icon

Let s bábätkom (strava)

miaka2
20. jún 2023

Ahojte
Absolútne sa v tomto nevyznám. Plánujeme dovolenku (letecky😅) malá ma 1.r 4🌙. Zaujímalo by ma ako to je s balením (napr aj do podpalubia),chcela by som jej totiž zbaliť na každý deň prikrmy (8ks, let je kratky nebojim sa,ze sa to skazi).alebo tiez ako prirucna ak jej chcem nejake kapsicky, 1 prikrm.. a este by som poprosila kto ma skusenosti ci kocik moze ist aky kolvek alebo je nejake vahove obmedzenie. Dakujem za kazdu radu😁😊🏖🏝

tenerifka
20. jún 2023

@miaka2 kocik mozes mat akykolvek, nie je na to obmedzenie.
Stravu do podpalubia mozes zobrat, aku len chces.
Na palubu mozes zobrat pre tak male babatko tiez stravu (aj tekutu), na ten jeden let v pohode, neviem, ako sa to teraz riesi na bezpecnostnej kontrole, predtym bolo treba z toho ochutnat, teraz sa mi zda, ze to scanuju takym pristrojom

cookie29
20. jún 2023

Ahoj, odpovedala som Ti aj v inom prispevku. Vela zalezi od spolocnosti, ale do 2 rokov vacsinou beru akykolvek kocik, patri to k sluzbe. Co sa stravy tyka, tak na palubu mozes zobrat co potrebujes na let a tesne predtym/potom. Zvysok do podpalubia a dobre zabalit pretoze tym kufrom svacnu. Oficialne by mal prezit pad z 1m vysky.

natalka13
20. jún 2023

@miaka2 ja som brala raz aj pribinaky do podpalubnej😄 hipp bezne.
na kratky let stacia chrumky pitie a ovocna kapsicka lizatko proti zalahnutiu v uskach.

miaka2
autor
20. jún 2023

@natalka13
@cookie29
@tenerifka
Dakujem vam velmi pekne,hned som kľudnejšia😊🥰

oliverceky
20. jún 2023

@natalka13 je nejaké speci lízatko, alebo stačí hociaké?
Vďaka

natalka13
20. jún 2023

@oliverceky je aj travelpop na nevolnosti. Ale staci obycko aby dieta lizalo prehltalo a aj sa zabavilo.
Staci aj zuvacka pre vacsie.