l
26. máj 2025

Ešte by si sa mohla do sumy zmestiť v Chorvátsku ale tak svojim autom. All inclusive je napríklad hotel Medena pri Trogire.

autor
26. máj 2025

@katarinaba ďakujem

Strana
z2