Last minute dovolenky
Ahojte baby, na poslednú chvíľu som sa rozhodla pre oddych niekde pri mori. Ceny dosť vysoké. Hoci je to last minute pobyt. To tak išlo všetko hore?
Letecky z košic, bez deti, týždeň, 1500€/osoba ?
@anonym_autor Podla toho,co hladas. Ak hladas luxus,tak je adekvatna. Ak ti staci lepsi priemer,4* najdes aj lacnejsie
@anonym_autor my letíme z prahy 27. 500€ osoba. Treba lepšie hľadať.
@anonym_653543 ona chce z kosic tam je mensi vyber a ceny vzdy vyssie. Tiez lietam z ke takze to sledujem. Z humenneho nepoletim z prahy
@anonym_autor zalezi natom co chces, ja som za posledne 2 roky vychytala celkom fajn zajazdy, pre 2 osoby sme isli na kretu rano bolo este 2500 vecer uz 1500, rodos za 1000, bulharsko 1000 (cena za 2 osoby). A este samozrejme zalezi natom kedy kupujes 1-2 dni pred zajazdom to su last minute ceny a nie o tyzden
Áno, tento rok sú dovolenky drahšie. Ale nájdeš aj o polovicu lacnejšie, len záleží od počtu * a destinácie .
Kam idete a aký hotel?
Baby, viem Praha/vieden vždy lepšie aj ceny aj všetko. Ja môžem iba z kosic. Nemáme konkrétnu destináciu (vylúčila som iba Egypt, Turecko, Tunisko). Nie sme nároční, no allinclusive chceme
1-2 dni pred odchodom sú pre nás v poriadku
@anonym_autor leteli sme z Košíc za 800 na osobu Cyprus teraz v júli ❤️
Pozri fischer, mas tam grecko za 800-900 osoba z kosic, ak idete dvaja
@anonym_autor možno skús september už budú ceny o inom
Preco nie Turecko? Je v lepsich cenach ako Grecko
Malorka 800,Cyprus 811,Taliansko 780....
Autorka, ale keď hľadáš až na august, to ešte nie je last minute. A nenapísala si, že čo konkrétne stojí tých 1500€, ako si uviedla v prvom príspevku.
boli ste niekto hotel Acar?

@anonym_autor my letíme z prahy 27. 500€ osoba. Treba lepšie hľadať.