Lacné all inclusive hotely v Egypte
Stretli ste sa niekedy s tým,že by ultra laccne All inclusive ubytovanie,pobyt stál za to (cca 40 eur noc a deň)
Mama sa teraz vrátila z Egypta. All inclusive 7 noci let z PP cena 426 e aj s vizami. A nesťažovala sa.
Aky hotel aka cestovka? Je to mozne miko sezony a na 7noci
Nas vychadza cca 75 eur na den na 11 noci . Aky by som kupila o 3dni skor bolo by to menej na jun
@zalka to je fajn cena
@slavomira236 za 2 osoby?
Hej, v decembri to mohla mať o stovku lacnejšie .
Či 2+1
@zalka no a teda s cestovkou,čiže aj let aj víza v cene na osobu
@zalka skvele
@zalka áno,jasne
@zalka december,jasne,tam sa dá lacnejšie najst
áno tých 426e alebo to bolo 416e to bolo so všetkým, komplet.
To je na osobu aj s cestovnym poistenim.s stornom.viza si budem kupovat v hurgade na letisku.
@slavomira236 .môžem napísať ss?
Odporúčam Ti Palm Beach rezort. My sme boli minule spokojný a tento rok ideme v máji znovu. A ptm september dakde na Marsa matrouth...
Odporúčam Ti Palm Beach rezort. My sme boli minule spokojný a tento rok ideme v máji znovu. A ptm september dakde na Marsa matrouth...
@cmuckolog ďakujem,je tam aquapark,prosím?
My sme boli v januári All inclusive - za osobu 250 e ( týždeň )...a teraz v marci za 290 za osobu na týždeň 🙂
@cmuckolog Palm beach je v Hurghade?
My sme boli v januári All inclusive - za osobu 250 e ( týždeň )...a teraz v marci za 290 za osobu na týždeň 🙂
@anns3 waaw..s deťmi?Ja plánujem s deťmi
My sme boli 2 v marci komplet ta 1120eur Bella Vista resort, all inclusive na 7 dni cez moja dovolenka
My sme boli 2 v marci komplet ta 1120eur Bella Vista resort, all inclusive na 7 dni cez moja dovolenka
@bobix25 vďaka,spokojnosť?koľko ľudí?
Za tu cenu som toho vela necakala, mala som vybraty iny hotel ale v cestovke mi poradila, ze niektore 4* su lepsie ako poniektore 5*. Mala pravdu, uzili sme si cely pobyt
Ludi bolo dost, ale vela slovakov, poliakov, ukrajincov a nemci
Ludi bolo dost, ale vela slovakov, poliakov, ukrajincov a nemci
@bobix25 super..aj s deťmi,prosím?
Áno je v Hurghade, ale aquapark tam veru nieje. Sú tam dva tobogány... Samozrejme bazény... Však napíš do vyhľadávača a nájde ti to
Áno je v Hurghade, ale aquapark tam veru nieje. Sú tam dva tobogány... Samozrejme bazény... Však napíš do vyhľadávača a nájde ti to
@cmuckolog jasan,diky😊

bacha na podvodne cestovky.....